Tøj til enhver smag og pengepung. Mit klædeskab bugner af lækkert tøj fra Krone 1. Har været kunde siden 2020 og har altid oplevet prima service. Hyggelige online salg, hvor Maibritt er interesseret... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Tøjet som blev købt var at god kvalitet. Hurtig levering.Fantastiske lifes . Servicen er i Top . Spændende og anderledes tøj 🥰 Krone1 står for kvalitet.
Spændende og anderledes varer op i store størrelser til gode penge. Har handlet i flere år og blandt andet fået fat i lækre sneakers i str. 43. Ved de har været gennem en svær tid og haft problemer me... Toon meer
Krone 1 er lige startet op på live igen, efter en meget lang pause. De skal være bedre til at svare deres mail , jeg venter stadig på svar fra dem. Elsker deres live , de er så søde
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Experience our fantastic unique universe filled with fashion and home interior.
Contactgegevens
Trunderupvej 12, 5683, Haarby, Denemarken
- info@krone1.dk
- krone1.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Da jeg måtte finde et sted hvor de…
Da jeg måtte finde et sted hvor de havde bukser med vide i bukserne da der skulle være plads til en skinne. Fandt jeg krone 1 på fb. Og siden hen har jeg skifte hele min galarobe ud med kun tøj der fra. De er altid klar til og hjælpe en når man spørge om ting. Det er den bedste butik jeg har fundet. Krone1 er mit først valg når jeg skal have købt nyt tøj.
Altid god oplevelse kan kun varmt…
Altid god oplevelse kan kun varmt anbefale dét.
Gode vare og fantastiske priser og deres live er jeg helt pjattet med. Og så er det kun et stort plus at det er fantastiske mennesker der står bag. ❤️❤️❤️❤️
Hvorfor skriver i at andre regler…
Hvorfor skriver i at andre regler gælder under Italien live ??? I sælger varer via dansk cvr nummer så selvfølgelig gælder dansk lovgivning om så i stod på Nordpolen og solgte jeres varer, stop med at fylde folk med løgn. Desuden er jeres tøj stangtøj som ikke koster i nærheden af det i sælger det til. Tror i ikke vi er andre der køber engros i Italien ?? Trist læsning som i behandler mange kunder og er sikker på der ikke er 99 % tilfredse kunder. Måske 40 %.

Aldrig igen
Aldrig igen – elendig service og manglende kommunikation.
Jeg bestilte to varer den 3. marts og hørte intet fra butikken om leveringstid eller status. Efter to ugers stilhed kontakter jeg dem og får at vide, at varerne forventes leveret i næste uge. Der sker igen intet, og da jeg følger op, får jeg bare en ny undskyldning: tekniske problemer.
En hel måned senere kontakter jeg dem igen, og nu lyder det pludselig, at levering vil ske i starten af maj – noget de påstår står tydeligt i min ordrebekræftelse, hvilket det ikke gør. Der kom løbende forskellige og modstridende forklaringer på, hvorfor pakken ikke kom frem – men ingen konkrete svar. Til sidst viser det sig, at varerne slet ikke var på lager.
Ikke én eneste opdatering fik jeg undervejs – ingen mails, ingen varsling. Alt skulle trækkes ud af dem gennem gentagne henvendelser. Det er simpelthen uacceptabelt.
Elendig kundeservice, ingen kommunikation, og vildledende information om lagerstatus.

Antwoord van Krone1
I har de skønneste vare og de…
I har de skønneste vare og de bedste-sødeste-skønneste værter til jeres live. ❤️❤️❤️
Sille og Maibrit i gør det så godt 👍🥰🥰🥰
Problemer ved retur
Krone1 laver nogle fine lives. Så lang tid du vil købe er alt fint. Men så snart der er kritik så er der ingen service. Jeg bestilte på en bolig live hvor varerne skulle leveres inden for 1 uge. Der gik næsten 1 måned . Jeg lod pakken gå retur da jeg skulle bruge varerne til gave men efter så lang tid måtte købe noget andet et andet sted. Nu skriver jeg med kundeservice som bliver ved med at sige jeg skal sende varerne tilbage. Det kan jeg jo ikke da jeg aldrig har modtaget dem selv om pengene er trukket 1 april. Nu ved jeg ikke hvad der sker. Har handlet ved dem i nogle år hvor alt var fint så lang tid man bare køber.

I er bare fantastiske ❤️❤️
Dejligt med jeres mange live
Dejlig hurtig betjening og afsendelse
Dejlig hurtig betjening og afsendelse. Det er altid en fornøjelse ar handle hos Krone 1 ❤️
Jeg giver 5 stjerner da jeg altid er…
Jeg giver 5 stjerner da jeg altid er glad for deres måde at behandle mine ordre på.❤️👍
Aldrig har jeg oplevet dårligere…
Aldrig har jeg oplevet dårligere service, og undskyldninger.
afgav ordre 4/3/25 og efter utallige rykkere, da de havde hævet mine penge 1/4,har der været div. skriverier frem og tilbage, og besked om at leverandøren var noget rod, ja du læste rigtig.
nu er der så sendt en pakke med 4 af de 7 ting der var bestilt, og det har været totalt umuligt af få refunderet mine penge /slette ordren.
Det må gå dårligt for dem siden man også sviner sin leverandør.

Antwoord van Krone1
varen lever op til forventningen… den hurtige leveringstid
Rigtig god præsentation af produkterne og Varen lever op til forventningen… hurtig leveringstid 😉
Billigt men godt 😊
Har modtaget 2 gange fra Krone 1, og begge gange, har jeg været meget tilfreds, med kvaliteten af varerne, trods meget billige priser 👍 men giver kun 4 stjerner fordi der er lang leveringstid. Handler der absolut igen 🌞
Oplever desværre ofte fejl i leveringer…
Oplever desværre ofte fejl i leveringer og senest har jeg ventet i over 1 måned på en mangelfuld levering hvilket ikke er i orden og slet ikke når der ER trukket for betalingen 🙁… Man bruger alt for meget tid på at sende mails og vente på svar, da man ikke kan kontakte firmaet på telefon og selv ved flere ordrer samles de ikke, selvom man har efterspurgt det, så man betaler fragt for hver eneste pakke, hvilket løber op og de har ikke fri fragt på køb over et vist beløb, som stort set alle andre har, det syntes jeg er et stort minus.
Har ellers været tilfreds, men syntes det er gået ned af bakke på det seneste, måske de gaber over lidt for meget og lover mere end de kan holde.

Antwoord van Krone1
Bra produkter byxa och t-shirt köpte…
Bra produkter byxa och t-shirt köpte jag, var lite jobbigt att förstå danskan ibland men det fick man gissa sig till.
Dårlig service
Jeg bestilte min pakke d. 11/3/2025, med henblik på at pakken skulle bruges som fødselsdagsgave. I min kvittering står der, at jeg senest modtager pakken i uge 12. Jeg vælger at skrive til dem i uge 13, da jeg stadig ikke har modtaget noget, og får en mail fra dem om at den er sendt afsted. I mandags vælger jeg igen at skrive, og her får jeg at vide at det er en misvisende besked fra GLS, herefter har jeg skrevet at det er dem der skrev til mig omkring afsendelsen.
Jeg har ikke hørt fra dem siden, og mangler stadig min pakke.
Ikke køb af Krone1