Laboratoriumdiscounter

Het bedrijf heeft een ruim aanbod aan producten. Deze producten werden ook volledig afgeleverd. Ze waren bij mijn levering wel in transitie met hun logistieke werking dus ik heb even op mijn bestellin... Toon meer

Vorige week een bestelling geplaatst. Bevestiging van betaling ontvangen maar tot heden dag geen bevestiging van bestelling ontvangen. Telefoonnummer of email geeft geen gehoor. Bestelling nummer... Toon meer

erg tevreden! Mijn bestelling was heel snel binnnen en alles netjes verpakt , ik werd goed op de hoogte gehouden via track & trace .zeker een aanrader!

Had een bestelling geplaatst met een verkeerd cijfer in de postcode en kon niet bezorgd worden, na mailtje en telefoon werd dit snel opgelost en was de zending de volgende dag binnen.. dus prima servi... Toon meer

Schending van onze richtlijnen

NEVER BUY ON THIS SITE !!!!!!!

dus ik heb zuur voor batterijen besteld om sommige vrachtwagenbatterijen te repareren en ik zie dat nadat ik heb besteld en betaald, ze niet meer leveren!
Ik schreef hen en zij zeiden dat het illegaal was om mij te sturen en ik vroeg hen om mij het geld terug te sturen.
Ze zeiden dat ze het naar mij zouden sturen, maar ik zie dat ze het niet meer sturen.
Er zijn een paar boeven die €100,- van mij hebben gestolen
Ik bedoel een paar arme dieven.
Dit zijn de blote voeten van de aarde aangezien ze geen €100 willen teruggeven
Ik zal ook een klacht indienen bij de gerechtelijke autoriteiten als ik maandag het geld niet op mijn rekening heb staan!
Toen ik de bestelling plaatste, stond er met name niet op de website dat het product illegaal was.
Hoe weet ik dat ze smokkelwaar verkopen?
Koop alsjeblieft niets van deze vaste klanten!
Je zult net als ik bedrogen worden!!!

17 juni 2024

Antwoord van Laboratoriumdiscounter

sigh... Get real. Like we said multiple times via email, you are not allowed to have sulphuric acid above 15% as individual. This info is also presented before you order, on the productpage itself AND in the order confirmation. You trying to ask us to make an exception and send it anyway multiple times does not help, unfortunately its law and we are not going to sell you this product unless you are a legit business with a legit use for it. You saying this info isn't on the website before you ordered is complete bullshit, as this info is present at all times on multiple locations on the website. Also us not wanting to refund is a flat out lie since it has already been processed.

Reageren niet op vragen!

Producten zijn gelukkig aangekomen. Ik had vragen over de levering en heb die per e-mail gesteld. Kreeg geen reactie en na een paar dagen ook chat bericht via socialmedia gestuurd. Ook daar geen reactie op. Gelukkig kreeg ik mijn bestelling na een week in huis. Het zou fijn zijn als laboratorium discounter gereageerd op vragen van een klant.
Ik weet niet of ik nog eens een bestelling plaatst. Het voelt zo niet erg betrouwbaar.

12 juni 2024

Geen bestelling, geen geld en geen antwoord.

Ik wacht al meer dan een maand op een antwoord over wanneer mijn vooruitbetaalde bestelling wordt verzonden.
Mijn e-mails worden niet beantwoord en ik krijg ook geen enkele informatie via de telefoon.

31 mei 2024

Goedemorgen,

Het kan kloppen dat u geen gehoord krijgt via de telefoon op vrijdag na 12 uur, dan zijn we namelijk gesloten. Ik kan ook geen E-mails of orders vinden op naam van ''Irene'' die open staan. Als u dus misschien wat meer informatie verstrekt in uw review of contact opneemt TIJDENS openingstijden dan weet ik zeker dat indien uw order inderdaad nog niet verstuurd is u daar mee kunnen helpen.

Kasper

Blij !

Goede dag.
Ik ben zeker blij van producten wat ik heb besteld.
Snel bezorg.Goede communicatie.
Altijd zijn jullie beschikbaar op de telefoon:)
Fijne dag.
Zeker goede bedrijf!

2 mei 2024

Slecht systeem, levert wel

Het bedrijf levert wat je bestelt, zij begrijpen alleen niet dat bij verkoop aan particuliere in Nederland het standaard is om de prijs te laten zien inclusief btw. Niet zoals het Amerikaanse systeem waar de prijs exclusief belasting wordt getoond en bij de winkelwagen wordt berekend.

1 april 2024

Goedemorgen,

Wat bedoeld u precies? De prijzen worden altijd exl. en incl btw getoond op de website bij elk product en in het winkelwagentje, het is dus altijd zichtbaar wat de prijs in de btw is.

Kasper

Uitstekende service

Ik had in mijn opmerking geschreven dat ik het product dringend nodig had voor een labo op school en dit werd dezelfde dag nog verzonden. Uitstekende service dus! Dit was mijn eerste bestelling maar zeker niet de laatste!

26 maart 2024