Kan se at flere skriver om dårlig kvalitet, hvilket stemmer overens med vores oplevelse. Vi købte to navneskilte til dør med farve og navn, samt to lamper. Første levering blev leveret med fork... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Købte to lamper. Fik løbende besked om hvor langt ordren var. Modtog de fineste lamper. Kæmpe anbefaling herfra.
Stor anbefaling herfra. Min ordre gik desværre i stykker i fragten. Jeg kontaktede kundeservice og fik muligheden for at få en ny. Super god kommunikation og en god oplevelse.
Bedrijfsgegevens
Contactgegevens
Farvervej 39, 8800, Viborg, Denemarken
- info@kreavaerket.dk
- kreavaerket.dk
Houd rekening met het volgende
Vraagt klanten om een review
Heeft 58% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Har modtaget et vægur
Har modtaget et vægur, lever helt op til forventningerne!
Fin kvalitet, og godt emballeret.
Topkarakter her fra!
Dårlig kvalitet og ingen ansvarstagen
Vi købte to navneskilte til dør med farve og navn, samt to lamper. Første levering blev leveret med forkert farve, hvor vi også spurgte ind til kvalitet og finish. Maling var ikke malet på alle flader og der var hakker og afskalning på begge produkter.
Vi kontaktede kundeservice som beklagede og at de ville levere de rigtigt farvede skilte. Det var også fint, men de nægtede at svare på kvaliteten. De tager intet ansvar.
Kan absolut ikke anbefale dem. For dårlig kvalitet og finish og ingen ansvarstagen for dette.
Dårlig kvalitet på kalender
Jeg købte en familiekalender for omkring et år siden, men desværre levede kvaliteten ikke op til mine forventninger. Kalenderen havde flere ridser, og vi modtog aldrig de beslag, som vi havde tilkøbt, selvom vi kontaktede kundeservice omkring det. Efter noget tid begyndte tussen næsten ikke at virke, og farven krakelerede mere og mere på kalenderen. Jeg synes derfor ikke prisen stemmer overens med kvaliteten.
Jeg vil af den grund ikke anbefale produktet. Jeg vil dog sige, at kundeservicen var sød og imødekommende, da vi henvendte os.
Kæmpe anbefaling
Købte to lamper.
Fik løbende besked om hvor langt ordren var.
Modtog de fineste lamper.
Kæmpe anbefaling herfra.
Stor ros for dette flotte håndværk
Stor ros for dette flotte håndværk. Har købt en lampe. Håndværk tager tid, og måtte vente næsten 3 uger. Men det gør ikke oplevelsen at produkter ringere.
Anbefaling!
Jeg havde bestilt 4 bogstaver til en…
Jeg havde bestilt 4 bogstaver til en dør. HUGO. Men modtog ALAYE. Jeg ringede til firmaet og må bare sige: Helt igennem fantastisk service. Samme dag modtog jeg besked om at pakken var pakket og sendt. Allerede dagen efter havde jeg de rigtige bogstaver.
Vi er alle mennesker og kan begå fejl. Der blev hurtigt rettet op. 💪🏼
Jeg har købt et ur til væggen
Jeg har købt et ur til væggen. Flot og fin kvalitet. Leveringstiden var dog lidt længere end det lovede. Vær opmærksom på at pengene bliver trukket, så snart man bestiller, da de anser det de sælger som “bestillingsarbejde”.
En dårlig oplevelse
En dårlig oplevelse. Bestilte et verdenskort og 2 lamper. Kortet kom efter 3 uger. Nu efter næsten 1 md. Er lamperne ikke kommet og når jeg skriver til kundeservice går jeg bare autosvar, med et hej Google - vi har travlt. Pengene er for længst trukket!
Bestilte et ur til væggen på 50 cm med…
Bestilte et ur til væggen på 50 cm med personlig skrift. Det er så flot. De ankom efter 10 dage. Kan klart anbefales.
Købte to juleornamenter med navn
Købte to juleornamenter med navn. Var egentlig planen at de skulle gives som en del af en dåbsgave, men kvaliteten er simpehelt for dårlig til at vi vil det.
Udover at det er tyndt i materialet er det også dårligt lavet. Det er ridser flere steder omkring kanten og flere steder, hvor det er flosset i kanten, det er tydligt at se. Desværre ingen anbefaling her fra.
Vi fik først leveret et spejlvendt 4…
Vi fik først leveret et spejlvendt 4 tal og et 1 tal, begge var dog ikke det vi havde bestilt. Vi kontakter kreavaerket igen og de vil sende et nyt. Det gør de også, men får så det rigtige 4 tal, dog uden indgraveret navne som vi havde bestilt, men det 1 tal vi har modtaget tidligere passer nu ikke sammen med 4 tallet. Jeg kontakter igen firmaet og de lover mig at det kommer og er rigtigt. Alle gode gange 3… Jubi i dag er det lykkes at få det rigtigt 1 tal og et 4 tal der matcher og med navne. Ikke så heldig at man skal kontakte dem så mange gange før det hele Lykke, men når det nu er sådan, er de hurtige til at svare og sende relativt hurtigt.
Jeg bestilte en magnettavle
Jeg bestilte en magnettavle, som var varslet med leveringstid på 4-5 dage. Leveringstid endte med at blive omtrent en måned i stedet for.
Da jeg prøvede at sætte tavlen op med tilhørende guldbeslag, så revnede tavlen med det samme. Dette selvom jeg skruede meget roligt i.
Husnummer
Bestilte et husnummer.
Processen har været god med hurtig levering og et produkt i fornuftig kvalitet.
Vi har haft en rigtig god oplevelse med…
Vi har haft en rigtig god oplevelse med Kreaværket. Det har været nemt at få fat i dem, dialogen har været god, og tingene er blevet håndteret hurtigt og ordentligt.
Vi er rigtig godt tilfredse med resultatet og kan klart anbefale Kreaværket.
Bestilte husnummer
Bestilte husnummer. Fik leveret hurtigt og effektiv. Havde et spørgsmål til kundeservice, og der var hurtigt respons.
Fremragende produkt
Fremragende produkt, kvalitet og service.
Super godt produkt
Super god oplevelse med levering, service og produkt.
Ikke sidste gang vi bestiller herfra!
Bedste kundeservice EVER
Den absolut bedste kunderservice i verden. Nu har jeg et par gange oplevet at lave en fejl eller glemme noget, sp kontakter de mig og får det rettet til, eller hvis jeg selv har opdaget det, skynder de sig at lave det om, så jeg får det jeg skulle.
Jeg har brugt dem af nogle gange og service er ALTID i højsædet og varerne er super hurtige om at blive sendt.
Et af de bedste steder at handle på nettet, stor anbefaling herfra.
Dit is Trustpilot