Rigtig gode tilbud og god service via jeres online chat. Grunden til der ikke er 5 stjerner er jeres udlevering. Der mener jeg man skulle tage en aften eller 2 og træne jeres folk som udleverer i... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fik en fantastisk behandling af Rasmus og den anden ejer virkelig dejlige af handle med så jeg kommer igen næste år Hilsen Kenneth
Hos Krudtdillen går man ikke galt, Fair, imødekommende og super venlig sælger. Produkterne er i top. Kan kun sige, tusinde gange tak for mega flot show vi havde nytårs aften - takket være dit krudt.
Bedrijf heeft geantwoord
Super flot fyrværkeri og gode priser. Men alt for lang ventetid på at få det udleveret, medarbejderne rendte forvirret og tomhændet rundt fra container til container for at finde det forskellige fyrvæ... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Krudtdillen er ikke bare en almindelig forhandler af fyrværkeri – vi er passionerede fyrværkerientusiaster med et dybt engagement i at levere uforglemmelige oplevelser til vores kunder. Vores virksomhed blev grundlagt med det formål at dele glæden ved fyrværkeri med andre, og det er den passion, der driver os i alt, hvad vi gør. Alle vores medarbejdere og ejere har adskillige års erfaring inden for fyrværkeribranchen, hvilket betyder, at vi har en omfattende viden om både produkterne og sikkerheden omkring dem. Hos Krudtdillen stræber vi altid efter at tilbyde et bredt udvalg af fyrværkeriprodukter, der passer til enhver smag og enhver begivenhed. Vi forstår, at vores kunder har forskellige behov og ønsker, og derfor sørger vi for at have noget for enhver – fra de klassiske festfyrværkerier til de mere avancerede pyrotekniske kreationer. Vi følger med i de nyeste tendenser og teknologier inden for fyrværkeri og udvider konstant vores sortiment for at kunne tilbyde de mest innovative og spændende produkter på markedet. Vores engagement stopper dog ikke ved produkterne. Hos Krudtdillen lægger vi stor vægt på, at vores kunder får en tryg og tilfredsstillende oplevelse, når de handler hos os. Derfor går vi langt for at sikre, at alle, der besøger os, får kompetent rådgivning og personlig vejledning. Vi ved, at fyrværkeri kan være komplekst, og vi ønsker, at vores kunder skal føle sig sikre og velinformerede i deres valg. Derfor tager vi os tid til at forstå dine behov og ønsker, så vi kan hjælpe dig med at finde det helt rette fyrværkeri til din begivenhed. Kunden er og vil altid være i højsædet hos Krudtdillen. Vi sætter en ære i at skabe en god oplevelse for hver enkelt kunde, uanset om det drejer sig om et mindre indkøb eller en større ordre. Vores mål er at give dig den bedste service og de bedste produkter, så du kan nyde en fantastisk fyrværkeriaften med dine nærmeste. Krudtdillen er stedet, hvor passion, ekspertise og kundeservice går op i en højere enhed. Vi ser frem til at hjælpe dig med at skabe uforglemmelige øjeblikke med vores fyrværkeri, og vi glæder os til at byde dig velkommen hos os.
Idrætsvej 21, 3200, Helsinge, Denemarken
super nytår vi fik !! tusinde tak for super service :)

Antwoord van Krudtdillen
Top kvalitet super kundeservice og virkelige søde mennesker at handle med kan varmt anbefales

Antwoord van Krudtdillen
Super søde og i møde kommende mennesker, som både er hjælpsomme men også klar til at forhandle med, 100 procent ikke sidste gang at jeg er kommet der, Kan klart anbefales

Antwoord van Krudtdillen
Et meget smilene og imødekommende personale som også er velformuleret og som først og fremmest prioritere kundens behov og ønsker.
Et dejligt udvalg af kvalitets fyrværkeri gør jeg ikke vil handle andre steder fremover.
Alt det bedste herfra 👍🏻.

Antwoord van Krudtdillen
En sand fornøjelse at handle hos Krudtdillen😃
Utrolig venlig og kompetent betjening, et stort udvalg til rimelige priser med et flot fyrværkerishow til følge.
De varmeste anbefalinger herfra!
Stig Jørgensen

Antwoord van Krudtdillen
Fantastisk service og godt udvalg. Vi blev rådet til fyrværkeri der passede til lige nøjagtig vores "temperament" og det skuffede aldeles ikke. Kommer HELT sikkert igen. Meget professionelt.

Antwoord van Krudtdillen
God service, og godt knald i krudtet. Kan klart anbefales 👌👍

Antwoord van Krudtdillen
God og personlig service!
Vi skal helst sikkert handle mere her.

Antwoord van Krudtdillen
Fantastisk service og virkelig flinke medarbejdere! Altid op for en god handel. Jeg kommer helt sikkert igen!

Antwoord van Krudtdillen
Lees meer over geverifieerde reviews.