Laboratoriumdiscounter

Het bedrijf heeft een ruim aanbod aan producten. Deze producten werden ook volledig afgeleverd. Ze waren bij mijn levering wel in transitie met hun logistieke werking dus ik heb even op mijn bestellin... Toon meer

Vorige week een bestelling geplaatst. Bevestiging van betaling ontvangen maar tot heden dag geen bevestiging van bestelling ontvangen. Telefoonnummer of email geeft geen gehoor. Bestelling nummer... Toon meer

erg tevreden! Mijn bestelling was heel snel binnnen en alles netjes verpakt , ik werd goed op de hoogte gehouden via track & trace .zeker een aanrader!

Had een bestelling geplaatst met een verkeerd cijfer in de postcode en kon niet bezorgd worden, na mailtje en telefoon werd dit snel opgelost en was de zending de volgende dag binnen.. dus prima servi... Toon meer

Schending van onze richtlijnen

Van 10 t/m 20 november 2025

Op 12 november 2025, verzocht GLS (uw vervoerder) mij om een review te schrijven over de bezorging van een pakketje besteld bij u 'Laboratoriumdiscounter'; het zeer uitgebreide review werd op 13 november '25 na goedkeuring geplaatst bij 'Trustpilot'. Ik adviseer u - Laboratoriumdiscounter - het review eens nauwkeurig door te lezen, want ik realiseerde mij dat de schuld van latere bezorging dan afgesproken, ook bij GLS kon liggen.

Ik had 1 á 2 jaar geleden ook met UPS een nare ervaring (de hele dag wachten op een pakketje, toevallig vanaf mijn balkon zien dat hun auto aan komt rijden, aan de overkant keert, mijn appartement voorbij rijdt zonder dat er wordt uitgestapt en een melding verstuurt dat er niemand thuis was.
Daarna kon ik het pakketje de volgende dag op gaan halen bij een servicepunt van UPS; u begrijpt waarschijnlijk wel dat de stoom uit mijn uit mijn oren kwam - mijn tijd kost blijkbaar niets - ook bij hun servicepunt heb toen ik even flink stoom afgeblazen.

In onze zaak Laborat.disc.- Krul -GLS, kwam er op 11-11-'25 een melding bij Krul binnen van GLS, die suggereerde dat de zelve ook naar de afzender Lab.disc. was verstuurd, welk laatste had verzuimd om het pakket op tijd af te leveren bij GLS ?
Tja.... wat nu? Nou, verzender Laboratoriumdiscounter en vervoerder GLS mogen het wat mij betreft samen gaan uitzoeken, als ik de juiste info daarna van u krijg, dan zult u dat terug zien in de beide reviews, laten we het zo maar afspreken en intussen vanwege de onzekerheid die op dit moment is ontstaan, verhoog ik het aantal sterren van Lab.disc. naar 5 want, uw product aan mij geleverd is inmiddels getest en van hoge kwaliteit bevonden, we zullen dus later gaan zien bij wie de meeste sterren gaan vallen; van toepassing is: ORD112291

"Mijn vervoerder zou DHL zijn", ik heb er nauwelijks problemen met hen gehad, ik laat mijn spullen bezorgen bij hun servicepunt Altoys, gelegen tegen de 'Ring Alkmaar' vlak bij de A9 op +/- 30 minuten 'LOPEN' (marstempo) en pontje over - dat zouden anderen ook eens moeten proberen - heerlijk een uur lang je frustraties kwijt raken en op de pont zing ik op verzoek ook nog 'Heen en weer, heen en weer' voor je, althans wanneer er snel een besluit komt om de pont van een elektromotor te voorzien!

GLS ?? geen idee, DHL 'bijna' helemaal top, PostNL liever niet, net als UPS.

Fijne dag toegewenst, met vriendelijke groet van Reinier, 70+ en de conditie van een marinier.

12 november 2025

Alles was prima

Alles was prima! Ik ben erg tevreden over de webshop en mijn bestelling. Alles verliep soepel en de producten voldeden volledig aan mijn verwachtingen. Zeker een aanrader!

