Computer op zich prima, echter bij noodgeval meer dan 10 keer gebeld, nemen de telefoon niet op. Dan kun je met een computer die er volledig mee ophoudt flink in de problemen komen. Ik heb geen whatsa... Toon meer
Informatie verstrekking van snaaksystems (laptopzelfsamenstellen.nl) was keurig in orde, ook bij telefonisch contact. Jammer dat de levering via UPS geschiede. Dit heeft mij 2 werkdagen gekost daar U... Toon meer
Duidelijke site. Overzichtelijk wat de mogelijkheden zijn. Door mail goed op de hoogte gehouden. Snelle levering zaterdag besteld en vrijdag in huis. Wel heeft UPS de laptop bij de buren bezorgd en... Toon meer
Eén van de weinige aanbieders (in Nederland) die de mogelijk biedt om je systeem zelf samen te stellen. Zeer goede communicatie over het verloop van de bestelling en levering. NovaCustom reageert... Toon meer
DEPRICIATED - NovaCustom no longer uses TrustPilot to collect reviews.
Harmoleweg 4, 7482 PL, Haaksbergen, Nederland
- +31 (0) 85 06 03 123
- info@novacustom.com
- laptopzelfsamenstellen.nl
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
De laptop is precies zoals ik 'm wilde
De laptop is precies zoals ik 'm wilde. Fijn dat Linux er helemaal op stond. Fijn dat maatwerk standaard is bij NovaCustom.

Antwoord van NovaCustom B.V.
NovaPRO was de juiste naam geweest!
Zeer professioneel en vooral ook echte top service en ondersteuning!
Heel erg blij mee!

snelle en correcte service
snelle en correcte service, beschikbaar indien problemen.
Laptop zelf ook zeer tevreden over.

Laptop met i3 en 8GB
De laptop is een i3 met 8GB en 1920x1080 scherm. De laptop was geinstalleerd met Debian 9, maar inmiddels ben ik overgestapt op Ubuntu 19.10 omdat in de setup geen errors meer voorkomen nu. De ondersteuning vanuit NovaCustum was goed. De laptop ziet er prima strak uit en voelt solide aan. Wat ik nog wel een beetje mis is een indicatie (ledje?) om aan te geven of Caps lock en Num lock aan staan Vooral met passwords is dit wel handig en ik heb nog wel eens de neiging om de Casp lock per ongeluk in te drukken.Het is ook een kwestie van wennen. Heel fijn is het dat de laptop niet volgeplakt zit met logo's en stickertjes. Het numerieke keypad is ook heel fijn. Al met al ben ik blij met mijn aankoop en kan ik NovaCustum aanbevelen.

Antwoord van NovaCustom B.V.
Super product, betrouwbaar bedrijf.
Super product, betrouwbaar bedrijf.
Goede selectie mogelijk op de website waarbij duidelijk de (on)mogelijkheden worden aangegeven.
Vervolgens goede informatie over stappen tijdens de aflevering.
Top.

Antwoord van NovaCustom B.V.
Fijne zelf samengestelde laptop.
Kreeg de nieuwe laptop op de zelf gekozen dag bezorgt. Ik had met Wessel afgesproken om deze bij mijn thuis af te leveren maar door omstandigheden kon ik via UPS het afleveradres nog wijzigen en dat werkte perfect. De laptop was als een kluis verpakt, zo netjes en schokvast er kon niets mee gebeuren. De laptop was op verzoek voorzien van een linux OS. Bij een verdere verfijning van het besturingssysteem bleek de aparte draadloze muis niet te werken en heb toen de OS op een andere kernel gezet waardoor de wifi niet werkte. Heb toen contact opgenomen met Wessel (NovaCostum). Wessel vertelde mij dat hij wel wist wat de oorzaak was en bood me aan om een link te sturen maar ik vertelde hem dat ik wel wilde komen. Ik heb de volgende dag de auto gepakt en Wessel opgezocht en deze had in minder dan 15 minuten het probleem , die ikzelf veroorzaakt had, opgelost en alles draait nu als een zonnetje.
Ik kan alleen maar zeggen dat je zo'n bedrijf tegenwoordig bijna niet meer ziet. Zo'n geweldige service. Ook het advies bij de aankoop was heel goed.
Ik ben heel tevreden. Wessel bedankt.
Henk

Antwoord van NovaCustom B.V.
werkt perfect netjes afgewerkt en geen…
werkt perfect netjes afgewerkt en geen bloatwear geinstaleerd zoals bij de meeste online aanbieders voor laptops
NovaCustom: aanrader voor modulaire laptop
Het concept van een modulair systeem spreekt mij bijzonder aan. De informatie en het gebruiksgemak van de website zijn goed. Hij straalt ook een prettige, vriendelijke sfeer uit. Voor mij waren de keuzemogelijkheden uitstekend; genoeg keuze te maken, maar zonder bedolven te worden door een eindeloze reeks opties. Afhandeling prima, verpakking van de zending prima, telefonische bereikbaarheid prima. Toen ik de ene dag gebeld had over een fout van de vervoerder, wist men de volgende dag meteen weer waar het om ging. Werd heel vriendelijk en correct te woord gestaan.
Enige minpunt: de vervoerder (UPS). Ik had graag kunnen kiezen voor een vervoerder als PostNL.
Uitstekend
Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling bij Nova Custom.
Het proces van samenstellen van de laptop was zeer eenvoudig.
De leveringstermijn van de laptop werd ook gerespecteerd.
De laptop zelf voldoet perfect aan alle verwachtingen. Qua bouwkwaliteit is het een zeer degelijke en stevige laptop. En ook de prestaties zijn zeer goed. Tot slot uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.
De hele service voldoet aan alle verwachtingen.

Antwoord van NovaCustom B.V.
Er is exact geleverd wat er is…
Er is exact geleverd wat er is afgesproken.
Super service!
Na een jaar kreeg ik probleem met het schanier van het scherm. Dit is snel en vakkundig opgelost. Super service

Fijne laptop, goede service
In eerste instantie toch wat huiverig om bij een klein en onbekend bedrijfje een dure laptop aan te schaffen maar ik ben op alle vlakken aangenaam verrast. De aankoop verliep soepel en volledig op de persoonlijk wensen gericht. De laptop zelf werkt uitstekend: snel, mooi scherm, fijn toetsenbord en stil. Wel iets minder dun dan ik van de plaatjes dacht te zien maar nog steeds lekker hanteerbaar.
Na een jaar kreeg ik een probleem met de batterij die niet altijd meer goed oplaadde. Opnieuw een beetje huiverig om mijn dierbare laptopje met al mijn instellingen, software en data op te sturen maar opnieuw uitstekend geholpen door NovaCustom / laptopzelfsamenstellen.nl. Binnen een paar dagen mijn laptop weer volledig operationeel terug.
Ik ben inmiddels over mijn schroom heen. Als je een goede laptop voor een goede prijs wilt, helemaal ingedeeld naar je eigen specs dan is dit the place to be....

Zeer tevreden van NovaCustom
Via via bij NovaCustom terecht gekomen, mits wat hulp een degelijke pc/laptop samengesteld.
Na bestelling een dikke werkweek voor levering van persoonlijke pc thuis, degelijk verpakt voor verzending, installatie was reeds voorbereid/uitgevoerd.
Ik denk dat je nergens een laptop koopt van een merk voor wat wij betaald hebben met degelijk ingebouwde componenten welke voldoen aan onze persoonlijke eisen.
3-jaar standaard garantie, al hopen we die niet nodig te hebben doch een jaartje meer dan bij 1 of andere grote keten / winkel.
Ik zal zeker mensen aanraden in mijn directe omgeving, wanneer ze van zin zijn een nieuwe pc/laptop te kopen om via Novacustom te kopen.
Top service met vlotte afhandeling van mijn bestelling.
Grtz,
Jeroen

Antwoord van NovaCustom B.V.
Super snelle en goede service
Mijn laptop heeft enkele problemen met het draaien van enkele programma's.
Door novacustum is hier snel op gereageerd, en ze hebben super service verleend. Waardoor mijn problemen snel opgelost waren en ik door kon met mijn werk.
Heel erg bedankt
zeer behulpzaam
uitstekende kwaliteit
zeer goede service, met name aftersales hulp bij installatie en troubleshooting
Prima Laptop
Prima Laptop! Snelle levering! Goed contact! Een aanrader!!
Rinus.
Prima service!
Prima service!
Bij NovaCustom krijg je de service die je mag verwachten. Daarom kies ik persoonlijk graag voor de wat kleinere en gespecialiseerde bedrijven zoals NovaCostum, die maatwerk leveren. Ik werd uitstekend geholpen met mijn kapotte harde schijf. Bedankt Wessel voor je welwillende service en je tijd.
Groet Koen
Ik ben heel tevreden
Ik ben heel tevreden. Persoonlijke service en snelle levering. Aanrader.
Perfecte service
Heel tevreden. Correcte levering, helemaal volgens afspraak. Zeer goede service na verkoop.