Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tøj til enhver smag og pengepung. Mit klædeskab bugner af lækkert tøj fra Krone 1. Har været kunde siden 2020 og har altid oplevet prima service. Hyggelige online salg, hvor Maibritt er interesseret... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tøjet som blev købt var at god kvalitet. Hurtig levering.Fantastiske lifes . Servicen er i Top . Spændende og anderledes tøj 🥰 Krone1 står for kvalitet.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Spændende og anderledes varer op i store størrelser til gode penge. Har handlet i flere år og blandt andet fået fat i lækre sneakers i str. 43. Ved de har været gennem en svær tid og haft problemer me... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Krone 1 er lige startet op på live igen, efter en meget lang pause. De skal være bedre til at svare deres mail , jeg venter stadig på svar fra dem. Elsker deres live , de er så søde

Bedrijfsgegevens

1. Rustieke meubelzaak
  2. ook in
  3. Damesmodewinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Experience our fantastic unique universe filled with fashion and home interior.

4,3

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

4,3

Alle reviews

(1.721)

82 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Tøjet er pænt

Tøjet er pænt, kommet hurtigt

31 juli 2025

Hej Lillian,

Tusind tak for din tilbagemelding 🌸 Hvor er det dejligt at høre, at tøjet er pænt og kom hurtigt frem!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Forventet levering på bukser blev…

Forventet levering på bukser blev rykket adskillige uger. Jeg skrev en mail, at jeg ville annullere min ordre, da den ikke levede op til det forventede. Den mail blev ignoreret og min vare er nu på vej, trods min mail.

5 augustus 2025

Hej Hanne,

Tak for din besked. Jeg beklager meget, at vi ikke har fået set din mail, før varen blev afsendt – det var naturligvis ikke meningen.

Leveringen blev desværre rykket, da der opstod en fejl i leverancen, og vi ikke var tilfredse med kvaliteten af de første bukser, vi fik hjem. Derfor ventede vi på en ny levering, så vi kunne sende en vare af ordentlig standard.

Hvis du fortsat ønsker at annullere, er du selvfølgelig velkommen til at returnere bukserne via vores returportal, så refunderer vi beløbet.

Knus Cille fra Krone 1

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

De svare aldrig på mail når man skriver…

De svare aldrig på mail når man skriver til dem…. Dårlig stil

26 mei 2025

Hej Charlotte,

Tak for din besked. Vi bestræber os på at svare så hurtigt som muligt, men der kan desværre godt gå en dags tid eller to, før vi når igennem alle henvendelser.

Vi beklager, hvis du har oplevet ventetid, og vi gør vores bedste for at blive endnu hurtigere.

Knus Cille fra Krone 1

Fantastisk tøj til super priser

Fantastisk tøj til super priser

Kan kun anbefale denne skønne forretning til alle man får god kvalitet til en meget fordelagtig pris
Skal jeg komme med et lille øf så må det være at det er skide svært at lade være med at shoppe 😅

25 juni 2025

Bestilte noget sommertøj d.25 maj

Bestilte noget sommertøj d.25 maj, i “tak for din ordre mail stod der at tøjet ville komme senest i uge 26.. det 14 dage siden og min bestilling er ikke kommet endnu?!?! Jeg skrev en mail til til dem for at høre om hvornår man så kan forvente at modtage sin pakke, får så svar der siger at både kundeservice og pakkeholdet holder ferie til 1 august… dvs sige at jeg får min pakke med sommertøj i august, når sommeren så småt begynder at slutte af, dette skete faktisk også sidste år..
Ikke i orden

15 juli 2025

Hej Anette,

Tak for din besked. Jeg forstår godt din frustration – det er ærgerligt, når sommertøjet ikke når frem, mens sæsonen er i fuld gang.

Vi var desværre nødt til at rykke leveringen, fordi vi ikke var tilfredse med den første sending, vores leverandør sendte os. Vi vil hellere vente lidt længere og sikre, at kvaliteten lever op til vores standard, end at sende noget afsted, vi ikke selv kan stå inde for.

Jeg beklager meget den ulejlighed, det giver dig, og håber på din forståelse.

Sidste år, ser det ud til at du købte i juni og fik det leveret i juli, da varerne var fra Italien og de blev leveret indenfor det oplyste tidspunkt.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

De siger man ikke har returret på deres…

De siger man ikke har returret på deres live, selvom det er fjern salg. Man har skam returret og de skal måske skrue ned for Alkohol så de ikke brækker benet hvert år. og vil have sympati fra kunderne

23 juni 2025

Hej Zizi,

Det lyder som en misforståelse. Du har naturligvis 14 dages fortrydelsesret på alle køb via vores live og webshop (fjernsalg). Returnering foregår via vores returportal.

Hvis du har en konkret ordre, vi skal kigge på, så send gerne ordrenummeret – vi hjælper meget gerne.

Og for at afklare: Vi drikker generelt ikke alkohol, og jeg er gravid. Vi brækker selvfølgelig heller ikke benet hvert år – min mor brækkede benet én gang på grund af et fald, og det havde intet med alkohol at gøre.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jeg syntes noget er lækkert

Jeg syntes noget er lækkert. Men også at meget af det, minder om stang tøj fra Tyrkiet og andre lande syd på. Men køber gerne, når noget falder i min smag.😘

25 mei 2025

Hej Merete 😘

Tak for din ærlige feedback – det sætter vi pris på! Vi har lidt af hvert i sortimentet, så der er noget til alle prisklasser og stilarter. Og vi er selvfølgelig rigtig glade, når du finder noget, der falder i din smag 💕