Ik had de Playtime besteld en binnen de garantieperiode retour aangemeld maar uiteindelijk 1,5e maand nadat ik die retour had gemeld (en dus een maand ná de garantieperiode) pas retour gestuurd. Ladie... Toon meer
Hele gezellige avond gehad! Totaal niet wat ik had verwacht maar wel super gezellig! Consulente was ook leuk, de manier hoe ze haar verhaal overbracht!! Gastvrouw Maroussia heeft een heel gezellige sf... Toon meer
Blijven je stalken achteraf en pushen om nog een party te geven. Echt heel erg lastig, bijna een jaar verder en blijven bellen ondanks ik meermaals gezegd heb aan telefoon dat ik zelf wel contact op g... Toon meer
Marit was een spontane, vlotte en gezellige consulente. Gaf op een speelse wijze uitleg over alle producten. Wij hebben ons geen moment ongemakkelijk gevoelt, mede door de sfeer die Marit creëerde. Ze... Toon meer
Al sinds 2004 de onbetwiste nr.1: de grootste en gezelligste Nederlandse thuisparty organisatie met erotische artikelen en ruim 400.000 tevreden klanten. We zijn vaak geïmiteerd, nooit geëvenaard. Ladies Night is begonnen in 2004 en is al jaren de grootste homeparty organisatie in Nederland. Gezelligheid, kwaliteit, bereikbaarheid, communicatie en service zijn voor ons logische kenmerken. Meer dan 200 consulentes verzorgen maandelijks honderden party’s door heel Nederland.
Nederland
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Vandaag een LadiesNight gekregen verzorgd door Annelies en het was super gezellig en we hebben heel erg gelachen, echt een mega aanrader!!!!
GROOTSTE OPLICHTERS OOIT!
Ik had een ladiesnight gehad bij een vriendin en ging er zelf 1 geven. Ik heb dus een speeltje ontvangen en had een datum vast gelegd voor een avond. Nu bellen hun mij de avond voor de party af op een paar dagen was er een nieuwe avond. Nu gebeurt het gewoon opnieuw avond voor de party bellen hun mij weer af. Ik was het beu ik doe ook inkopen vriendinnen houden vrij. Oke goed hun willen dat ik betaal ik betaal niet ineens met een incasso bureau ik heb uiteindelijk betaald. Krijg ik nu gewoon opnieuw brieven aan van nog een ander speeltje dat ik zogezegd heb gekregen. Daar is dus helemaal niks van waar. Dikke oplichters zijn het!

Antwoord van LadiesNight Homeparties
Elisa was een gezellige meid we hebben met ze alle een super leuke avond gehad mijn vriendinnen vonden het ook allemaal heel geslaagd de avond sommige willen zelf ook een party geven dus al met al een geslaagde avond.
Bedankt daarvoor
Groetjes Nora
Ik heb thuis een party gegeven als verrassing voor mijn vriendinnen, dit is zeer goed geslaagd. We hebben niet alleen veel gelachen maar ook veel geleerd door de feitjes die Elisa ons gaf! We zijn zelfs zo enthousiast geworden dat we nog een party hebben ingepland over ongeveer een half jaar en hopen dan op een nieuwe collectie maar vooral weer een gezellige avond met Elisa!🩷
Iedere keer kreeg ik iemand anders die het zou organiseren.
Dan was die ziek dan die.
Geen reactie ontvangen op mijn whats app berichtjes.
Ja mvr je hebt pech dan ma
Betalen voor je cadeautje wat je gekregen heb.
Ik en mijn moeder en vriendinnen
Gaan hier nooit meer een party aan vragen .
Geld klopperij als ik jullie een nul kon geven deed ik dat .

Antwoord van LadiesNight Homeparties
Wat een ontiegelijk *** bedrijf.
Ik werd ziek dus mijn party kon niet door gaan, direct gevraagd om een nieuwe datum maar dit kon niet moest perse via een belteam.
Dit belteam neemt vervolgens nooit op en wat volgt is dat ik een incasso bureau op mijn dak krijg.
Denk er om mensen want dit is een sleuks bureau die geld onterecht bij mensen weg trekt!

