KoninginDij Reviews

TrustScore 2 uit 5

2,1

Oplichting. Geen realistische maten. Beloofde geschenk is €10 korting op je volgende aankoop wat je niet gaat doen omdat je niet tevreden bent. Zogezegd geen ruil mogelijk wegens ondergoed… wie draagt... Toon meer

Super mooie kwaliteits shorten , ze zakken niet af, juist van maat, mooie kleuren die bij ieder huidtype passen. Ze mogen zelfs zichtbaar gedragen worden ipv ze te verstopen onder een kleedje. Ik bes... Toon meer

CHINESE OPLICHTERIJ ! 2 verschillende besteld. Heel lang onderweg. 2 exact dezelfde ontvangen maar te klein. Kan niet terugzenden wegens "ondergoed". "Katoen" lichtere versie bestaat gewoon niet. Is z... Toon meer

Nog minder dan 1 ster, maand gewacht op levering. Chinese brol, onaangenaam, verkeerde maat geleverd, beloofde geschenk zat er niet bij. Maken zelf een fout en je kan niet retourneren? Haal deze sit... Toon meer

1. Damesmodewinkel

Sinds 2009 creëert KoninginDij shorts die het lichaam en de rondingen verbeteren, zodat je je als een koningin voelt. Onze maten zijn inclusief, van XS tot 6XL. Onze shorts zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die geen wrijving van de dijen en zweten toestaan. Verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren, zijn de shorts van KoninginDij de beste keuze voor al je behoeften.

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wat een oplichterij

Wat een oplichterij. Deze webwinkel is niet betrouwbaar stuurt andere producten dan besteld. Klantenservice reageert met automatisch antwoord dat je niet kan ruilen omdat het onder ondergoed valt. Ik heb koeling besteld en hele dikke stugge broekjes ontvangen. Maat ook kleiner dan aangeven. Echt oplichterij!!! NIET BESTELLEN

7 juni 2024

Niet tevreden.

Niet tevreden.
Na klacht over lange verzendtijd kreeg ik mijn pakket. Twee dezelfde broekjes ondanks ik twee verschillende heb besteld. Maat L/XL is op het etiket maat L maar valt heel klein. Product doet ook niet wat het belooft. Voelt niet fijn en kruipt omhoog waardoor net extra frictie ontstaat. Bij klacht naar het merk krijg ik de melding dat retourneren niet kan en dat ze bij een volgende bestelling gratis broekjes erbij steken. Euh, ik dacht het niet.

3 juni 2024

Oplichting met goedkope Chinese…

Oplichting met goedkope Chinese producten.
Ziet er allemaal heel netjes uit, maar

1. De levering duurt veel langer dan de website zegt, ik heb op 15/5 besteld en heb deze pas ontvangen vandaag op 4/6. De levering kwam ook helemaal van China, wat enorm misleidend is ten opzichte van de website die de indruk geeft een Europese webshop te zijn.
2. Ik had volgens de maattabel een M/L, dus deze besteld, op het label staat een M, maar het lijken wel XS te zijn. Ze vallen heel klein uit en spannen super hard. De naden knellen als ik het aanheb, want zelfs al is de stof stretch, de naden zijn gestikt met gewone draad.
3. Ik heb 2 verschillende shorts besteld, en ik heb 2 exact dezelfde shorts ontvangen. De samenstelling is exact dezelfde, en de stof voelt ook helemaal niet "lichter" aan. Ik kan dus onmogelijk zien welke "de koeling" is en welke "de originele". Er is geen visueel verschil of verschil in samenstelling. Op de website staat er bij "de koeling" dat deze 78% nylon, 20% spandex en 2% katoen zou bevatten voor "de koeling" en voor de original staat er op de website 89% nylon, 10% spandex, 1% katoen, maar op de samenstellingslabels van de producten die ik ontvangen heb, staat er 25% spandex, 75% nylon op beide producten in het label. Er is ook geen etiket op de zak die enigszins een verschil aangeeft.

In samenvatting: oplichting van een bedrijf dat Chinese producten doorverkoopt zonder zelfs ooit stock gehad te hebben.