6 november 2025

altijd correct

altijd correct, goede producten, goede klantgerichtheid.
hier weet je ook effectief wat je koopt

6 november 2025

Komt niet

Na ruim twee maanden bestelling nog steeds niet ontvangen. Ik heb meerdere keren contact met ze gehad. Iedere keer wordt het "deze week" of "morgen" verzonden. Maar het wordt nooit verzonden.

Dat laboratoriumdiscounter hieronder aangeeft dat ze niet weten om welke order dit gaat, geeft aan dat dit vaak genoeg gebeurd. Ik geef liever niet aan om welke order dit gaat, omdat ik nog een klein beetje hoop heb ooit het pakket te zullen ontvangen.

15 oktober 2025

Antwoord van Laboratoriumdiscounter

en om welke order zou dat moeten gaan dan? Altijd van die halve verhalen zonder ene referentie....van mensen met 1 review

NIET EERLIJK

Ik heb een bestelling ter waarde van 806€ die ik op 18/02/2025 heb geplaatst nog steeds niet ontvangen. Ze willen ook niet terugbetalen. HET ZIJN DIEVEN EN ZE ZIJN ONBESCHOFT. ZEKER NIET MET HUN WERKEN

10 oktober 2025

jahoor flip tuurlijk....

DIEVEN

Ik plaats een bestelling op 18/02/2025 voor een bedrag van 1399€ ORD96172 waaronder een artikel van 806€. Op 09/07/2025 (VIJF MAANDEN LATER) beslissen ze om het laatste artikel van 806€ op te sturen. Dit was juist in onze jaarlijkse sluiting. Er was dus niemand. Ik heb al verschillende keren gevraagd om het weer op te sturen, wat nooit gebeurd is. Uiteindelijk vraag ik voor een terugbetaling, die ze weigeren met een simpele NEE. Ze zijn ten eerste NIET EERLIJK EN OBELEEFD/ONBESCHOFT. VOORAL NIET MET HUN WERKEN. Er zijn andere betere en eerlijkere sites waar je kan bestellen. Even verder zoeken.... EN IK HEB EEN FACTUUR OM HET TE BEWIJZEN. GEWOON NIET EERLIJK

14 oktober 2025

Antwoord van Laboratoriumdiscounter

er heeft helemaal geen aankoopbedrag van dat bedrag plaats gevonden op of rond die datum, hoe vaak ga je nog neppe reviews plaatsen? je zit ondertussen al op nummer 4

Alles goed verlopen

Alles goed verlopen
Na wat slechte reviews te hebben gelezen
Het er toch op gewaagd.
Pakket werd netjes binnen 3 dagen bezorgd
Echt super.

1 oktober 2025

Alles is heel vlot verlopen

Alles is heel vlot verlopen. De communicatie was duidelijk. Ik ben tevreden over het hele proces en zou het zeker aanraden aan anderen.

8 oktober 2025

Mooie spullen, maar levertijd te lang

Mooie spullen, niet te duur maar levertijd erg lang, na 19 dagen nog niet binnen. Reageert niet op e-mail

6 oktober 2025

Hallo,

Welke email? we hebben letterlijk 0 emails en bestellingen van een ''Kees de wit'' in de afgelopen periode...?

Ik bestel al jaren bij…

Ik bestel al jaren bij Laboratoriumdiscounter en ben altijd zeer tevreden.

3 oktober 2025

Bedankt voor uw review

ORD109020

Otro Español que despues de un mes de haber pagado , no recibe su pedido, a la espera de que me lo solucionen
Estoy listo para denunciarlos a .europol.europa.eu report-a-crime/report-cybercrime-online

Een andere Spanjaard die na een maand betalen uw bestelling niet ontvangt, wachtend op mij opgelost.
Ik ben bereid ze te melden aan europol.europa.eu report-a-crime/report-cybercrime-online

11 september 2025

Antwoord van Laboratoriumdiscounter

What do you mean? Your order was shipped the 3rd of oktober and we send you the tracking code at 16:06.

goede service

Na een verkeerd geleverd artikel direct pro actief geholpen met een oplossing. Erg blij met de service.

19 september 2025

Goedemiddag,

Bedankt voor het delen van uw ervaring