Fantastisk personlig service som har været altafgørende for at jeg lykkes både med at finde den rette dåbsgave, men også med at nå det i en presset tidsramme. Yderst effektiv, hurtigt og imødekommen... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jeg har tidligere købt den fineste skytsengel af Laesoe Studio. En halskæde som havde stor betydning for min veninde. Da hun gik bort var mit store ønske at give hendes børn en skytsengel hver - og ge... Toon meer
Sandie laver for det første ærligt og kærligt indhold på sine sociale medier, hvilket gør hendes bix endnu mere attraktiv at handle i 😌 Smykkerne er unikke og flotte, jeg er glad for mine egne, me... Toon meer
Hvis jeg vil give et smykke med en særlig symbolik / betydning vælger jeg altid at tjekke ud, hvad du har at byde på. Jeg elsker dine små fortællinger, dine fund i naturen og resultatet. Denne... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
I Laesoe Studio skaber jeg håndlavede smykker, keramik og kunst med sjæl og personlighed ✨ Inspireret af den nordjyske natur, mennesker og smukke øjeblikke 🌿 Bestil via min webshop eller afhent lokalt i Frederikshavn 🩷 Alle ugens dage.
Contactgegevens
Abelsvej 10, 9900, Frederikshavn , Denemarken
- sandie@laesoestudio.dk
- laesoestudio.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Smukke smykker
Super service og hurtigt svar ved kontakt.
Smykkerne er virkelig smukke.

Særdeles god betjening
Særdeles god betjening! Der vil jeg bestemt handle igen 💖
Vh
Ivan

Hurtig og rigtig god service 🤩🤩🤩❤️
Hurtig og rigtig god service 🤩🤩🤩❤️
Super flotte smykker🥰

Fin webbutik
Fine smykker, gode tilbud, hurtigt svar, hurtig levering , vender helt sikkert tilbage ☺️
Hurtig levering og altid venlig
Hurtig levering og altid venlig. Flotte smykker, har købt en del og er Super glad for hver enkelt ting ❤️
Altid god service ikke noget at sætte…
Altid god service ikke noget at sætte en finger på 😊😊
Super venlig service
Super venlig service, svarede utroligt hurtigt på besked. Rigtig fine smykker. Kæmpe anbefaling.
Sindssygt hurtig levering og meget
Sindssygt hurtig levering og meget, meget smukt smykke ☀️
Lynhurtig levering
Sandie laver de flotteste smykker, har købt flere, da de stadig blev forhandlet i butikker på Læsø. Øreringene blev leveret lynhurtig fint pakket ind.
Virkelig smukke smykker 😍
Virkelig smukke smykker 😍
Er super glade for mine øreringe og vender helt sikkert tilbage 🧡
Jeg har efterhånden bestilt en del…
Jeg har efterhånden bestilt en del smykker og jeg elsker dem alle🤩🤩
Den smukkeste halskæde
Jeg har købt den smukkeste halskæde til min datter. Et håndværk, man kan mærke er lavet med kærlighed og øje for detalje.
Jeg vil klart anbefale, at man besøger Laesoes hjemmeside, hvor man finder de fineste smykker ❤️
Fantastisk god og hurtigt service
Overskuelig hjemmeside og en fantastisk service. Købte en gave til min dejlige og skønne kone og fik den så flot pakket ind.
Kan varmt anbefale siden.
Virkelig hurtig levering af de smukke…
Virkelig hurtig levering af de smukke Salt øreringe.
Fremragende!
Smukt smykke, sød personlig hilsen og hurtig levering - what's not to like! ☺️
Dit is Trustpilot