Wat ik ontzettend leuk vind aan Lalabella is dat ze zich echt onderscheidt door hele creatieve en unieke combinaties van stoffen en kleuren te gebruiken. De haarbanden zijn van hoge kwaliteit en zijn... Toon meer
Leuke webshop met prachtige haarbanden,kleding en accessoires. De items die ik besteld had zijn van goede kwaliteit en zijn erg mooi. De haarbanden blijven goed zitten en knellen niet. De eigenares... Toon meer
Ik heb een hele mooie haarband gekocht en ongeveer €36 betaald (incl. verzendkosten). Later zag ik op een markt dezelfde haarbanden voor €18,95. Daar baalde ik wel van.
Na maanden van de site op Insta volgen, gistermiddag naar Baarn gereden om La La Bella te bezoeken. Ben met vier prachtige haarbanden, waaronder één zijden, blij naar huis gereden. Veel dank Cha... Toon meer
La La Bella is een exclusief merk dat haar eigen producten ontwerpt, maakt en verkoopt. Onze handgemaakte items (zoals haarbanden met ijzerdraad) komen in kleine collecties zodat jouw look altijd uniek is!
Brinkstraat 16A, 3741 AN, Baarn, Nederland
- info@lalabella.nl
- lalabella.nl
Vraagt klanten om een review
Blij mee!
Snelle levering, mooi materiaal, leuk ingepakt, lief briefje erbij. Helemaal top!
Bijzonder tevreden
Ik ben erg blij met mijn supermooie ring. Hij werd snel bezorgd en was met liefde ingepakt in een mooi zakje met lief kaartje erbij. Ik ga daar zeker vaker iets bestellen!
Erg blij met de hazelnoot kleurige…
Erg blij met de hazelnoot kleurige bandeau. Hij matcht mooi met mijn blonde haren. Hij is mooi afgewerkt en voelt hem praktisch niet zitten. Levering was snel en netjes verpakt.

Blij met haarband
Mooie website, mooie haarband, snelle levering en mooi ingepakt. 🤩 Happy!

Een lief briefje
Het pakketje was snel binnen. Het product was prima in orde. Bovendien was het heel leuk verpakt en zat er een ontzettend lief briefje bij. Bedankt Lalabella!

Mooie kwaliteit
Snelle levering, goeie kwaliteit mousseline katoen!
Tweede haarband inmiddels. Blijft goed zitten!!

Super mooie haarband ontvangen ❤️
Mooie haarband ontvangen! Kleur precies zoals op de foto. Heel blij mee

Mooie kwaliteit!
Ik heb al een aantal keer besteld bij Lalabella. Het grootste nadeel: de haarbanden zijn zo leuk en comfortabel dat je er nooit genoeg van gaat hebben!
Prachtig afgewerkt, fijne stoffen, helemaal top

Antwoord van Lalabella
La La Bella heeft een fijne webshop.
La La Bella heeft een fijne webshop en maakte mijn bestelling vlot in orde. Het product is mooi en het is goed en snel bezorgd.

Antwoord van Lalabella
Een feestje om de haarbanden binnen te…
Een feestje om de haarbanden binnen te krijgen en een nóg groter feest om ze te mogen dragen.♡

Te duur

Antwoord van Lalabella
Fijne shop met mooie producten
Ging iets fout in adresgegevens, direct erachteraan gemaild. Netjes & snel opgepakt. Blij met m'n haarbanden!

Origineel, mooi, goede prijs
Ben heel blij met de originele en mooie blousjes en andere spullen, kwaliteit top!

super blij met mijn 3 haarbanden
super blij met mijn 3 haarbanden. ik wissel ze allemaal af bij mijn outfit en heb ze nu al een week elke dag aan/op. ze zijn echt super makkelijk leuk te krijgen. als je net als ik je haar altijd leuk vindt zitten als je een zonnebril in je haar hebt geschoven dan zijn deze haarbanden echt top!

Antwoord van Lalabella
Leuke webshop met prachtige…
De eigenaresse is vriendelijk en behulpzaam. Fijn contact mee gehad via telefoon en WhatsApp.
De stenen winkel lijkt mij erg sfeervol en gezellig en hoop ik snel een keer naartoe te kunnen gaan.
Fijne, goede service
Snelle verwerking van de bestelling, duidelijke informatie via de mail over verzenden, super mooi product van goede kwaliteit. Product was met veel zorg ingepakt en de persoonlijke noot erbij was echt heel leuk!