LadiesNight Homeparties Reviews 81

3,7

Blijven je stalken achteraf en pushen om nog een party te geven. Echt heel erg lastig, bijna een jaar verder en blijven bellen ondanks ik meermaals gezegd heb aan telefoon dat ik zelf wel contact op g... Toon meer

Marit was een spontane, vlotte en gezellige consulente. Gaf op een speelse wijze uitleg over alle producten. Wij hebben ons geen moment ongemakkelijk gevoelt, mede door de sfeer die Marit creëerde. Ze... Toon meer

Al sinds 2004 de onbetwiste nr.1: de grootste en gezelligste Nederlandse thuisparty organisatie met erotische artikelen en ruim 400.000 tevreden klanten. We zijn vaak geïmiteerd, nooit geëvenaard. Ladies Night is begonnen in 2004 en is al jaren de grootste homeparty organisatie in Nederland. Gezelligheid, kwaliteit, bereikbaarheid, communicatie en service zijn voor ons logische kenmerken. Meer dan 200 consulentes verzorgen maandelijks honderden party’s door heel Nederland.

3,7

Gemiddeld

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Geweldige klantenservice

Ik had de Playtime besteld en binnen de garantieperiode retour aangemeld maar uiteindelijk 1,5e maand nadat ik die retour had gemeld (en dus een maand ná de garantieperiode) pas retour gestuurd. LadiesNight heeft deze alsnog behandeld en heb een nieuwe opgestuurd gekregen terwijl ik zelf te laks ben geweest. Ontzettend fijne klantenservice en service in het algemeen. Heb zelfs nog een cadeaubon van €5 euro gekregen omdat het defect was. Ontzettend goed geholpen. Echt een top team!

8 juni 2026

Antwoord van LadiesNight Homeparties

Ontzettend bedankt voor je lieve review! We zijn heel blij om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en dat we je goed hebben kunnen helpen. We vinden het belangrijk om met onze klanten mee te denken en een fijne oplossing te bieden, dus het doet ons goed dat dit zo gewaardeerd wordt.

Veel plezier met je nieuwe Playtime en nogmaals bedankt voor je vertrouwen in LadiesNight! ✨

Respecteerd wettelijke garantietermijn niet.

Ik vind het heel vreemd dat ze zich niet houden aan de wettelijke garantietermijn. In België bedraagt die 2 jaar en toch geven zij maar 1 jaar. Ik heb hen hier meermaals over gecontacteerd. Maar daar hoor je dan niets meer van terug. Ik vertrouw het zaakje niet.

30 januari 2026

Hi Lala,

Bedankt voor je review en onze excuses voor deze ervaring!

We kunnen in onze systeem helaas geen eerder contact terugvinden. Zou je daarom contact met ons willen opnemen met je naam en eventuele ordergegevens? Dan kijken we graag samen naar de situatie en bespreken we welke mogelijkheden er zijn om tot een passende oplossing te komen.

We horen graag van je!

Team LadiesNight

Meerdere leuke party’s gehad via…

Meerdere leuke party’s gehad via Ladiesnight en de meiden zelf zijn over het algemeen super gezellig. Helaas kan ik dat over de klantenservice absoluut niet zeggen.

Door persoonlijke privéomstandigheden kon een geplande party helaas niet doorgaan. Na meerdere eerdere party’s te hebben georganiseerd via Ladiesnight dacht ik dat hier misschien wat begrip voor zou zijn. Eerst zou er een boete van €50 volgen, maar omdat ik daar lange tijd niets meer over hoorde, ging ik ervan uit dat ze hadden besloten dit niet door te zetten.

Later bleek er een mail in mijn spam terecht te zijn gekomen van een vaag incassobureau en vandaag kreeg ik ineens opnieuw een boete. Voor mij voelt dit vooral als makkelijk geld verdienen over de rug van klanten die jarenlang enthousiast party’s hebben gegeven en nieuwe klanten hebben aangebracht via vriendinnen en familie.

Erg jammer dat je na zoveel positieve ervaringen uiteindelijk zo behandeld wordt. Voor mij geen Ladiesnight meer. Volgende keer kies ik liever voor een bedrijf met betere klantenservice en meer begrip voor situaties van klanten.

9 mei 2026

Hi Mila,

Wat jammer om te lezen dat je dit zo hebt ervaren, zeker omdat je eerder meerdere leuke party’s via ons hebt gehad.

We begrijpen dat persoonlijke omstandigheden ervoor kunnen zorgen dat een party niet door kan gaan. Wel is onze werkwijze dat er binnen een jaar na aanvraag een party georganiseerd wordt. Als dat uiteindelijk niet gebeurt, wordt het cadeau dat bij de aanvraag is ontvangen alsnog in rekening gebracht. Dit is bedoeld als factuur voor het cadeau en niet als boete.

Wel vinden we het vervelend dat de communicatie voor jou zo is overgekomen en dat je je hierdoor niet prettig behandeld voelt. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We kijken daarom graag samen met je of we hier alsnog netjes uit kunnen komen. Je mag ons altijd even een berichtje sturen.

LadiesNight Homeparties

Respecteert je grenzen niet!!!

Vorig jaar op de huishoudbeurs was ik met 4 vrienden en mijn moeder. We kwamen langs de ladiesnight stand en werd ik meteen aangesproken. Er werd aan mij gevraagd of ik GRATIS wou grabbelen voor een GRATIS prijs (een vibrator). Ik had wel 20 keer nee gezegd, omdat ik mij oncomfortabel voelde. Mind you ik was net 18 jaar, met mijn moeder en een paar 1000 mensen op een huishoudbeurs. Je zou denken dat een seksspeeltjes bedrijf het concept NEE begrijpt maar blijkbaar niet. Ik heb uiteindelijk toch maar zitten grabbelen met zware tegenzin. Nou hé hé het speeltje GRATIS gewonnen om vervolgens een contract te moeten ondertekenen dat ik het had gewonnen. Blijkbaar zat daar een ladiesnight bij waarvoor je 7 vriendinnen moet hebben. Ik heb een jaar verteld dat ik geen 7 vriendinnen heb. Gay's mochten ook, alleen hetero mannen mocht niet. Nu heb ik daarvoor 50 euro moeten betalen binnen 15 dagen anders werd het bedrag 3 voudigd (dus 150 euro). Ik vind het oprecht schandalig dat ik er zo ben uitgetrokken. Ik hoef ook nooit meer iets te maken te hebben met dit k.u.t. bedrijf. Ladies night zal je grenzen niet respecteren en er alles aan doen om je geld te laten trekken. Vooral bij jonge vrouwen. Don't do it!

27 april 2026

Beste Carmen,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Het spijt ons om te horen dat je je tijdens de Huishoudbeurs ongemakkelijk hebt gevoeld. Dat is absoluut niet de bedoeling van onze aanwezigheid of werkwijze.

We vinden het belangrijk om te benadrukken dat deelname aan de actie op de beurs volledig vrijwillig is. Wanneer iemand aangeeft niet te willen deelnemen, hoort dit altijd gerespecteerd te worden. Als dat in jouw geval niet zo is gebeurd, bieden wij daarvoor onze oprechte excuses aan.

Tijdens de beurs tekenen toekomstige gastvrouwen een formulier waarmee zij akkoord gaan met het organiseren van een LadiesNight party binnen een jaar. In ruil daarvoor ontvangen zij een cadeau. De bijbehorende voorwaarden, waaronder dat er kosten in rekening worden gebracht wanneer de party niet plaatsvindt, staan vermeld op de achterkant van het formulier.

Het grabbelen is een klein extraatje dat je mag doen wanneer je een partyaanvraag hebt gedaan. Dit staat los van het formulier dat je hebt getekend die enkel voor het aanvragen van de party dient.

Wij begrijpen echter dat dit in een drukke beursomgeving niet altijd voldoende duidelijk overkomt. Uiteraard is het ook je eigen verantwoordelijkheid om deze voorwaarden te bekijken voordat je een formulier invult en tekent. Desalniettemin is het ook aan ons om deze voorwaarden mondeling helder toe te lichten en we vinden het erg vervelend als dat in jouw situatie niet goed is gebeurd.

We hebben meerdere pogingen gedaan om contact met je op te nemen om een party te plannen en/of te overleggen m.b.t. de mogelijkheden. Helaas hebben we hier geen reactie op ontvangen, waardoor uiteindelijk de factuur is verstuurd.

Graag waren we via de klantenservice eerder met je in contact gekomen, zodat we samen hadden kunnen kijken naar een passende oplossing.

We nemen je feedback serieus en gebruiken dit om onze communicatie en werkwijze op evenementen verder te verbeteren. Mocht je alsnog met ons in gesprek willen gaan, dan nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen.

LadiesNight Homeparties

Ladies night

Een hele gezellig avond gehad met vriendinnen, vee gelachen en gekletst met een wijntje erbij.
Onze Host was Annelies, ze was erg vlot, gezellig, heeft humor en legt goed uit!

Aan te raden om van haar de ladies night te krijgen!

21 februari 2026

Meer genot met partner

Wij hebben een super leuke, leerzame, interessante en gezellig ladies night gehad. Alles wat ze liet zien, ruiken of proeven, werd goed uitgelegd door de host.

7 februari 2026

Hi Ashoentra,

Wat leuk om te lezen dat jullie een leuke avond hebben gehad.

Tot de volgende!

Groetjes,

Team Ladies Night

Avontuurlijke avond

Hele gezellige avond gehad! Totaal niet wat ik had verwacht maar wel super gezellig! Consulente was ook leuk, de manier hoe ze haar verhaal overbracht!! Gastvrouw Maroussia heeft een heel gezellige sfeer over de avond laten zien. Hapjes en drankjes waren super geregeld.

7 februari 2026

Hi Alysha,

Wat goed om te lezen dat jullie een leuke avond hebben gehad en natuurlijk ook dat het op een positieve manier niet helemaal aan je verwachtingen heeft voldaan.

Tot de volgende!

Groetjes,

Team Ladies Night

OPLICHTERS

BIZARR MEEST SLECHTE ORGANISATIE DIE IK KEN!! Ladiesnight geboekt met mijn vriendinnen, heel de avond vrij gehouden drankjes en eten geregeld (ook voor de consulente die kwam). Vervolgens belt ze mij terwijl de avond al begonnen is dat ze niet meer komt:(. Wij balen en vervolgens een nieuwe datum zoeken, dit lukte ons niet en nu krijg ik een factuur van hen?? Het is dus zeker niet gratis, trap niet in hun praatjes en boek hier nooit!!

30 december 2025

Hi Kim,

Wat jammer om te lezen dat je onze service als negatief hebt ervaren. Uiteraard is dit niet de bedoeling en proberen we er altijd alles aan te doen om onze klanten een fijne ervaring te bieden.

Daarnaast vinden we het heel vervelend dat je een LadiesNight party had geboekt en dat we deze door omstandigheden zo kort van tevoren hebben moeten afzeggen. We begrijpen dat dit een teleurstelling moet zijn geweest!

Naar aanleiding van je melding hebben we eerder een oplossing voorgesteld, waarmee je in eerste instantie akkoord bent gegaan. Later gaf je aan hier toch van af te zien. Desondanks kijken we graag nog met je mee om te zien of we hierin alsnog iets voor je kunnen betekenen.

We komen daarom graag met je in contact om dit samen te bespreken. Zou je contact met ons op kunnen nemen? Dan gaan we het zo netjes mogelijk proberen op te lossen.

We horen heel graag van je!

LadiesNight

Enorm klantvriendelijk

Enorm leuke party gehad! en aansluitend alle medewerking vanuit de consulentes en klantenservice. Post.nl had een foute afhaalcode dus pakket was teruggestuurd maar dat werd zonder enig probleem opgelost. Heel fijn.

10 november 2025

Erg dwingend in het regelen

Erg dwingend in het regelen. Afgesproken dat je een jaar heb om een party te regelen, maar worden erg dwingend dat het zo snel mogelijk moet gebeuren. Om deze reden afgezien van de party, waarna ik wel het cadeau moest terugbetalen. Als ik dit van tevoren wist had ik uiteraard nooit het cadeau aangenomen, dit heb ik toch niet gebruikt. Slechte ervaring dus.

3 oktober 2025

Hi JC,

Wat vervelend dat je onze communicatie en het plannen van een party als dwingend hebt ervaren. Uiteraard is dit niet de bedoeling en bied ik hier graag mijn excuses voor aan.

Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, wil ik je vragen om contact op te nemen met de klantenservice.

Alvast bedankt en een fijne dag!

Team LadiesNight

Service op én top!

Jill heeft een fantastische homeparty gegeven; wat een topper! Op een later moment deed een speeltje het niet meer vervolgens contact opgenomen met de klantenservice waar Sina me zo snel te woord heeft gestaan. Heel fijn contact gehad en super goede service!

24 september 2025

Gezellige leuke leerzame avond

Het was een super leuke en gezellige avond. Elisa legde alles goed uit. Zij was een hele leuke vrolijke spontane vrouw. Als ik weer een party zou willen zou ik Elisa graag weer vragen!!

De avond was super geslaagd bij iedereen!!

Bedankt Elisa voor deze geweldige avond!!

11 juli 2025

Prettige samenwerking

Helaas was het bezorgen door PostNL niet goed gegaan na de party. Vanwege de goede bereikbaarheid en fijne samenwerking met de klantenservice toch nog mijn artikelen kunnen krijgen!

10 juli 2025

Super

Super, klantenservice is ook erg goed!

26 juni 2025