Oplichting. Geen realistische maten. Beloofde geschenk is €10 korting op je volgende aankoop wat je niet gaat doen omdat je niet tevreden bent. Zogezegd geen ruil mogelijk wegens ondergoed… wie draagt... Toon meer
Super mooie kwaliteits shorten , ze zakken niet af, juist van maat, mooie kleuren die bij ieder huidtype passen. Ze mogen zelfs zichtbaar gedragen worden ipv ze te verstopen onder een kleedje. Ik bes... Toon meer
CHINESE OPLICHTERIJ ! 2 verschillende besteld. Heel lang onderweg. 2 exact dezelfde ontvangen maar te klein. Kan niet terugzenden wegens "ondergoed". "Katoen" lichtere versie bestaat gewoon niet. Is z... Toon meer
Nog minder dan 1 ster, maand gewacht op levering. Chinese brol, onaangenaam, verkeerde maat geleverd, beloofde geschenk zat er niet bij. Maken zelf een fout en je kan niet retourneren? Haal deze sit... Toon meer
Sinds 2009 creëert KoninginDij shorts die het lichaam en de rondingen verbeteren, zodat je je als een koningin voelt. Onze maten zijn inclusief, van XS tot 6XL. Onze shorts zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die geen wrijving van de dijen en zweten toestaan. Verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren, zijn de shorts van KoninginDij de beste keuze voor al je behoeften.
Nederland
- info@koningindij.nl
- koningindij.nl
Mensen keken ook naar
Dit is oplichterij
Dit is oplichterij. De broekjes zijn van slechte kwaliteit en lijken absoluut niet op de producten die ze op de website aanbieden. De naden spannen rond je benen en de stof is erg dik en onaangenaam. Ruilen kan niet omdat het "ondergoed" is, hoewel dat bij andere winkels wel kan. De levering duurde weken lang ook al koos ik voor express levering. NIET KOPEN!
Oplichterij
Oplichterij. Onder het mom van hoge kwaliteit, betaal je een hoge prijs. De daadwerkelijke kwaliteit is slecht, de maten zijn te klein en het komt uit China. Geen reactie van klantenservice op klachten.
OPLICHTING! NIET KOPEN! Dure producten onder het mom van hoge…
Dure producten onder het mom van hoge kwaliteit. Levering liet op zich wachten, kwam uit China. Helemaal niet de 2 stuks die ik bestelde. Dikke zware stof, andere samenstelling dan op website, Vallen te klein uit. Product wordt niet geruild (mag wettelijk niet want valt onder ondergoed, goed gezien hé) maar er komt ook geen enkele compensatie of behulpzaam oplossingsgericht voorstel. LAAT JE NIET VANGEN, HET IS PURE OPLICHTING EN JE BENT VEEL GELD KWIJT.
NIET KOPEN -> SCAM!!!
NIET KOPEN! DIT IS EEN SCAM.
Het maak niet uit welk broekje je besteld je krijgt gwn een dikke zweetstof. Eerste keer dat ik in een scam getrapt ben! Ziet er allemaal heel proffesioneel uit maar is het niet. Klanten dienst reageert gwn enkel we kunnen je niet helpen sorry.. 40 euro kwijt
Slechte service!
Slechte service, slechte kwaliteit! Broekjes lijken rechtstreeks uit China te kopen! Erg dikke zweetstof! Maat komt niet overeen met maatlabel. Er mag niet geruild worden. Onvriendelijk behandeld! Tip koop ergens anders!
Niet intrappen!!
Niet intrappen!!! Slechte ervaring!!!
Ze vragen je een goede recensie te schrijven in ruil voor een gratis broekje.
Komen afspraken niet na.
Maatvoering klopt niet. Leveringstijd zeker 2 weken. Komt rechtstreeks uit China, geen Nederlandse winkel.
Zeer bedrieglijke praktijken, gewoon geen aankoop bij doen.
Zeer bedrieglijke praktijken. Erg mee opletten. Ze leveren fout en dan blijkt dat je niet kan retourneren, ook geen geld terug. Laten uitschijnen dat ze Nederlandse website zijn, maar is in feite chinees. Product wordt wel geleverd, maar kwaliteit laat te wensen over en als ze dan ook nog fout leveren zit je ermee.
Zeer tevreden!
Bestelling ging zeer gemakkelijk, levering zeer vlot. Perfect te volgen via de track.
Qua product, ideale pasvorm en materiaal is zalig om te dragen!
