Service på värmepump. Svingen fungerade sist vi använde pumpen men efter var den trasig!!! Det var den när servicen började enligt teknikern!! Lögn. Pumpen fungerade inte överhuvudtaget när jag kom he... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Som vissa skriver kan duktiga tekniker vara snabba, men dom gör ändå ett riktigt bra jobb . Det viktigaste är att dom vet vad dom gör och det gjorde den service tekniker som jag hade från Kylslaget, h... Toon meer
Usel montering av rören och ingen känsla för kundrelationen. Trots min invändning vid monteringen ansåg de inte att rören behövde skyddas av kåpa på utomhusdelen. När isoleringen med tiden började fa... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Kylslaget AB är Sveriges största oberoende installatör av luft-luftvärmepumpar, och har blivit synonymt med kvalitet och pålitlighet inom branschen. Med en omfattande bakgrund och erfarenhet, har vi positionerat oss som experter inom installation och service av dessa system. Vår verksamhet sträcker sig över hela Sverige, där vi erbjuder kundanpassade lösningar som passar varje enskild kunds behov. Oavsett om det gäller en privatvilla eller ett större kommersiellt projekt, strävar vi efter att leverera de bästa produkterna och tjänsterna på marknaden. Kylslaget AB arbetar med en rad olika fabrikat och modeller av luft-luftvärmepumpar, vilket gör att vi kan erbjuda det bästa alternativet för varje kunds specifika krav och budget. Vår oberoende ställning inom branschen ger oss möjligheten att objektivt rådge våra kunder, och säkerställer att vi alltid har deras intressen i åtanke. Vår framgång bygger på en kompromisslös inställning till kvalitet och kundservice. Vi anställer endast de mest erfarna och kvalificerade teknikerna, som regelbundet genomgår utbildning för att hålla sig uppdaterade med de senaste trenderna och teknologin inom värmepumpsindustrin. Detta garanterar att varje installation eller service genomförs med största professionalism och expertis. Dessutom förstår vi vikten av ett långsiktigt engagemang med våra kunder. Vår service fortsätter långt efter installationen, och vi erbjuder omfattande support och underhåll för att säkerställa att din värmepump fungerar optimalt genom hela dess livslängd. Kylslaget AB är inte bara en leverantör av värmepumpar; vi är en partner som arbetar sida vid sida med våra kunder för att förverkliga deras energieffektivitetsmål. Genom att välja oss, väljer du en leverantör som är dedikerad till ditt projekt från början till slut, och som är fast besluten att överträffa dina förväntningar.
Contactgegevens
Fågelsångsvägen 16, 18642, Vallentuna, Zweden
- 020191800
- info@kylslaget.se
- kylslaget.se
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Trevligt bemötande
Trevligt bemötande, tog fram flera förslag, både bra och dåliga placeringar av värmepump.
Seriös och trevlig representant
Trevlig kille dom tog sig tid att svara på alla våra frågor. Noggrann och seriös. Rekommenderas starkt.
Påläst och trrvlig
Er representant verkade påläst och uppträdde trevligt. Han hade själv gjort liknande installationer och erbjöd sej själv att göra även vår.

Antwoord van Kylslaget AB
De informerade aldrig om prishöjning
De informerade aldrig om prishöjning. När jag bokade den senaste servicen över telefon så frågade jag om det skulle bli samma pris som sist (nämligen 2200kr) och de skulle de bli sa de, men fick 3685kr istället på fakturan.
De håller fast att detta är rätt ändå. Jag kommer anmäla detta. Kommer aldrig använda dem igen för service hos mig.
Ett riktigt värdelöst kontor
Ett riktigt värdelöst kontor. Pumpen pajade och dom kom ut och felsökte och beställde delar. Tiden gick och gick och dom skyllde på krig och covid och att det därför tog tid att få fram delen. Började tröttna och tog fram numret till en återförsäljare av reservdelar och frågade efter delen och den hade han på hyllan och kunde skicka på en gång,visade sig att detta skamlösa företag hade beställt av just honom och den hade blivit levererad och betald för länge sen. Elpriserna.var skyhöga och folk beställde pumpar så anledningen är nog att det var viktigare och lukrativare med nyinstallationer. Försök till bortförklaringar ledde till att jag skulle få en gratis service vid nästa tillfälle som plåster på såren. Nu gick pumpen sönder igen och den blev utdömd,bad om att dom skulle dra av innestående service på priset av felsökningen men fick till svar att dom inte hade nån notis om det så det blir fullt pris. Ett riktigt klappuselt företag med noll kundservice,gynna nåt annat företag ist.
