Banner for Komplet Køberrådgivning

Komplet Køberrådgivning Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nu var det tredje gang vi brugte komplet køberrådgivning. Alle forventninger blev igen imødekommet. De er helt utrolig et meget kompetent team som sikrer os som kunder føler sig trygge. De er grundige... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har været yderst tilfredse med Kompletkøberrådgivnings professionelle hjælp! Vi blev rådgivet præcis på den måde vi ønskede: klar og tydelig kommunikation og rådgivning. Tue og byggesagkyndig Søren... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Excellent advisory and guidance all through ... it has been so convenient all through the process. We never found any challenge speaking to them at any step during house purchase. I must say their wor... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tue og Anna har ifm. vores huskøb, været en kæmpe hjælp. Vi er blevet ført trygt og godt igennem hele processen. Ingen tvivl om, at de har været VORES rådgivere. De har svaret hurtigt tilbage på vor... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Vastgoedadviseur
  2. Bouwinspecteur

Geschreven door het bedrijf

Om Komplet Køberrådgivning Hos Komplet Køberrådgivning hjælper vi boligkøbere med at træffe trygge og velinformerede beslutninger. Vi gennemgår købsaftaler, tilstandsrapporter, elrapporter og øvrige dokumenter, identificerer risici og rådgiver vores kunder gennem hele købsprocessen, inklusiv forsikringsrådgivning. Udover det har du muligheden for at få lavet en byggesagkyndig besigtigelse og få hjælp til prisforhandlingen. Vi tilbyder tre services, så du kan vælge den løsning, der passer bedst til dit boligkøb: - Byggesagkyndig besigtigelse - Juridisk køberrådgiving - Prisforhandling Vores mål er enkelt: At skabe tryghed ved boligkøb og hjælpe vores kunder med at undgå dyre overraskelser. TRYGHED VED BOLIGKØB.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

21 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Helt igennem fantastisk!!!

Vi havde Søren ude og hjælpe os med en besigtigelse på et hus der potentielt set kunne være vores drømmehus. Søren har et enormt overblik og kunne lynhurtigt spotte de ting der var vigtige for os at vide. Han er sympatisk og siger tingene ligeud på en god måde. Kan på det varmeste anbefale Søren og KompletKøberRådgivning

23 juni 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk kyndig og beroligende vejledning

Vi fik i forbindelse med køb af sommerhus fantastisk kyndig og beroligende vejledning af Søren Ahlgren Mortensen. Som førstegangskøber af ejendom af ældre dato, som ikke er lejlighed, har det været en jungle at forstå sammenspillet mellem tilstandsrapport, ejerskifte forsikring og egen husejer forsikring. Søren har guidet os igennem med stor tålmodighed på vores mange spørgsmål og bekymringer som en tålmodig faderskikkelse ville gøre. Vi kommer helt sikkert til at benytte os af hans services i forbindelse med fremtidige køb og mulige sager. Kan ikke anbefale Søren nok til andre som måtte være i samme situation.

18 juni 2021

Kompetent rådgivning

Vi har fået hurtig og kompetent rådgivning gennem hele forløbet. Det er rart at være i tæt kontakt med en rådgiver, så man kan få svar på alle de spørgsmål, der opstår under vejs.

16 juni 2021

Boligkøber

I min bolig jagt, så har jeg haft helt igennem et fantatisk samarbejde med "Komplet Koeberraadgivning" ved min side. Både som juridisk rådgiver og byggesagkyndig ifm med bolighandel.
Den høje service og professionalisme som "Komplet Koeberraadgivning" tilbyder og leverer, skal man lede længe efter. De tog altid kontakt til mig gennem processen for at sikre sig, at jeg havde det godt med min største investering i livet. Og at det gik som planlagt. De har øje på de ting, som er skrevet med småt, men som kan få stor betydning efter et køb!

9 juni 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig god rådgivning og hjælp!

Vi er meget tilfredse med Komplet Køberrådgivnings hjælp og rådgivning, i forbindelse med køb af lejlighed. De tog sig af hele processen, og forklarede og håndterede alt det praktiske, så vi følte os trygge og oplyste. Vi vil ikke tøve med at benytte dem en anden gang.