BEDRIEGLIJKE PRAKTIJKEN
BEDRIEGLIJKE PRAKTIJKEN. Misleidende reclame, maten kloppen niet, stof en afwerking pover. GEEN RETOUR, wel extra bestellen en dan krijg je korting ter compensatie van verkeerde levering.... Dan krijg je waarschijnlijk opnieuw een verkeerde levering enzovoort enzovoort...GEEN ADRES. GEEN FACTUUR. GEEN TELEFOON. NIETS!!! Deze mensen moeten gestopt worden!!!!!!!!!
Niet bestellen
Niet bestellen!
Verkeerd broekje gekregen. Weigeren te ruilen wegens “hygiëne beleid”!
Dan proberen ze nog meer geld of te ronselen door een vriend te laten bestellen en jou “korting of gratis” producten te beloven!!!
Afzetterij!
Wegblijven, oplichters!
Broekjes zijn niks van wat er beschreven staat op de website. Geen luchtige, fijne shortjes maar dikke synthetische shorts. Zitten veel te klein, zijn superdik en spannen enorm. Geen retour mogelijk, veel geld kwijt! Wegblijven, het zijn oplichters!
De broekjes zijn zo zacht en…
De broekjes zijn zo zacht en comfortabel. Ik heb 3 kleuren besteld en kreeg ze snel binnen. Ze doen wat ze moet doen en zijn van mooie kwaliteit. Ik heb deze zomer geen last meer van pijnlijke/schurende dijen.
Misleiding!
Mijn bestelling is uiteindelijk binnen gekomen maar het is een totaal ander product dan besteld. Zowel de kleur, als de maat en de stof. Geen doorzichtig luchtig broekje maar een dikke sport broek van polyester. Er klopt niets van. Echt misleiding!
Superzachte broekjes voor onder je jurk die niet afrollen
De broekjes zitten echt geweldig de hele dag door. Ik heb de koeling short en inderdaad deze heeft de hele dag lekker gezeten zonder dat ik het er veel warmer in kreeg. Ze knelden niet en blijven gewoon zitten waar het hoort.
Niet oke
Ontvangen product is niet hetzelfde op de foto's als wat ik ontvangen heb. De stof is dikker en er is een grote boord aan het broekje dat naar beneden krult.
De site geeft ook de indruk dat dit om broekjes gaat uit Nederland of Nederlandse makelij maar het is gemaakt in China en verstuurd vanuit China..
De maat is ook kleiner uitgevallen..
Spijtig maar geen Koningindij meer voor mij!
Misleiding aankoop ‘zijdezachte, halfdoorzichtige’ shorts
Ik heb recentelijk een broekje besteld bij KoninginDij en ben zeer teleurgesteld. Het product dat ik ontving komt totaal niet overeen met de foto op hun website. Het model, de maat, de stof en de kwaliteit zijn allemaal anders. Dit is pure misleiding!
Toen ik contact opnam met de klantenservice, kreeg ik te horen dat het product niet geretourneerd kon worden omdat het als ondergoed wordt beschouwd. Echter, op hun eigen website staat dat als een bestelling niet overeenkomt met wat er is gekocht, je binnen 14 dagen contact moet opnemen. Dit heb ik gedaan, maar ze weigeren alsnog om het product terug te nemen of een oplossing te bieden.
De klantenservice was onbehulpzaam en bood alleen een korting of gratis artikelen aan als ik de aankoop door een vriend liet doen. Dit is totaal onacceptabel en gaat volledig voorbij aan het feit dat zij het verkeerde product hebben geleverd.
Ik raad iedereen af om bij KoninginDij te kopen. Hun producten komen niet overeen met wat ze adverteren en hun klantenservice laat zwaar te wensen over. Ze houden zich niet aan hun eigen retourbeleid en verwijzen naar hygiëne en veiligheidsredenen die nergens op hun website vermeld staan in deze context.
Opgelicht!
Mijn bestelling is nooit binnen gekomen, dit is echte oplichting!! Ik ben verbaasd want de webshop ziet er professioneel uit maar als je beter gaat lezen en kijken dan zie ik het wel.
Niet bestellen!! De positieve reviews zijn van fake!
Oplichting
Oplichting. Ik heb verkeerde artikelen ontvangen en kreeg alleen automatische en slecht vertaalde antwoorden, maar geen oplossing op antwoord op mijn vraag. Daarna reageerden ze nergens meer op.