Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Beställde en magväska som inte uppfyllde mina förväntningar. Bättre och billigare finns på marknaden. Efter att har returnerat den så fick jag ett mejl från deras kundtjänst om jag fått tillbaka pen... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Enkelt å navigere på nettsiden deres til ønskede produkter. Nødrasjonsmaten både ser god ut og smaker godt i tillegg til å gi den nødvendige energi. Koster ikke så alt for mye å kjøpe det nødvend... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service och bemötande av Vicktoria vid kontakt när jag väntade på min beställning som var packad och skickad för över 10 dagar sedan. Det visade sig att jag inte fått de påstådda sms som Po... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag hade fått fel i min leverans, men det löste sig smidigt med hjälp utav Lovisa på Krisskydd. Även om det var fel i min leverans, så är jag nöjd med att det kunde lösa sig på ett snabbt och smidigt... Toon meer

3,9

2 sterren
1 ster

Heeft 78% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Lad være med at handle der

Lad være med at handle der, medmindre du er 100% sikker på du vil beholde din vare!!!
Jeg lavede en ordre lørdag, som jeg fortrød søndag og skrev derfor en mail herom søndag.
Mailen blev besvaret mandag morgen med at ordren allerede var afsendt, men at jeg kunne benytte mig af min 14 dages returret.
I pakken jeg modtog var der ingen returseddel, skrev derefter hele 3 mails til leverandøren (både til deres danske mailadresse og svenske mailadresse om, hvordan jeg skulle bære mig ad.
Der er nu gået en uge og jeg har stadig intet hørt.
Kan se på hjemmesiden at man kan kontakte dem for returseddel til 149 kr. Nen dæleme svært når de ikke svarer ???
Der står ligeledes på hjemmesiden, at man selv er ansvarlig for, at de modtager returvarerne inden 14 dage efter, man selv har modtaget varerne.
Det blir svært at nå.
I morgen forsøger jeg selv at sende pakken retur - men er spændt på om jeg nogensinde modtager mine penge igen.

11 oktober 2025

Hej Lone,

Tak for din anmeldelse. Vi kan bekræfte, at din returseddel er blevet sendt til dig, og så snart vi modtager din returpakke, bliver den håndteret af vores returafdeling inden for 1–2 uger. Derefter bliver din tilbagebetaling naturligvis udstedt – helt som det skal være.

Hos Kriseskydd tilbyder vi gratis fragt på alle ordrer, men hvis man vælger at returnere, betaler man selv returfragten fra Danmark til Sverige. Det fremgår tydeligt af både vores hjemmeside og handelsbetingelser, så alt er gennemsigtigt fra start.

Vi beklager, hvis processen har virket forvirrende undervejs, og vi sætter pris på din tålmodighed.
Tusind tak fordi du er med til at styrke Danmarks beredskab.

Har nu ventet 11 dage på min pakke

Har nu ventet 11 dage på min pakke! Mon ikke det var hurtigere, at bestille i Kina.
Men pengene, de er trukket.....

11 oktober 2025

Hej Solveig,

Tak for din anmeldelse. Vi kan godt forstå, at du er utålmodig efter at modtage din pakke – men vi kan forsikre dig om, at din ordre er på vej og snart fremme.

Vi har netop sendt dig en mail med dit sporingslink, hvor du kan se, at pakken er indscannet hos PostNord og forventes leveret inden for kort tid.

Vi beklager den lidt længere leveringstid – vi har haft en meget stor efterspørgsel de seneste uger, men alle ordrer bliver naturligvis sendt ud løbende.

Tusind tak for din tålmodighed – og fordi du er med til at styrke Danmarks beredskab 💛

Hvor er varen?

Købt 5/10
Penge trukket 7/10
Ingen pakke på vej eller oplyst på vej.
Mails sendt 8/10 klage
Man må ikke trække penge før varen er sendt afsted!