4 juni 2021

Kompetent rådgivning

Vi har været godt tilfreds med rådgivning ifm. køb af bolig. Grundig, hurtig respons, og kompetencer til at svare på forskellige spørgsmål

31 mei 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastik - kompetent, løsningsorienteret og ordentlig rådgiver og top service

Fantastisk oplevelse, super process, optimalt resultat. I en anspændt, tidspresset og udfordrende situation, hvor der skal træffes store juridiske og økonomiske beslutninger, oplever jeg det som både afgørende og psykologisk beroligende at have en kompetent, løsningsorienteret, tilgængelig og service-minded rådgiver, som man kan have tillid til og stole på. Det får man her - fantastisk bistand, god proces og rart at have en ven i en vigtig situation. Vi var heldige og er super glade for vores resultat. Uanset hvilken situation i fremtiden ved jeg, hvem vi selv vælger og anbefaler andre som rådgiver.

12 mei 2021

Tak for god rådgivning

Tak Tue, for en rigtig god snak og rådgivning - helt uforpligtende. Dejligt at I giver jer tid til det. Skal jeg en dag bruge byggeteknisk rådgivning, tøver jeg ikke med at kontakte jer.

10 mei 2021

Den bedste hjælp nogensinde

Som førstegangs huskøbere havde vi brug for professionel rådgivning og vejledning, da min mand og jeg ikke selv har den nødvendige viden omkring de praktiske formalia, det juridiske, det byggetekniske osv. Vi valgte derfor Komplet Køberrådgivning, og hold fast en service, vi har fået! Lige fra dag 1 af har Komplet Køberrådgivning været der for os, og holdt os i hånden igennem forløbet. De har hele tiden været på forkant med tingene, fulgt os igennem stepsene i købsprocessen, og så har de været tilgængelige 24/7. Vi har igennem hele processen derfor kunne slappe af, da alting har kørt på skinner. Det er de bedste penge, vi nogensinde har brugt! De har været med til at gøre købsprocessen overskuelig og tryg, idet der har været 100% styr på alting. Yderst dygtige mennesker, især Søren, Jesper og Tue, som alle er super skarpe inden for hver deres felt. Vil helt klart anbefale dem til andre huskøbere, og vi vil helt klart bruge dem igen. Yderst tilfreds og super god service.

4 mei 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Afslag i pris og fantastisk rådgivning.

Vores oplevelse var simpelthen så god! Pga forbehold for byggesagkyndig i købsaftalen, endte vi med at få et stort afslag i prisen, da Søren, der er byggesagkyndig hos komplet, opdagede at der ikke var så mange m2 beboelse som oplyst på BBR. 💪
Derudover reddede han os, inden da, fra at købe et stort sminket lig.

Rådgivningen fra Anna var fantastisk - sjældent finder man så kompetent, tilgængelig og hjælpsom person.

5 store stjerner herfra! 😊😊

7 april 2021

Meget, meget kompetent rådgivning

Virkelig god, professionel, hurtig og nærværende rådgivning!
Min bedste anbefaling er, at får jeg brug for købsrådgivere igen, er jeg ikke i tvivl om, hvem jeg vælger.
Komplet købsrådgivning svarer lynhurtigt og man føler sig tryg.
Tak for hjælpen!!

18 maart 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan varmt anbefale Komplet…

Kan varmt anbefale Komplet Køberrådgivning. Alle dokumenter ifbm. mit boligkøb blev gennemgået i en skriftlig rapport og efterfølgende via telefonmøde. Jeg fik god vejledning vedrørende de forhold jeg skulle være opmærksom på.
Hele forløbet var dejlig ukompliceret for mig, og det har været rart at jeg ikke selv skulle have kontakten til mægler omkring forhold i købsaftalen der skulle uddybes mm.

15 maart 2021

Stort anbefaling!

Kort og kontant: helt fantastisk - vi vil til hver en tid anbefale Komplet Køberrådgivning!

Go' dag
Mette og Søren