4 juni 2024

Na 1 maand

Na 1 maand ! Wachten uiteindelijk iets ontvangen … 2x de koeling besteld en uiteindelijk 2 shorts ontvangen die heel dik zijn met een dikke tailleband eigenlijk simpelweg korte sportleggings! Deze site is een scam ! Bestel hier niet !!!!

3 juni 2024

Waardeloos!!! Ik wil ze eigenlijk niet eens een ster…

Ik wil ze eigenlijk niet eens een ster geven!!! Erg lang gewacht op mijn bestelling. Komt dus ergens uit China. Ook heb ik de verkeerde broekjes en maat ont vangen. Ik neem niet eens de moeite om het te retourneren…. Lees namelijk veel dat ze of niet meer reageren en de kans groot is dat het ook allemaal niet goed gaat! Dat vind ik echt zonde van mijn tijd! Klaar mee! HIER DUS NIKS BESTELLEN!!!

Bestelling kwam goed aan

Bestelling kwam goed aan, wel geduld hebben bij de bestelling. Ik had een goede communicatie met het bedrijf.

Short zit comfortabel en is van goede kwaliteit.

30 mei 2024

geduld hebben loont soms wel

Ik heb 2 verschillende modellen besteld en kreeg 2 dezelfde, jammer. Het gekregen model is wel super zacht en aangenaam om te dragen. Ik heb lang moeten wachten op de bestelling maar ik denk dat we een beetje verwend zijn op dat gebied.

31 mei 2024

Ik ben een tevreden klant

Ik ben tevreden! De broekjes zijn super zacht, effectief degene die ik besteld heb en de bestelling was volledig. Ik heb al aangeraden aan mijn vriendin hier ook te bestellen. Het enige wat beter kan is de termijn van de levering. Ik heb op 10/5 besteld en deze ontvangen op 27/5. Wel was dit vermeld op de site, dus ik wist dat ik even geduld moest hebben.

besteld.

besteld.. geld weg ..
zogezegd onderweg, eerste mail mooi antwoord terug ontvangen dat ik nog 3 à 7 dagen moet wachten en dat ik een cadeau zou krijgen bij een volgende bestelling
opnieuw een mail gestuurd ... geen antwoord meer ontvangen

15 mei 2024

Bedrog, bestel hier niets!!!!!

Bestelling geplaatst en wekenlang moeten wachten. Meerdere keren contact opgenomen en kreeg als antoowrd dat ik geduld moest hebben en dat er een extra cadeau in mijn pakket zou zitten. De levering kwam gisteren. De bestelling klopt niet, er is ook geen extra cadeau te vinden. Ik nam nu 2 keer contact op voor een retour, maar op deze mails wordt niet meer geantwoord. BEDROG!!!!!!

Zeer slechte ervarin

Besteld en direct een tracking gekregen. Na twee weken nog niets veranderd. Gemaild maar standaard antwoord dat het onderweg was. Nog eens een week later nog eens geïnformeerd en gezegd dat ik mijn geld terug wilde. Dan opeens werd er toch iets verstuurd.
Bestelling aangekregen, bleek foute bestelling te zijn (1 short te weinig). Geen antwoord gekregen, vermoed ook niet dat ik ooit nog iets hoor.
Er zijn veel betere sites om dit te bestellen want het komt rechtstreeks uit China

28 mei 2024

SCAM !!! Niet bestellen

SCAM.
Op 11 mei 2024 een bestelling van 2 koeling shorts gedaan. Ik heb 2 dikke shorts ontvangen die een heel ander model zijn als op de site. Ze trekken er zelfs niet op. Ander model, andere tailleband, andere stof en andere maat . Je kan ze niet terug sturen want ze vallen onder ondergoed. Ik kan eerlijk zeggen dat ik in een val bel getrapt !

11 mei 2024

Puur bedrog en diefstal

BESTEL HIER NIET!
Ik bestelde een broekje voor 42.90 euro en ontving het verkeerde artikel. Na contact op te nemen kreeg ik gewoon het korte antwoord dat het wel correct is volgens hen. Onder hun mails staat niet eens een contactpersoon of aftiteling. Ik ben mijn geld dus kwijt en heb iets VOLLEDIG anders gekregen dan op de site. Ook allemaal Chinese labels. Bestel hier niet.

25 mei 2024
Reviews in alle talen tonen. (153 reviews)