Antwoord van LadiesNight Homeparties
De ladiesnight zelf was erg leuk geregeld door Kyra. Maar de ervaring ervoor erg jammer. De afspraken regelen duurde enorm lang. Waar ik 3/4 verschillende consulenten kreeg door of vakantie, medewerker die weg ging en tot slot iemand die door omstandigheden niet meer kon.
Ook als je in het centrum woont moet je de parkeerkosten betalen. Dit was mij voordat ik mij inschreef bij de party niet vermeld, toch erg jammer.
Al met al prima avond maar toch minder door het geregel vooraf
Een aantal jaar geleden een home party bij mij thuis georganiseerd. Consulente Joyce gaf van te voren aan dat zij niet zelf met de auto zou komen,want dan kon zij ook een drankje nuttigen.
Nou prima! De avond verliep prima en er is voor een leuk bedrag door de dames en ik zelf besteld. *Joyce heeft voor mij een foute bestelling gedaan, kwam ik na levering achter, maar niet moeilijk over gedaan.
Ik tekende aan het eind van avond een "contract" voor een herhaal party. En ik zou dan op dezelfde avond een cadeau ontvangen,deze heb ik echter niet ontvangen! Het was al laat op de avond en Joyce werd opgehaald.
De herhaal party uiteindelijk niet gehouden ivm covid, operatie, ziekte en daarop volgde een zware depressie. Later ontving ik een factuur voor de "NIET" ontvangen vibrator/dildo. Ik heb dit factuur natuurlijk niet betaald,want heb niks ontvangen. Daarna volgde het riedeltje van incasso bureau accs,tot aan deurwaarder, tot aan gerecht! Vandaag het vonnis ontvangen dat ik het incasso bureau een aanzienlijk bedrag moet betalen voor iets wat ik NIET ontvangen heb en de griffie kosten.
Dit omdat een deurwaarder natuurlijk mondiger is in verweer en zogenaamde schriftelijk bewijs dat ik wel iets ontvangen heb. JA ik heb getekend, MAAR ik heb niets ontvangen. Datum wat ik vermeld heb, is de datum van het vonnis!

Antwoord van LadiesNight Homeparties
Leuke gezellige vrouw. Mandy uit Uffelte biedt de party op een gezellige leuke manier en past zich aan naar de groep.
Dikke 5 sterren voor Mandy uit Uffelte,Zo ontzettend leuke meid en ze verteld het allemaal zo goed, zij is echt leuk en enorm enthousiast! Snel een party bij haar boeken🤍!
Dikke 5 sterren voor Annelies!!! Wat een gezellige party :) Annelies is open, geeft haar eerlijke mening en maakt er 1 groot feest van! Bij Annelies is niets te gek en totaal geen ongemakkelijkheid en alleen maar gezelligheid!!!! Wij kunnen niet wachten op de volgende feestjes liefs Mette & Lara
Het was super leuk en gezellig. Ervaring kunnen uitwisselen. Kimberly was heel enthousiast en legde alles mooi uit. Ze straalde ook heel veel zelfvertrouwen uit. Het was een aangename avond
2e keer dat ik een party mocht mee maken, vond deze nog leuker dan de 1e! Leek niet alsof ze een script of iets voor las maar gewoon lekker haarzelf en constant deed ze mee met de grappen en gesprekken die er waren. Genoten !! 3e keer is via ons in een zaaltje maar dan ook alleen als joy erbij is!
Tot snel
Super leuke avond met een super leuke host! Joy was een gezellige sfeermaker dankjewel Joy!
Super leuke ervaring gehad met alle meiden die aanwezig waren, veel gelachen met z'n alle en ook met de host Joy.
Zeker een aanrader! De host is enorm enthousiast over het vertellen en laten zien van de producten.
Ik zou het zo nog een keer willen ervaren en meemaken!
Zullen over een aantal maanden nogmaals een party bijwonen!
Gezellige avond maar jammer dat de host, joy het niet kon respecteren wanneer je niks kocht. Het is niet verplicht maar je krijgt toch een sneer van haar. Erg onprofessioneel en ze leek daarbij ook dronken kwam niet uit haar woorden etc… nooit meer! X groetjes!

Antwoord van LadiesNight Homeparties
ik heb getekent op de beurs in 2021 en ze slepen je gewoon gelijk voor de rechtbank geen enkel schijntje medeleven om wat er in die periode is gebeurd gewoon met meerdere incassobureaus in zee gegaan op de rechtbank betwisten ze alles wat je in het bezwaar hebt ingedient want ze hebben gewoon een ster als een advocaat
voor de mensen die de aankomende tijd naar de kamasutra beurs gaan ga niet in zee met ladies night en ga ook niet in zee met easytoys want dat is dezelfde organisatie
In 2024 op een beurs het contract getekend en 1 cadeau ontvangen. Helaas heb ik geen party kunnen boeken en zou ik dus het ontvangen cadeau moeten betalen. Helemaal prima als dit dan ook allemaal goed gaat. Ik heb 3!! Facturen ontvangen met alle 3 een ander kenmerk. De iDeal link werkte niet en dus heb ik 1 v.d. 3 facturen betaald en hier een mail over gestuurd incl. Mijn betaalbewijs. Echter, geen enkele reactie op mijn mail, wel smsjes/mailtjes blijven sturen over facturen en dreigen met extra incassokosten. Nu weer voor de 2e keer een mail gestuurd. Hopelijk krijg ik nu na het schrijven van deze review wel een reactie. Mijn zus zit overigens in hetzelfde schuitje. Enige verschil is dat zij tot op heden toe nog niets betaald heeft. En als je de reviews hier leest zijn er meer dames met deze ervaring.

Antwoord van LadiesNight Homeparties
Pas op als je dit organiseert of aan deelneemt.
Een hele leuke avond gehad maar toch niet positief uitgedraaid. Op het einde van de avond krijg je tal van papieren om een bestelling te doen, zelf een party te organiseren, een “cadeau” die je krijgt…. Echter is het allemaal niet wat het lijkt. Ze gaven je een cadeau en vragen wat later of je ook een party wil organiseren en laten u een papier invullen. Het is mijn eigen fout dat ik de kleine lettertjes niet gelezen heb want hier staat in dat je een factuur krijgt als je geen party organiseert en dat is geen milde factuur! Maar ja je zit in een adrenaline sfeer, hebt al een glaasje op en vertrouwd op de goedheid van de mens. Daarbij word je ervoor nog gestalkt met op zijn minst 30 telefoontjes van verschillende nummers, na een paar keer opnemen en uitleggen dat je door persoonlijke redenen geen party kunt organiseren bellen ze een aantal weken later terug met een andere nummer.
Uiteindelijk krijg je een whatsapp die zegt dat je een factuur krijgt, als je hier dan mee communiceert is het heel duidelijk een persoon aangezien ze heel sarcastische & arrogante berichten sturen.
Uiteindelijk nog eens een mail naar klantendienst die ook hier u praktisch uitlachen in uw gezicht want ja ‘je hebt wel getekend’.
Pas dus goed op!
Een tijdje geleden werd ik uitgenodigd door een vriendin voor een ladiesnight, gehost door 'LadiesNight Homeparties'. Een fijne ervaring bij mijn vriendin, de host zelf was wel enorm open, een beetje té en geloof mij, ik ben zeer openminded en gigantisch extravert dus ik kan wel wat verdragen, dit ging er een beetje over, maar so be it.
Echter wilde ik zeer graag zelf eentje organiseren (ik tekende een contract) bij mij thuis, weliswaar met een andere host.
Ze namen daags later contact met me op, omdat mijn gezinssituatie 360° was gedraaid, moest ik dit uitstellen omdat ik ging verhuizen. Dame (host) in kwestie was hiervan op de hoogte en ging me een aantal weken later terug contacteren. Ik had duidelijk gezegd dat ik midden in de verhuis zat en hiervoor had ze begrip. Daags later wist ik dat er een 8 tal mensen had toegezegd en wilde ik een datum prikken, ook dit werd meegedeeld. De dagen dat de host kon, kon voor mij en de andere dames niet, het ging zo een tijdje heen en weer. Uiteindelijk is de communicatie stil gevallen vanuit haar kant.. Uiteraard was de party ook uit mijn gedachten verdwenen tot ik ineens een factuur in de bus kreeg van €49,99 (zoveel maanden later) wegens het niet laten doorgaan van de 'party'. Ik had zelf niks meer vernomen van de host zelf en oprecht er niet meer bij stilgestaan, want ja.. life goes on?
Dus ladies, bezin eer ge begint.