NovaCustom B.V. Reviews

2,3

Computer op zich prima, echter bij noodgeval meer dan 10 keer gebeld, nemen de telefoon niet op. Dan kun je met een computer die er volledig mee ophoudt flink in de problemen komen. Ik heb geen whatsa... Toon meer

Informatie verstrekking van snaaksystems (laptopzelfsamenstellen.nl) was keurig in orde, ook bij telefonisch contact. Jammer dat de levering via UPS geschiede. Dit heeft mij 2 werkdagen gekost daar U... Toon meer

Duidelijke site. Overzichtelijk wat de mogelijkheden zijn. Door mail goed op de hoogte gehouden. Snelle levering zaterdag besteld en vrijdag in huis. Wel heeft UPS de laptop bij de buren bezorgd en... Toon meer

Eén van de weinige aanbieders (in Nederland) die de mogelijk biedt om je systeem zelf samen te stellen. Zeer goede communicatie over het verloop van de bestelling en levering. NovaCustom reageert... Toon meer

1. Computerwinkel
  2. Computers en accessoires winkel

DEPRICIATED - NovaCustom no longer uses TrustPilot to collect reviews.

Slecht

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Dual Boot System by NovaCustum

Dit is een van de weinige laptop verkopers in Nederland die echt kennis van zaken heeft. NovaCustom kon mij een Linux Ubuntu 18/Windows 10 Dual Boot system leveren bij een i7-8750H processor. Iets wat ik, ondanks mijn eigen ICT achtegrond, zelf niet voor elkaar kon krijgen. Daarnaast is de mogelijkheid om je laptop zelf samen te stellen erg plezierig, net als de persoonlijke service.

26 maart 2019

Met geld kan je sturen nl

Met geld kan je sturen nl. iets in standhouden of een nieuw alternatief de kans geven. Nova custom is het laatste.
Meer dan prima advies en bang voor de buck betalen voor wat je echt nodig hebt dus value for money.
Verder kan je eea ook nog eens upgraden en dus lagere afschrijving bij gebruik over meerdere jaren.
En ready to use linux hoe perfect wil je het hebben.
Ik kan daarom dit bedrijf van harte aanbevelen om in ieder geval het een eerlijke kans te geven en niet gelijk voor de goedkoopste optie te gaan.
Don´t fight the old, but create a new alternative and make the old obsolete ... (buckminster fuller)
People, planet, profit ... goodbye apple/ms ..

26 februari 2019

Top!

Van te voren uitvoerig contact gehad over de te samen stellen laptop. Altijd zeer snel en vriendelijk geholpen.

Pakket werd zeer netjes verzonden en ook tijdens de installatie prima geholpen.

15 februari 2019

Zorgeloos zaken doen

Zeer goede communicatie over het verloop van de bestelling en levering.
NovaCustom reageert zeer snel op gestelde vragen, ook in het weekend.
Helaas had de geleverde laptop een probleempje met het beeldscherm, maar dat is door NovaCusom op een nette en snelle manier opgelost.
Kortom, met NovaCustom kan je zorgeloos zaken doen.

26 januari 2019

Goed advies

Goed advies, reële voorstellen om geen onnodige kosten te maken. Uitstekende communicatie, zeer goed bereikbaar. Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding

15 januari 2019

Fijne Laptop

Erg tevreden met de laptop. Zelf samenstellen en precies krijgen wat je wilt. Service goed, snel geleverd en erg vriendelijk

4 januari 2019

Ik had snel een nieuwe laptop nodig…

Ik had snel een nieuwe laptop nodig omdat ik een IT cursus ga doen. De laptop moest snel zijn en ik wou er Linux op hebben. Nova Custom is een van de weinige bedrijven die computers met Linux voorgeïnstalleerd kan leveren. Ze bieden je de keus om precies te bepalen welke onderdelen je wilt, wat ik zeer waardeer. Ze konden ook de disk versleutelen bij hun Linux installatie.

Volgens de officiële levertermijn zou de laptop te laat komen voor mijn cursus, dus ik heb ze gebeld of ze hem voor mij op tijd konden leveren. Dit kon. Toen er vertraging dreigde ten opzichte van mijn gewenste leverdatum, hebben ze contact opgenomen. Ze waren bereid om de order te veranderen zodat ze hem voor mij op tijd konden leveren, dus ruim voor de officiële levertermijn verstreek. Ik waardeer deze flexibiliteit zeer.

