KTM Official Fanpage Reviews 85

1,5

1. Motorzaak
  2. Motorwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Adventure, Purity, Performance, Extreme - KTM is READY TO RACE

• Stallhofnerstraße 3, 5230, Mattighofen, Oostenrijk

• ktm.com

1,5

Zeer slecht

Waardeloze service en…garantie

Waardeloze service en garantie/coulance. Tweedehands een 1290 superduke r gekocht met goed onderhoud en voorzien van originele KTM onderdelen. Pas geleden het achtertandwiel gebroken (origineel KTM) en nu al twee keer de radiateur lek. De eerste vervangen op 22 januari 2026 en de tweede weer lek op 21 maart 2026. KTM zegt nu dat het tandwiel geen KTM onderdeel is en dat de radiateur niet is vervangen door een KTM dealer. KTM is gewoon een waardeloos bedrijf en dit is mijn laatste KTM. Nooit problemen gehad met Yamaha, Aprilia en Ducati, maar dit slaat alles, KTM klantenservice laat je gewoon zitten met ruim 2000 euro onkosten.

21 maart 2026

Ktm Duke 990 te duur gekocht

In april een nieuwe ktm Duke 990 gekocht, maand later een persbericht dat ktm de motor te duur heeft aangeboden in Nederland. ze bieden hem nu aan voor €1300 goodkoper en het techpack twv €970 gratis, dat is een verschil van €2270. Bij de dealer geïnformeerd, je zou toch verwachten dat KTM dat bedrag terug betaald, maar nee, ze betalen de dealer een klein stukje terug en de rest moeten ze zelf oplossen. Nou heeft mijn dealer(Andre Motors Ermelo) het zo goed mogelijk op te lossen, maar ik schiet er nog steeds €400 bij in. Acosiaal dat ktm hier geen volledige vergoeding voor terug betaald. Nog steeds €400 teveel betaald, en afschrijving dus ook omhoog over de komende jaren. Als je klanten wilt behouden moet je dit soort acties vooral doen, ik koop geen ktm weer.

5 april 2024

Sta met pech met een ktm 1290 sar bj…

Sta met pech met een ktm 1290 sar bj 2020 met 18000km op de teller
Mobilty service kan onderhoudsgeschiedenis niet achterhalen , terwijl de motor gewoon dealeronderhouden is
Ze sturen me door naar anwb wegenwacht. Ik heb de motor nieuw gekocht, zo wil ik niet behandeld worden. Het enige wat ik wil is z.s.m hulp van Ktm en niet dat urenlange gezeur of de motor wel of niet dealeronderhouden is.
Voor mij nooit meer een nieuwe ktm. Ben zeer teleurgesteld dat een leuke motorweekend zo moet eindigen. Ik heb nu zelf vervoer naar huis geregeld
En bedankt zogenaamde mobility service.

1 oktober 2023
Toon reviews in alle talen. (85 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken