Bestelling gedaan bij deze zaak...krijg je bij het afrekenen de enige optie...bank afschrijving. Ik heb gemaild dat ik graag digitaal zou willen afrekenen...stond wel een betaallink je, wat weer te... Toon meer
Edit 9/12: 21/10 besteld (2-3 dagen verzendtijd) 7/12 een pakket gekregen, maar er is enkel een lege tent geleverd! Ik verwacht nog steeds van jullie: 1x GHPbuisventilator met filter 1... Toon meer
Order #K-202306843 geplaatst op Maandag 27 November 2023 Spider Farmer Complete Spider Farmer kweektent 70x70cm SFK-SF1000 set 1 Ik heb dit 27 november besteld, En Tot op heden niks geleverd, al... Toon meer
Na een slechte review toch mijn spullen gekregen op 19-12-2023. Na eerdere goede ervaringen leek mijn laatste bestelling niet gestuurd te worden. Helaas bleek contact niet mogelijk, en leek het a... Toon meer
Online winkel voor LED kweeklampen, kweektenten en kweekbenodigdheden. Kweken met led lampen is een revolutie op het gebied van kweken en biedt vele voordelen. De voordelen zijn legio: u bespaart energiekosten, uw lampen gaan langer mee, produceren minder hitte die een slecht invloed kan hebben op het gewas, en u kunt uw planten veel gerichter tegemoet komen door het speciaal ontworpen lichtspectrum van de led lamp. Wilt u ook kweken met led? Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft om direct te kunnen overstappen op de meest efficiënte manier van kweken.
Goudstraat 99, 2718RD, Zoetermeer, Nederland
- 070-2042595
- support@kwekenmetled.nl
- kwekenmetled.nl
Bestelling gedaan nooit ontvangen mars…
Bestelling gedaan nooit ontvangen mars hydro sp150 bestelling eind november 2023 gedaan nooojt wat gekomen wel de bevestiging pffff
Order NIET volledig geleverd!
Order van begin november 2023 nog steeds niet volledig ontvangen. Na eerdere mails, die steeds onbeantwoord blijven, mijn order deels ontvangen. Zeer gebrekkige klantenservice!
Op 7 december 2023 koolstoffilter…
Op 7 december 2023 koolstoffilter besteld .nooit geleverd !geen reactie op mail!
Oplichters ! Zeker niet bestellen!!!!
Waar blijven mij spullen
Waar blijven mij spullen ? K-202306949 20-12-2023
Bestelling word niet geleverd
SFK-SF1000 set 1
Ik heb dit 27 november besteld,
En Tot op heden niks geleverd, als je telefonisch contact probeert op te nemen krijg je voicemail, heb email gestuurd om te vragen waar bestelling blijft geen reactie, email gestuurd om bestelling te annuleren ook geen reactie!
Bestel hier niks beste mensen
Leveren niet
Besteld, niks geleverd, niet bereikbaar en geen antwoord op mails. Niet hier bestellen. Ik las helaas de reviews pas achteraf....
Bestelling geplaatst
Bestelling geplaatst. Nog steeds niks ontvangen. Krijg nu net een nieuwsbrief binnen merry Christmas. Als jullie een keer leveren dan krijgen we dat inderdaad :)
Pas op, contact en levering gaan moeizaam
Na een slechte review toch mijn spullen gekregen op 19-12-2023.
Na eerdere goede ervaringen leek mijn laatste bestelling niet gestuurd te worden. Helaas bleek contact niet mogelijk, en leek het alsof hij nog wel bestellingen aanvaarde, maar niet meer te leveren.
Tip aan bedrijf, zorg dat u duidelijk schept, ook als het even niet gaat zoals u hoopt. Oplichting vind te vaak plaats, dus is het niet vreemd dat mensen argwaan krijgen als er geen contact met u te krijgen is.
Geen levering, geen reactie
Ondertussen twee maanden geleden enkele spullen besteld en nog steeds geen levering ontvangen. Op mails wordt niet gereageerd, de betaling is natuurlijk wel vlotjes verwerkt.
Geen contact te krijgen
Ik heb 4 december de Spider Farmer SF600, Secret Jardin Secret Jardin Cosmorrow Bloei en de power supply besteld.
Ik ben geen fan van negatieve recensies, maar dit heb ik niet eerder meegemaakt. Vandaag om 15.45 bel ik naar de klachtenservice, waar ik 15 minuten in de wacht sta. Hierna wordt er ineens een bandje ingezet dat ze op dit moment gesloten zijn, terwijl de openingstijden tot later dan 16.00 zijn volgens het bandje.
Maandag 4-12 heb ik een bestelling gedaan, waarbij stond dat het in 2-3 werkdagen geleverd kon worden. Dit is niet gebeurd, dat kan gebeuren en als je daarover op de hoogte wordt gehouden óf je emails worden beantwoord is het helemaal prima. Maar helaas.
Donderdag 7 en zaterdag 9 december heb ik gemaild met de vraag of er een indicatie is wat betreft de levering. Meerdere keren getracht te bellen, helaas kreeg ik ook telefonisch geen contact.
Zondag 10 december heb ik gemaild om de bestelling te annuleren. (want geen contact en ook geen verzendbevestiging gekregen).
Maandag 11 december heb ik via whatsapp (zoals op hun website vermeld staat) een bericht gestuurd met nogmaals verzoek tot annulering (tot op heden is deze niet aangekomen).
Dinsdag 12 december 15 minuten in de wacht gestaan, maar wederom geen contact.
Ik heb via Billink de bestelling gedaan en hier een dispuut op aangemaakt.
Growspot is volgens mij van hetzelfde bedrijf, aangezien dit bij een vorige bestelling staat:
Growspot.nl
info kwekenmetled.nl
Hier heb ik mijn bestelling wel snel geleverd gekregen, wat wel opvallend was is dat de lampen niet in een originele verpakking zijn geleverd maar ingepakt in papier. (achteraf gezien wat apart)
Bestelling t.w.v €400 niet ontvangen!
Op 14 oktober plaatste ik een bestelling t.w.v €400, ik kreeg hiervan direct ook de bevestiging. Na enkele weken heb ik kweken met led op alle mogelijke manieren proberen te bereiken, met jammer genoeg geen respons. Nu zijn we intussen 11 december en heb ik nog steeds niets mogen ontvangen en heb ik alsook nog geen respons van hun kant mogen verwachten.
Dit vind ik zeer teleurstellend en wens a.s.a.p een oplossing!
27 oktober besteld pas 5 december…
27 oktober besteld pas 5 december geleverd, geen reactie op e-mail naar klantenservice
Oplichters
Oplichters, sturen niks op en als je contact zoekt krijgt je ook geen gehoor.
Bestel hier niks
Mooi je reactie hoor chapeau, probeer al weken contact te zoeken via de mail of telefoon. Heb direct na bestellen mijn order geannuleerd. En nu toch weken later spullen ontvangen ??. Alles is retour heb nog geen cent betaald en dat ben ik ook niet van plan. Ik bestel nooit meer bij jullie en zou anderen aanraden dat ook niet te doen.
Order nr is: K-202306801 veel plezier er mee.