Trevligt bemötande
Montören blev väldigt sen man han hörde av sig flera gånger och talade om hur han låg till tidsmässigt och visste på ett ungefär när han skulle komma till mig
Riktigt dålig service
Riktigt, riktigt dåligt service, tog 1 månad att få servicetid på ev trasig maskin, ursäkten var inga bor i Örebro, men när ja köpte 3 maskiner var dom snabba, dessutom vägrar dom ge nummer till teknikern då ja hade en fråga, trots att han sagt ring direkt om de är några frågor, dom ville inte ens lämna meddelande till han, köp från lokala mindre installatörer så får ni bättre hjälp.
Dåligt gjort, Kylslaget
Väldigt trevligt bemötande när jag skulle köpa värmepumpen men när det visade sig att den inte fungerade efter deras installation sa de att det inte fanns några reparatörer tillgängliga förrän tre veckor senare. Sen nytt besked att det skulle dröja ytterligare 10 dagar innan någon har tid att komma för att fixa den, vilket innebär mer än månad utan fungerande värmepump och skenande elkostnader.
Oseriösa och tar inget ansvar för dig…
Oseriösa och tar inget ansvar för dig som kund. Kan inte att rekommendera kylslaget till någon.
Dåligt bemötande och ingen respekt av vem som ger dom omsättningen.
Kunden är inte först, bara fakturan
Nej tack
Fick en betalningspåminnelse på rot…
Fick en betalningspåminnelse på rot avdraget som de hade fått enligt Skatteverket. Jag ringde och de sa att jag skulle strunta i påminnelsen. Sen fick jag ytterliggare en påminnelse så jag ringde igen, den skulle jag också strunta i sa dom. Sen fick jag ett inkasso krav på samma summa, ringde för tredje gången och fick inget bra svar på vad de håller på med. Jag stannade dock kvar i telefonen denna gången tills personen garanterade att kravet var återkallat. Nu får vi väl se om de faktiskt löst det...
Väldigt dåligt skött. Kommer inte att använda mig av deras tjänster fler gånger.
Från beställning till installation 2…
Från beställning till installation 2 veckor. Snabb installation med proffsig montör. Supernöjd!
Tydligare krav på förberedelser kanske?
Det hade gått betydligt smidigare om man vetat vad som skulle förberedas. Att förvänta sig att äldre människor ska klara av att klättra högt för att hjälpa till kanske inte kan tas förgivet.
Nåväl när de varit och vänt och man hade fått reda på vad som behövdes så funkade det iaf-
Trevlig personal!
Duktiga och trevliga
För felsökning hade vi Christian här i juli och nyligen kom Martin och lagade vår luftluft värmepump (ac). Vi har mött trevliga och duktiga tekniker båda gångerna och intrycket av företaget är toppenbra. Önskar endast lite bättre tillgänglighet i kundservice/växel när man ringer.
Det var en jättetrevlig kille som kom…
Det var en jättetrevlig kille som kom på hembesök. Han var kunnig och professionell och visste vad han gjorde. Han var en bra representant för Kylslaget.
Kunniga och lösningsorienterade
Kunniga och lösningsorienterade personer som lyssnade till våra önskemål och tillsammans hittade vi en bra lösning som blir snygg och funktionell och som uppfyller våra krav ä.
Luft/värmepump
Proffsig & mycket trevlig montör som hette Sebastian! Är super nöjd med installationen😊
Trevligt bemötande av en erfaren…
Trevligt bemötande av en erfaren installatör.
Grym service från första kontakten
Grym service från första kontakten. Snabb montage.
Dit is Trustpilot