Krisskydd Reviews

1.958
TrustScore 4 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Grym service av Lovisa på kundtjänst! Hon kom med den smarta idén att spela in en video som visade problemet med retrolampan. Det blev supertydligt och hon skickade en ny trots att garantin gått ut. V... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Enkelt å navigere på nettsiden deres til ønskede produkter. Nødrasjonsmaten både ser god ut og smaker godt i tillegg til å gi den nødvendige energi. Koster ikke så alt for mye å kjøpe det nødvend... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service och bemötande av Vicktoria vid kontakt när jag väntade på min beställning som var packad och skickad för över 10 dagar sedan. Det visade sig att jag inte fått de påstådda sms som Po... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Företaget är bara lurendrejeri. Dom skickar ut dina varor men skickar inga aviseringar varken på mejl, sms eller i app, man får inget, sen tar dom tillbaka paketet och debiterar 350kr ca utan att du f... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 80% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(1.958)

312 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Overholder ikke loven

UPDATE:
2 gange er jeg nu blevet tilbudt et returlabel fra dette dubiose firma, som dog ikke bliver sendt. Der trues med et returneringsgebyr for uafhentede pakker på 395kr - hvilket er uhørt og hverken svarer til omkostninger eller blev informeret om ved køb, hvorfor det faktisk er ulovligt!

KØB IKKE FRA DETTE FIRMA!!!
Det er snyd og bedrag og varerne sendes først EFTER man har annulleret købet, hvorpå man skal betale 25% af prisen for returnering.

———————

Jeg har bestilt et stormkøkken, et vandfilter og en lampe hos Kriseskydd Danmark, hvis mailadresse svarer til denne virksomhed.

Jeg fortrød min bestilling jvf. Købeloven, men EFTER jeg havde sendt mailen, blev den alligevel afsendt.
Så jeg skrev til virksomheden, som truede med “gebyr for uafhentede pakker”, hvis jeg lader bestillingen gå retur (tror ikke det er lovligt, men har en tid hos Forbrugerrådet i denne uge) og at man SKAL modtage pakken for derefter at bruge firmaets returlabel, hvis jeg ville have det? Det ville jeg gerne - men siden jeg bad om det, får jeg ikke længere svar.
Jeg føler det lidt som bedrageri. Og jeg har bestemt ikke tænkt mig at modtage deres pakke, men at melde dem til politiet, hvis jeg ikke får pengene retur efter pakken er blevet sendt retur.

Logo Krisskydd

Antwoord van Krisskydd

Hej Amrei,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du har haft en negativ oplevelse, og vi vil gerne forklare situationen, så alle kan forstå, hvad der er sket.

Hos os har alle kunder selvfølgelig fuld fortrydelsesret i henhold til købeloven. Den gælder dog først efter man har modtaget sin ordre, hvilket er standard for alle webshops. Derfor anbefaler vi altid, at man henter sin pakke og derefter returnerer den – vi sender gerne en returlabel pr. mail, så det bliver så nemt som muligt.

I dette tilfælde blev din ordre allerede behandlet og pakket, da vi modtog din annullering. Det betyder, at den automatisk blev sendt videre, præcis som det står beskrevet i vores handelsbetingelser.

Det såkaldte “gebyr for uafhentede pakker” er hverken ulovligt eller usædvanligt – det er en almindelig praksis i e-handlen og dækker blot de reelle fragt- og håndteringsomkostninger, når en kunde vælger ikke at hente en ordre. Det står også tydeligt i vores vilkår, som man accepterer ved køb.

Din pakke er nu fremme og klar til afhentning. For tydelighedens skyld har vi også sendt dig en e-mail med dit sporingsnummer igen.

Vi står naturligvis stadig klar til at hjælpe dig og sende en returlabel, hvis du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Du er altid velkommen til at kontakte os direkte på info@krisskydd.se
, så finder vi sammen den bedste løsning.

Sofie Andersson
Kundeservice – Kriseskydd Danmark

Meget tilfreds

God hjemmeside. Er glad for mine køb af nødradio med oplader og vandfiltrering, og kunne sagtens finde på at købe mere. Derudover sender de gode nyhedsbreve med gode råd.

Skræmmende

Skræmmende, men dejligt at man bliver gjort opmærksom på hvad man selv kan gøre for at sikre sig. God information om alle produkter.
Lena Ohlsø

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Interessant og rettidige tilbud med…

Interessant og rettidige tilbud med relevant indhold. Du får sådan set "hele pakken" om du vil med nødvendige ting der gør nytte i krisetider og situationer. Nogle ting kan absolut også bruges i hverdagen, på tur, i haven etc.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En fantastisk idé at hjælpe…

En fantastisk idé at hjælpe befolkningen i disse tider og at det kan gøres så enhver pengepung kan være med gør blot at flere kan være med og vi kan komme igennem trælse tider sammen.

Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.