5 oktober 2025

Hej,

Tak for din besked. Vi kan forsikre dig om, at din ordre selvfølgelig er registreret og har planlagt levering i løbet af næste uge. Så snart pakken er sendt, modtager du automatisk et sporingsnummer fra PostNord.

Vi beklager den længere leveringstid – vi har haft en meget stor efterspørgsel på nødradioer de seneste uger, hvilket har givet lidt forsinkelse.

Vi forstår også din bemærkning omkring betaling: I Danmark trækkes beløbet normalt først ved levering, men da vi er et svensk firma, følger vi EU-praksis, hvor betalingen sker ved ordrebehandling.

Bestilte nødradio

Bestilte nødradio. Beløbet blev trukket på min konto 1. oktober. Besked om at pakken blev afsendt 2. Oktober. Dags dato den 10. Oktober har jeg stadig intet modtaget og ingen form for besked om, hvor pakken befinder sig. Ren svindel.

10 oktober 2025

Hej Leif,

Tak for din anmeldelse. Vi kan godt forstå, at du er frustreret over ventetiden, men vi vil gerne forsikre dig om, at du selvfølgelig ikke er blevet snydt, og at din ordre er på vej.

Leveringstiden på nødradioer er i øjeblikket ca. 3 uger på grund af den meget store efterspørgsel, hvilket også fremgår af både produktsiden og ordrebekræftelsen.
Så snart din pakke er sendt, modtager du automatisk et sporingsnummer fra PostNord, så du kan følge forsendelsen hele vejen.

Vi beklager den længere leveringstid og sætter pris på din tålmodighed.
Tusind tak fordi du er med til at styrke Danmarks beredskab 💛

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Som at handle med Kina

bestilt 2 stk nødradio, 1. Oktober, pengene blev trukket 3. Oktober, varen leveret 17. oktober…. som at handle med Kina! - ingen dansk brugvejledning.
Ser man bort fra den elendige levering, svinger jeg mig op på 3 stjerner!
Radioen virker okay!
Ordre #51651

1 oktober 2025

Har købt 2 nødradioer

Har købt 2 nødradioer d. 2/10 og modtaget ordrebekræftelse med det samme.
De skrev leveringstiden kunne være 2-4 uger. Men pengene er allerede trukket og jeg har intet hørt om afsendelse eller modtaget et trackingnummer.

2 oktober 2025

Hej Julie,

Tak for din anmeldelse. Vi kan forsikre dig om, at din ordre selvfølgelig er registreret og bliver afsendt snarest.

Som der også står i din ordrebekræftelse, er leveringstiden på nødradioer i øjeblikket 2–4 uger på grund af den ekstraordinært store efterspørgsel.
Din ordre er planlagt til afsendelse i løbet af næste uge, og så snart pakken er sendt, modtager du automatisk et sporingsnummer fra PostNord.

Vi forstår, at det kan virke forvirrende, at beløbet er trukket allerede – men da vi er et svensk firma, følger vi EU-praksis, hvor betalingen sker ved ordrebehandling, ikke ved afsendelse, som man ofte ser i Danmark.

Nødradio køb

Jeg bestilte 2 nødradioer. Fik ingen bekræftelse på mit køb, pengene er trukket på min konto og jeg har skrevet 4 mails til dem om jeg kan forvente at mit køb bekræftes. Jeg har endnu ikke hørt fra dem. Kan absolut ikke anbefale virksomheden.

5 oktober 2025

Hej Pernille,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at du har oplevet manglende svar – men vi kan forsikre dig om, at din ordre selvfølgelig er registreret og ikke er glemt.

Vi har haft en ekstraordinær stor efterspørgsel på nødradioer de seneste uger, hvilket har givet lidt længere leveringstid og længere svartid på mails.

Vi kan også se, at vi har sendt dig en mail med opdatering, så tjek gerne, om vores besked kan være havnet i din spam- eller reklameindbakke.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg modtog mine indkøb hurtigt.
Sætter pris på informationerne og påmindelserne fra Krisskydd, så vi er dækket ind ved evt krise.

29 november 2024
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.