Länna Møbler NO Reviews

TrustScore 3.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bestilt og forhåndsbetalt en dyr lampe. Fikk estimert leveringstid 6 uker frem i tid. Så blir lampen ytterligere 7 uker forsinket. Etter 7 uker blir lampen igjen forsinket. Fikk kranglet meg til gav... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Et bord fra Carl Hansen & søn ble levert med en feil mutter slik at det fjerde bordbeinet ikke kunne skrues på. Masse diskusjon før de gikk med på å sende en riktig mutter. Bordet ble liggende på gulv... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg hadde først bestilt for store lamper. Da jeg avbestilte var det full service med en gang for å stoppe forsendelsen. Veldig takknemlig. Jeg bestilte riktig størrelse etterpå, og det var pakket kjem... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mottok et trillebord som var skjevt og hadde flere feil og mangler. To dager etter reklamasjonsskjema var innsendt fikk jeg et hyggelig svar hvor jeg kunne velge mellom nytt bord eller å heve kjøpet... Toon meer

Bedrijfsgegevens

6. Woonkamermeubilairwinkel

Over Länna Møbler NO

Geschreven door het bedrijf

Møbler og innredning siden 1973

Oppdag vårt brede utvalg av skandinavisk og tidløs design. Vi tilbyr en unik kolleksjon av produkter som kombinerer enkelhet, funksjonalitet og estetikk. Vi har alt du trenger for å skape en stilfull og harmonisk atmosfære, fra elegante møbler til vakre interiørartikler.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

29 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Misvisende leveransetid

Kjøpte et møbel i bursdagsgave og valgte Länna da leveransetid var oppgitt til 2-4 virkedager,- en leveransetid som var betydelig raskere enn oppgitt hos konkurrerende butikker. Dette essensielt for at varen skulle komme fram i tide for bursdagsfeiring. Skuffelsen derfor stor når varen nå, etter straks 14 dager, fortsatt ikke har ankommet (!)

22 oktober 2024

Hej Ingrid,

Tack för att du tog dig tid att ge oss feedback.

Vi förstår att fördröjningen av din leverans har varit en stor besvikelse, särskilt när tidpunkten var viktig. Vi tar detta på största allvar och arbetar för att bli tydligare med våra leveranstider för att undvika att fler kunder upplever liknande situationer.

Vi har varit i kontakt med Bring för att undersöka förseningen. De har förklarat att hemleverans tar längre tid än leverans till ombud, och tyvärr har problem med leveranser till norra Norge orsakat ytterligare förseningar.

Vi beklagar verkligen att detta har påverkat din upplevelse hos oss. Vi hoppas att du blir nöjd med din beställning och vi är tacksamma för din förståelse.

Önskar dig en fortsatt fin dag!

10/10

God pris, levering som avtalt (estimert ventetid til levering stemte godt), oversiktlig handel. Veldig fornøyd

11 oktober 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det er utrolig irriterende at man

Det er utrolig irriterende at man, fordi man har kjøpt noe, automatisk blir satt på en e-postliste med reklame, og blir spurt om å delta i en kundeundersøkelse fordi man har kjøpt produkter for noen hundre kroner.

15 oktober 2024

Kära kund,

Tack för din feedback!

Självklart är det helt frivilligt att ta emot våra nyhetsbrev och delta i vår undersökning. Vi ser till att du blir borttagen från vår kommunikation. Om du skulle ändra dig och vill få information om våra nyheter och kampanjer i framtiden, är du alltid varmt välkommen att höra av dig!

Vi önskar dig en fortsatt fin dag och hoppas att vi hörs i framtiden igen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kundeservice som mange andre burde…

Kundeservice som mange andre burde oppleve (kunder) og bestrebe seg på (bedrifter).
Hadde en feil på et produkt, som ble løst veldig greit og raskt.

Konklusjonen er derfor selvsagt at Länna Möbler kan anbefales 👍

26 september 2024
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Vanskelig med retur

24 september 2024

Hej Maren,

Tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme om oss, det är av stort värde. Jag beklagar innerligt att din upplevelse inte mötte dina förväntningar med att genomföra retur.

Vi ser att du har ansökt om retur via vår hemsida och att vi har svarat dig näst kommande dag för att hjälpa dig vidare men saknar återkoppling från dig för att slutföra ärendet. Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av dina tankar, och vi jobbar just nu på att göra returprocessen enklare och mer effektiv för våra kunder.

Om du behöver hjälp direkt, tveka inte att svara på vårt mail så hjälper vi dig gärna. Vi ser fram emot att höra från dig igen!

Önskar dig en fortsatt fin dag.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Treig levering (2 uker for en vare som…

Treig levering (2 uker for en vare som var på lager)

27 september 2024

Hej Andreas,

Tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme om oss, det är av stort värde. Jag beklagar innerligt att din upplevelse inte mötte dina förväntningar.

Jag kan se att din vara skickades från oss en dag efter beställningen lades. Så fort en beställning är överlämnad till speditören får du som kund en avisering där du kan följa leveransen. Vi kan dessvärre inte påverka eller rå för de fall en försändelse blir försenad av speditören.

Vi arbetar ständigt med att förbättra alla våra avdelningar och led, och vi hoppas trots allt få en chans att motbevisa din upplevelse i framtiden. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss på kundservice om du har några fler funderingar, vi hjälper mer än gärna till.

Önskar dig en fin dag!

Varen er fortsatt ikke kommet frem

Varen er fortsatt ikke kommet frem

26 september 2024

Hej Unn,

Tack för att du har tagit din tid att kontakta oss.

Vi vill börja med att beklaga att er leverans har tagit längre tid än förväntat. Vi förstår att detta kan vara frustrerande, och vi uppskattar verkligen ert tålamod under denna process. Vi har haft kontakt med er via e-post för att hjälpa till med era frågor och information om leverans, och vi ser nu att er sändning har levererats den 7 oktober.

Om ni har några ytterligare frågor, eller om det är något annat vi kan assistera er med, tveka inte att höra av er. Vi är alltid här för att hjälpa er och ser fram emot att kunna ge er en bättre upplevelse i framtiden.

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.