Ik kan NovaCustom van harte aanbevelen!

1 december 2018

Aanrader

Heb een laptop met 32Gb RAM, Intel i7 en HiDpi scherm samengesteld, ben erg tevreden. Ik had de Linux Mint die erop zat (waar ik om vroeg) eraf gehaald omdat ik Niet de Cinnamon DE wilde, maar toen bleek dat mijn DE van voorkeur (XFCE) niet gebouwd is op zulke hoog DPI schermen. Vervolgens MATE erop gezet, waarna ik de hulp van NovaCustom nodig had omdat de wifisnelheid erg traag bleek. Het bleek dat ik nog de Kernel moest updaten en nog wat zaken, dat had NovaCustom direct door en ze stuurden me duidelijke instructies die het probleem verhielpen. Dus ben dik tevreden en zou ze van harte aanraden. Als je in een willekeurige computerwinkel een laptop met zulke specs wil kopen dan betaal je het dubbele

12 november 2018

Ik ben zeer tevreden als klant van Nova…

Ik ben zeer tevreden als klant van Nova Custom. Ben door hen uitstekend geholpen bij de keuze voor de onderdelen van de configuratie die mij voor ogen stond. Er bleek ook een keuze mogelijk voor een ander scherm dan de 2 aangeboden schermen en dat is toch een stukje extra service waar ik heel blij mee ben. Ik verwacht ook bij mogelijke nazorg goed geholpen te worden dus ik kan Nova Custum zeker aanbevelen.
Na het schrijven van dit bovenstaande stukje heb ik nog een aantal keren contact gehad met Nova Custom waarbij ik telkens accuraat en snel geholpen werd. Nog steeds een tevreden klant dus.

4 november 2018

Wel heeft UPS de laptop bij de buren bezorgd en er hoefde niet voor getekend te worden. Bij dit soort prijzige artikelen zou het beter zijn deze alleen te bezorgen bij de besteller en deze laten tekenen voor ontvangst.

29 oktober 2018
Logo NovaCustom B.V.

Antwoord van NovaCustom B.V.

Hoi Jan,

Bedankt voor je review!

UPS zou de bestelling eigenlijk alleen aan de geadresseerde mogen bezorgen. Waarom dit in dit geval niet gebeurd is, zijn we op dit moment aan het onderzoeken zodat dit in de toekomst niet nog eens gebeurt. Gelukkig is het deze keer goed gegaan.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wessel - NovaCustom

100% tevreden

Toen ik een laptop wilde kopen, heeft Wessel mij van uitstekend advies voorzien. Een jaar later werkt de laptop nog steeds als vanouds.
Onlangs had ik het beeldscherm echter kapot gemaakt doordat ik er niet voorzichtig mee deed. Gelukkig kon ik mijn laptop meteen opsturen ter reparatie, en binnen no time had ik 'm weer terug, en dat tegen een prima prijs.

17 oktober 2018

Goede en persoonlijke service

Dit is voor mij de ideale webshop. Zelf een keuze kunnen maken t.a.v. wat er in je laptop gaat zonder vast te zitten aan een Windows-licentie!

NovaCustom geeft gedurende het hele proces goede en persoonlijke service. Van tevoren heb ik telefonisch duidelijke en eerlijke informatie gekregen over de onderdelen waaruit ik kon kiezen. Dit heeft mij zeker geholpen in mijn keuze.

Het bestellen via de website is overzichtelijk en verliep vlot. Wat betreft de levering: de levertijd van een kleine week is zeer prettig. Ook arriveert de laptop in een stevige verpakking.

Bij het uitpakken bleek er sprake van een klein technisch probleem. Gelukkig kon ik dit meteen bespreken in de avond en werd er ook direct een oplossing geboden. Dit is verder geheel professioneel afgehandeld, waardoor ik nu als een tevreden klant met een mooie laptop thuis zit.

Ik kan NovaCustom daarom ook van harte aanbevelen voor mensen die net zoals ik op zoek zijn naar een niet-Windows/Apple-machine met keuzemogelijkheden. Ik weet in ieder geval zeker waar ik mijn volgende laptop zal gaan halen!

17 oktober 2018

Erg snelle prima levering

Erg snelle levering. Goede website. Prima levering. Communicatie is ook up-to-date. Kortom; een aanrader om daar je laptop te kopen die past bij jouw wensen !!

16 oktober 2018