3,3

Gemiddeld

Mijn bestelling is niet bezorgd. Inmiddels wel bezorgd.

Mijn bestelling is niet bezorgd terwijl de bezorgdienst wel is geweest van post.nl die wel de andere pakketten bij had van andere leveranciers.
Gebeld en het probleem voorgelegd en ze zouden een onderzoek instellen en mocht daar niets uit komen dan wordt het aankoopbedrag teruggestort.
Zover goed zou je zeggen.
Echter een klein kwartiertje later kreeg ik een mail dat mijn pakket bezorgd is volgens post.nl
klantenservice was om 15.00 niet meer te bereiken terwijl ze normaal tot 17.00 te bereiken zijn op de doordeweekse dagen
Dus maandag nog maar eens proberen te bellen.
Ik heb al wel op de mail gereageerd en verstuurd naar de klantenservice van l28.nl,. Maar nog geen respons die je normaal wel krijgt met de mededeling dat je vraag is ontvangen,. Maar nu dus niets.
Wordt vervolgt.
-----------
20-09-2025.
Vanochtend stond het pakket bij mij voor de voordeur.
Ik was thuis maar er is niet aangebeld.
Ik zag het bij het naar buiten gaan.
Ik weet dus niet of het naderhand alsnog is bezorgd.
Ook via de app van post nl of mijn privè mailadres is er niets nog van binnengekomen.
Maar het belangrijkste is dat het pakket alsnog netjes is bezorgd.
Dus heb ik de beoordeling van twee sterren naar vier sterren gezet.
Ik vind dat ik ook het goede moet delen als er een oplossing is ondernomen.

19 september 2025

Zak koek in honderden brokjes ontvangen

Via Bol een zak koek van €10,- besteld bij dit bedrijf. Wij zouden dit tijdens een bezoek/meeting op tafel leggen voor de gasten. Toen we de zak open maakten bleek de inhoud 1 grote puinhoop te zijn. Het lijkt wel alsof de koekjes door een molen zijn gehaald. Allemaal in kleine stukjes. Zonde van het geld. Voortaan gewoon lekker bij de bakker of de supermarkt dit soort producten kopen.

8 februari 2025

Goed bedrijf

Zeer goed bedrijf werd snel verstuurd uit het magazijn en het kwam zeer netjes en goed verpakt aan

1 augustus 2024

Zeker voor herhaling vatbaar

Altijd spannend om bij een (nog) onbekende webshop iets te bestellen. De Fanta Strawberry & Kiwi blikjes zijn heel aangekomen. Bestelling werd in een stevige doos opgestuurd. Gelukkig zit hier nog geen statiegeld op! :D

5 april 2024

Waarom 4 sterren

Waarom 4 sterren , wel 1 jaar na aankoop van bloempotten op staander waren de onderkant kapot de pootjes waren niet stevig en de plastic binnenin hou geen water tegen dus ideaal voor cactussen of vetplanten omdat deze weinig water nodig hebben en je je bloempotten niet stuk gaan . Hele mooie service gekregen Van customer service Nico . Heeft een nieuwe set opgestuurd , mijn product was 1jaar oud en doorweekt door eigen fout dus alsnog een nieuwe gekregen . Echt heel mooi van jullie . Nu gaan wij anders te werk gaan zodat deze mooie bloempotten niet meer stuk gaan .

Kevin

10 mei 2023

Waarom was het een uitstekende…

Waarom was het een uitstekende ervaring? Ik bestel altijd bij L28.nl en zij hebben dus producten die je niet overal kan vinden. Normaal gesproken krijg ik alles in uitstekende staat binnen maar helaas had ik nu een verkeerd product binnen gekregen. Ik heb een mail naar de klantenservice gestuurd over mijn probleem. Ze hebben mij gelijk geholpen en ze zorgen dat ik het andere product zo snel mogelijk krijg.

Ik kan dus zeggen dat niet alleen het assortiment uitstekend is maar ook hun klantenservice!

Top bedrijf!

30 maart 2023

Malafide firma

Malafide firma! Verpatst beschadigde producten online, die niet meer in een winkel verkocht kunnen worden! Zeer slechte klantenservice!

20 maart 2023
Toon reviews in alle talen. (11 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken