Konst.se Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jag har sålt min konst via konst.se i många år nu. Sajten erbjuder ett mycket bra sätt att nå ut med sin konst, och jag har sålt många tavlor via dem genom åren. Bra att man kan lägga ut flera bilder... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag har börjat sälja mina målningar på konst.se sedan ungefär ett år sedan och är mycket nöjd. Det är lätt att hitta många olika typer av konst och det känns tryggt att sälja via er webbplats. Uppleve... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag har visat min konst på Konst.se ett flertal år nu och känner mig väldigt nöjd med det. Jag har den här vägen sålt ett flertal målningar, lägger enkelt in nya och upplever sidorna lätta att hante... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Kunstgalerie
  2. Decoratie- en interieurwinkel

Geschreven door het bedrijf

Sveriges största onlinegalleri för unik originalkonst

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

26 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastiska resultat & jag kan fokusera på det jag tycker bäst om…. Min konst!

Som konstnär på min fritid, har Konst.se givit mig en möjlighet att visa min konst på en fantastisk professionell plattform och slippa skapa en egen hemsida. Konst.se är otroligt lättanvänd, även för personer som har mindre teknisk erfarenhet. Min konst har fått en mycket bra plattform, där jag har möjlighet att nå ut med min konst, lätt enkelt och effektivt , samt sköta försäljning, se statistik och nå ut med information på ett sätt som jag annars inte kunnat göra som konstnär på min fritid. Jag är konstnär för att det ger mig glädje och har varit min stora passion sedan barnsben, jag vill inte lägga tid på teknik, hemsida mm. Konst.se har gett mig möjlighet att nå ut, samtidigt som jag lägger min tid och fokus på det jag älskar…. att vara i ett kreativt flöde och skapa min konst!

19 november 2025

Antwoord van Konst.se

Hej Anette! Tusen tack för dina vänliga och fina ord. Det värmer oss att höra att du är nöjd med plattformen. Vi är väldigt glada att vi får visa upp din konst hos oss!

Jättenöjd

Ni utnyttjar inte oss konstnärer. Ni tar ett rimligt och överkomligt pris för möjligheten att sälja. Och ni har ett bra koncept med kurerade samlingar och Utvald konst. Jag är jättenöjd. 😊

2 november 2025

Hej Catharina!
Tusen tack för dina fina ord och ditt omdöme! Det värmer att höra.

Toppenbra sida!

3 november 2025

Hej Johannes!
Tack så jättemycket för ditt fina omdöme. Vi blir så glada av att höra att du är nöjd!

Enkelt och bra!

Superenkel att administrera och funkar som min egen hemsida samtidigt som folk hittar min konst när de ändå är inne på sidan för kolla andras.

22 oktober 2025

Antwoord van Konst.se

Hej Ola! Tusen tack för du tog dig tiden att lämna ett så fint omdöme. Vi blir så glada av dina ord!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag har bara gott att säga om Konst.se

Jag har bara gott att säga om Konst.se. Det har underlättat kommunikationen med konstköpare att köpet kan göras direkt.

20 oktober 2025

Antwoord van Konst.se

Hej Märith! Tusen tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att kunna hjälpa till.

Bra o lättanvänd sida

Bra o lättanvänd sida. Sålt flera konstverk där. Smidgt att kunna ta betalt med kort o Klarna.

30 september 2025

Hej Tobias!
Tusen tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du gillar plattformen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra ställe att sälja konst.

Bra ställe att sälja konst.

4 september 2025

Hej John!
Tack så jättemycket för ditt omdöme. Det gör oss glada att du gillar plattformen.

Nöjd!!

Lättnavigerad hemsida och är supernöjd med hur allt fungerar.

29 juli 2025

Antwoord van Konst.se

Hej Sandra! Tusen tack för ditt fina omdöme. Det gör oss väldigt glada att höra att du är nöjd med plattformen.

Professionellt online galleri

Det är mycket enkelt att lägga upp ett online galleri hos Konst.se och det är prisvärt och galleriet ger ett professionellt intryck. Annonser från Konst.se dyker ofta upp på sociala medier och på google och andra sökmotorer om man söker på olika sökord för konst så det är definitivt ett bra sätt att nå ut med sin konst att ha ett galleri där.

26 juni 2025

Hej Sofia!
Tusen tack för ditt fina omdöme! Vi blir så glada av att höra att du är nöjd med galleriet.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hög årsavgift.

Lite dyr årsavgift, annars en bra sida att dela bilder på sin konst.

14 juni 2025

Hej Anna!
Tack för du tog dig tiden att lämna ett omdöme. Vad kul att du tycker om galleriet!

Bra upplägg

Bra upplägg. Snygg hemsida.

27 mei 2025

Antwoord van Konst.se

Hej Johan! Tack snälla för ditt fina omdöme! Det gör oss väldigt glada att höra att du är nöjd.

Enkelt att använda

Enkelt att använda. Har sålt en del via Konst.se sista försäljningen blev 4 målningar istället för en.

10 april 2025

Antwoord van Konst.se

Hej Ewa! Stort tack för dina fina ord och ditt omdöme. Grattis till dina försäljningar!

Med vänlig hälsning,

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tråkigt och oseriöst att vissa…

Tråkigt och oseriöst att vissa konstnärer plockas ut och visas upp. Den konst som visas är vad konst.se själva gillar, allt annat är inte värt att visas för någon. Webbsidans ägare bestämmer vad folk ska se och gilla! Ett fåtal konstnärer visas upp resterande har aldrig en chans att synas. Vem vill betala för att vara med på en sådan sida. 800:- om året för att andra ska framhävas och du själv hamna i skuggan. Dåligt!

19 maart 2025
Review zonder uitnodiging

Hej Ewa!
Vi beklagar verkligen att du är missnöjd, och vi vill understryka att vi tar detta på största allvar. Vänligen kontakta oss via e-post på info@konst.se, så att vi kan diskutera ärendet vidare och hjälpa dig på bästa möjliga sätt. Tack på förhand.

Med vänlig hälsning,
Konst.se

Uppdatering: Vi har efterfrågat mer information om ärendet men kunden har valt att inte svara oss.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Konst.se ett bra val, både för utställare och köpare

Jag har den här vägen sålt ett flertal målningar, lägger enkelt in nya och upplever sidorna lätta att hantera.
Jag får feedback från Konst.se om bilder har dålig bildkvalitet, jag syns med jämna mellanrum på Konst.se presentations-sidor. Rekommenderar denna portal om du vill göra dig synlig på ett enkelt och pålitligt sätt.

14 november 2024

Hej Inger!

Tack snälla för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du har varit med hos oss länge och att du har sålt flera av dina verk.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min målning blev såld efter att…

Min målning blev såld efter att konst.se visat den i ett inlägg på Instagram, jättebra! Bra exponering på hemsidan, lätt att lägga upp ett galleri, bra med utvalda samlingar och roligt att gå in och titta på andras konst.

2 november 2024

Antwoord van Konst.se

Stort tack för ditt fina omdöme Christina och grattis till försäljningen!

Snyggt och smidigt galleri

Bra upplägg och smidigt att manövrera sidan. Fin överblick och snygg layout. Hade varit trevligt att synas lite mer, utöver det en bra upplevelse!

27 oktober 2024

Hej Alexander,
Stort tack för ditt fina omdöme!

Vi tar med oss din feedback in i framtiden.

Dit is Trustpilot