KØL & KOMFUR™ Reviews

TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har köpt en väldigt fin Smeg komfur från Køl og Komfur. Det har allt igenom varit ett superbra företag att ha att göra med, från inköp till leverering till en mindre reparation. Varje gång vi har h... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hold jer langt væk fra denne butik. Købte et Smeg køleskab inkl levering. På selve leveringsdagen dukker køleskabet aldrig op, men det gør det så dagen efter, sammen med en ekstra regning på 130... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Der var lidt udfordringer med at få leveret et komfur, men Imran formåede at holde mig informeret (incl. kontakt til importør) hvor min vare befandt sig. Problemet lå 100% på transportfirmaet, men... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte et brugt gaskomfur, men da det kom frem og blev installeret viste det sig at et af blussene ikke virkede. Da jeg kontaktede butikken forklarede de, at det måtte være sket under transporten, for... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Huishoudapparatuur winkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Ambassadør for; ILVE, Bertazzoni, BORA, Steel-Cucine, Smeg, Lacanche, Lofra, Officine Gullo, Buster + Punch - Køkken konsulent. Ekspert i Rangecookers og indbygnings produkter. Total leverandør. Køkkensnedker, Indretnings Arkitekt, Designhus. WEBSHOP: WWW.KOLOGKOMFUR.DK

Contactgegevens

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 25% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

14 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God god oplevelse

Kæreste blev glad for gaven, selvom den var meget forsinket. Dette var dog ikke selve producenten, men GLS, og da de fandt ud af dette, kom de ud til mig en søndag for at oprette fejlen :D

6 februari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Som kunde føler man sig værdsat

Som kunde føler man sig værdsat af at være kunde hos Køl og Komfur.
Imran er utrolig serviceminded og vi er ikke i tvivl om, hvor vi skal købe vores gas kogeplade når vi flytter.
Vi har tidligere handlet kogeplade og ovn, og udover det er fantastiske italienske produkter, føler man sig værdsat og velkommen i Køl og Komfur.
Tak Imran 🙏🏻

21 februari 2025

God oplevelse

Godt produkt, god pris, god kundeservice 👍 Det kræver lidt overvindelse at købe et (for os) dyrt produkt, et 90 cm gaskomfur - og så et mærke man aldrig har hørt om, ikke kan gå hen og se/føle på, hos et firma man heller aldrig har hørt om - 300 km væk.
Men Imran gjorde alle bekymringer til skamme 😊

18 november 2024

Hej Imran Arshad

Hej Imran Arshad

Jeg har haft en fantastisk oplevelse med Køl & Komfur. Imran, ejeren, er yderst dygtig og virkelig passioneret omkring sit fag. Hans professionalisme, ekspertise og imødekommenhed er noget, man sjældent oplever i dag.

Fra start til slut følte jeg mig i trygge hænder, og resultatet oversteg mine forventninger. Jeg kan varmt anbefale Imran og hans virksomhed til alle, der ønsker en kvalitetsoplevelse.

Vi har taget vores PITT Cooking i brug og det er en fornøjelse at lave mad på.

Tak for en fremragende service.

29 januari 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Lad være med at købe et komfur her

Lad være med at købe et komfur her, medmindre du har tålmodighed til at have en reparatør på besøg 10 gange på 3 år.

Bertazzoni AMS96L61CZWA, som i følge reparatøren var ramt af en del børnesygdomme.
Jeg har kontaktet dig på mail.

19 januari 2025
Logo KØL & KOMFUR™

Antwoord van KØL & KOMFUR™

Kære Sofie

Vi har ingen sager på dit navn - dit komfur er ikke købt hos Køl & Komfur. Vi er bestræber efter en hurtig service i alle sager. Din sag ligger ikke hos os. Det er ikke mulig at reparere et komfur 10 gange - dette er aldrig set i Køl & Komfur som er eksisteret siden år 1988.

Du har en 1 anmeldelse på TrustPilot. Din profil er oprettet for at skrive dette skriv. Det virker ikke troværdigt.

Bh
Team Køl & Komfur

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Varmeste anbefaling og lækreste produkter

Var så heldig at vinde en virkelig fed give-away hos Køl&Komfur og hele vejen igennem har oplevelsen været en udsøgt fornøjelse. Deres butik er fuld af de lækreste varer af højeste kvalitet, og jeg vil give dem min varmeste anbefaling!

3 januari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk kundeservice, hurtige svar og levering!

Jeg havde en fantastisk oplevelse med kundeservicen hos Køl og Komfur. De var utrolig venlige og meget hurtige til at svare på mine spørgsmål over mail. Leveringen var også meget hurtig, og varen ankom i perfekt stand. Jeg kan varmt anbefale dem til alle, der leder efter god service og hurtig levering!

10 december 2024

Bertazzoni amerikanerkøleskab

Købte et Bertazzoni amerikaner køleskab.
Meget fin vejledning der vidnede om at man vidste hvad man talte om. Opfølgning på alle aftaler uden der skulle rykkes for svar. Verdensklasse service. Stort køleskab der blev leveret og installeret og alt til den aftalte pris. De bedste anbefalinger herfra

18 juni 2024

Køb af komfur .

Tak for handlen og supergod behandling/ service gennem hele
forløbet.
Dejligt at møde et menneske som “brænder” for sit metier.
De bedste anbefalinger herfra hvis
du skal købe komfur !!

12 juni 2024