Malafide webshop
Dit bedrijf int wel je geld via de webshop maar leveren geen producten. Ze zijn onbereikbaar via telefoon of email. Bestel hier niets want je bent gegarandeerd je geld kwijt.
Oplichters!
Oplichters!
Besteld, verkeerd geleverd en al weken niet bereikbaar, telefonisch niet en per mail ook niet. Ze sturen wel per mail black friday deals...
NIET DOEN!!!!
OPLICHTERS??
Edit 9/12:
Ik verwacht nog steeds van jullie:
1x GHPbuisventilator met filter 187m2
1x Combiconnect luchtslang 127mm 5 meter
3x Slangklem
1x GHP Schakelklok/ tijdschakelaar
1x Prohanger set
1x GHP clipfan
1x Hygrometer (lvh & temp)
1x Mars Hydro TS1000
Wanneer worden deze opgestuurd?
Bestellen op eigen risico!
Nadat ze je geld hebben negeren ze elke email / telefoon / voicemail / whatsapp / ticket via hun site
Goede spullen, slechte service
Geen contact mogelijk en producten veel later bezorgd dan op de site aangegeven zonder dit te melden. Uiteindelijk wel alles geleverd gekregen zoals besteld, maar gezien de bedragen waarvoor je besteld zou communicatie en een beetje service geen overbodige luxe zijn

Dubieuze webshop
Op 13 nov 2023 zaken gekocht voor 227€ die vandaag besteld, morgen geleverd zouden worden.
Alles lijkt in orde via emails die je ontvangt, maar daar houd het dan ook op.
Beantwoorden geen emails, whatsapp, telefoon.
nu 5 dec 2023 nog steeds niets gehoord of gezien.
Opletten want deze firma heeft nog andere webshops die er heel deftig uitzien.
Klacht is reeds aangemaakt op 27 nov 2023 bij de plaatselijke politie.
Er is dan toch nog een levering gebeurd, helaas is de warmtemat een stuk kleiner dan besteld, maar beter dan niks.
Ik had alles elders al besteld omdat het dringend was, en deze levering was dus helemaal overbodig geworden wat ik ook via e-mail heb laten weten.
Nooit zal ik nog bestellen op 1 van de verkoopsites van dit raar figuur.

Antwoord van Kwekenmetled.nl
1 Morgen in huis wordt nog een dag…
1 Morgen in huis wordt nog een dag later.
2 Servicepunt levering wordt toch thuis afgeleverd
3 Bij ledstrip wordt niets vermeld over voeding of aansluiting. Bij levering blijkt dit 24V te moeten zijn.
AC/DC? Geen voeding wordt aangeboden of is meegeleverd.
malafide, dubieuze site. Oplichters, stelen geld en identiteit!!!
Bestelling werd niet geleverd maar wel betaald. Het telefoonnummer op de site is niet bereikbaar. Geen antwoord op mails.
Dit is een malafide site. Politie werd al ingelicht. Klacht via advocaten is ingediend. gebruik deze site NIET!!!!!
Je betaalt en je krijgt niks.