Kan se at flere skriver om dårlig kvalitet, hvilket stemmer overens med vores oplevelse. Vi købte to navneskilte til dør med farve og navn, samt to lamper. Første levering blev leveret med fork... Toon meer
Jeg købte en familiekalender for omkring et år siden, men desværre levede kvaliteten ikke op til mine forventninger. Kalenderen havde flere ridser, og vi modtog aldrig de beslag, som vi havde tilkøb... Toon meer
Købte to lamper. Fik løbende besked om hvor langt ordren var. Modtog de fineste lamper. Kæmpe anbefaling herfra.
Stor anbefaling herfra. Min ordre gik desværre i stykker i fragten. Jeg kontaktede kundeservice og fik muligheden for at få en ny. Super god kommunikation og en god oplevelse.
Bedrijfsgegevens
Farvervej 39, 8800, Viborg, Denemarken
- info@kreavaerket.dk
- kreavaerket.dk
Houd rekening met het volgende
Vraagt klanten om een review
Heeft 58% van zijn negatieve reviews beantwoord
Jeg har stadig ikke modtaget
Jeg har stadig ikke modtaget mit produkt og prøvet siden maj hvor de var kommet til at glemt at sætte et tal på et af produkten til gave på min datte dåbesgave har virkelig prøvet at kontakte dem meget og have tog modighed men det er bare få dårligt
Vores oplevelser med Kreaværket er skuffende…
Vores oplevelser med Kreaværket er desværre ikke så gode.
Vi har fået en familiekalender i bryllupsgave af min svigerinde.
En ting er at den ikke nåede at blive leveret inden brylluppet d. 22. August. Det er hvad det er.
Men først modtog min svigerinde en ødelagt familiekalender.
Derefter modtog hun en blank træplade. Efterfølgende var det svært at komme i telefonisk kontakt med dem, på trods af, at at hun havde sendt mange mails med håbet om en dialog.
Og nu har vi så endelig modtaget den. Vi glædede os til at hænge den op i dag, men konstaterer så, da vi skal hænge den op, at træpladen og akrylpladen ikke har lige ens mål, så den kan ikke hænges ordentligt op.
Man bliver en smule træt……
Træ ur med guld kant
Træ ur med guld kant
Super fint ur, leveringstid var mellem 10-14 dage, og på ca. dag 12 ankom uret og det var fint.
Viserne var dog lettere bukkede, grundet den stramme indpakning.
Men ikke noget alarmerende, og uret skulle jo også gerne kunne klare forsendelsen, så det er lidt blandet følelser omkring, at det egentlig var med god grund, men også lidt øv, at de var lettere bukket.
Ikke desto mindre, så virker uret så fint og det pryder i køkkenet.
Men måske man skal tænke alternativ metode til indpakning omkring viserne ☺️
Jeg kan ikke huske den eksakte dato så det er ca.
Seriøs - fantastisk oplevelse!
Fantastisk god service på højeste niveau!
Nemt med bestilling, overskuelig hjemmeside, hurtig svar på chat og ikke mindst produktion og levering !
Alt er helt i orden!!
Skulle bruge tavlen til bryllupsgave- og Kreaværket leverede bare i topklasse!
TUSIND TAK 💖🙏
Anbefales 🌟🌟🌟🌟🌟
Langsom leveringstid og dårlig kvalitet
Jeg laver meget sjældent anmeldelser på TrustPilot, men dette er under al kritik. Om I har for travlt eller hvad der er galt i virksomheden pt. ved jeg ikke, men jeres leveringstid og kvalitet lever på ingen måde op til vores forventning.
Vi bestilte en familiekalender d. 12/8-26. Vi modtager den d. 26/8-26. Vi konstaterer med det samme at træpladen har en vandskade (ud fra pappet kan vi konstatere at det ikke er sket under transport, så en kvalitetssikring inden afsendelse havde været på sin plads, der er tale om en stor plamage) og laver en reklamation. Herefter bliver reklamationsmailen hurtigt besvaret, men først d. 10/9 modtager vi en ny træplade. Vi har nu langt om en længe fået familiekalenderen op, men nu konstaterer vi at de valgte beslag ikke er i den korrekte farve. Så vi tager da bare et par ugers leveringstid mere før vi får vores kalender i brug…
Jeg har ventet i mere end 2 uger på et…
Jeg har ventet i mere end 2 uger på et par lamper - var lovet 4-10 dage . Ved henvendelse får man bare et eller andet ligegyldigt autosvar . Det eneste der gik hurtigt var at få trukket pengene på min konto.
Gode produkter og gode priser
Gode produkter og gode priser
Venter stadig…
Jeg har bestilt et ur, men har intet hørt, vi har ikke kunne forstå hvorfor vi ikke hørte noget, men tænke at det var en af de ordre der tager sin tid, gad vide hvor det ur ligger ????
Der var god service
Der var god service, da jeg var i tidsnød med min gave fra Kreaværket. Jeg kunne med en dags varsel komme forbi og få fat i den ønskede vare.
Tak for det.
Rigtig fine puslebrikker og de lever op…
Rigtig fine puslebrikker og de lever op til forventningerne.
En lille ting - kunne godt have tænkt mig at der var en æske til at opbevare dem i.
Det vil sætte prikken over i’et synes jeg.
Ærlighed varer længst
De var meget hurtige til at hæve betaling, inden de overhovedet havde sendt varen. Til gengæld var de lige så hurtige, til at tilbageføre pengene, da jeg bad dem om at anulere ordren.
Grunden for at jeg anulerede ordren, var at de på deres side skriver at de har 5 ud af 5 stjerner på Trustpilot, men reelt kun har 3,8 stjerner og de dårlige anmeldelser,på flere af deres vare.
Flotte lamper rigtig glad for dem har…
Flotte lamper rigtig glad for dem har før købt god kvalitet
Jeg har ikke modtaget den endnu
Jeg har ikke modtaget den endnu
Bestilt d. 22. August - men har stadig ikke modtaget noget efter 2 1/2 uge
Jeg har nu modtaget tre mails fra jer, hvor I beder mig om at bedømme min ordre.
Jeg synes, det er lidt underligt, da jeg endnu ikke har modtaget varen. Jeg bestilte den 22. august, pengene blev trukket d. 25. August, og da jeg kontaktede jer den 7. september, fik jeg oplyst, at varen endnu ikke var kommet på lager, men at I forventede at få den hjem i denne uge.
Det er svært og bedømme en vare, men ikke har modtaget endnu.
⭐ Meget skuffende oplevelse
⭐ Meget skuffende oplevelse – og elendig kundeservice
Jeg bestilte en familietavle den 22. august. På hjemmesiden oplyses en leveringstid på 4–10 dage, men først den 8. september modtog vi pakken.
Undervejs skrev jeg for at høre, hvor ordren blev af. Der gik 5 dage, før jeg overhovedet fik svar.
Da pakken så endelig kom efter den lange ventetid, viste det sig, at det slet ikke var vores familietavle, vi havde modtaget.
Jeg skrev selvfølgelig med det samme igen for at få fejlen løst. Nu er der gået over 24 timer uden svar.
Det lidt ironiske er, at jeg til gengæld er blevet rykket 3 gange for at skrive en anmeldelse på Trustpilot. Så nu får I den.
Fejl kan selvfølgelig ske, men når man både overskrider den oplyste leveringstid, sender den forkerte vare og samtidig er meget langsom til at svare på henvendelser, så er det svært at være tilfreds.
Jeg håber stadig, at virksomheden får rettet op på fejlen og sender den familietavle, vi faktisk har bestilt og betalt for.
Fantastiske ure😍
Virkelig en gang dyrt temu husskilt
Virkelig en gang dyrt temu husskilt. (Plastik) med brændemærker på.
Når man bestiller står der 4-6 hverdage. Når ordren så bliver bekræftet skriver de 6-10 hverdage. Den reelle tid er så 12 dag.
Når man skriver til dem, er der ingen respons. Skuffende
Virkelig dårlig service
Virkelig dårlig service
De har hævet pengene , men vi har aldrig modtaget noget. Nu er der gået over 3 uger 😡 har prøvet at ringe, men de siger de er syge.
Så pas på derude

Antwoord van Kreavaerket
Alt er bare super har intet at klage…
Alt er bare super har intet at klage over. Smukt produkt og flot kalender med personligt navn. Alt er tilfredsstillende. ❤️

Antwoord van Kreavaerket