Frederikssund afd Max 3 stjerner herfra. Ud fra en samtale og et nyt møde gik jeg der fra med en flot 12 siders præsentation om et 13 ugers forløb og et bindende tilbud på 14.000 kr inkl rabat. De... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Fik en super god oplevelse fra første skidt ind i klinikken bliver man modtaget med smil og det får en til at føle sig godt tilpas. Derefter følger en rigtig grundig undersøgelse af hele kroppen og t... Toon meer
Jeg tilmeldte mig et mange ugers langt program med målet af komme af med nakke- og skuldersmerter forårsaget af lymfødem i armen. Programmet var dyrt, men har også været en rigtig god investering. Emm... Toon meer
Holder hvad de lover,den gode behandling.kan anbefale lazer ,massage,og lette hjemme øvelser til et slidgigt knæ.
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Smertefri bevægelse. Vi finder årsagen til dine smerter.
Contactgegevens
Centervænget 19, 1 th, 3400, Hillerød, Denemarken
- info@larosefys.com
- larosefys.com
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 25% van zijn negatieve reviews beantwoord
Seriøse resultater af kompetente behandlere
Med 20 års smerter i skuldre og nakke og et piskesmæld med efterfølgende migræne anfald, gik jeg til fys hver uge. Uden resultater. Det har kostet mange mange penge.
Faldt over La Rose på Facebook og blev interesseret i en undersøgelse og rapport om jeg kunne hjælpes. 1. konsultation og undersøgelse var meget grundig og følte mig meget tryg. Ved efterfølgende besøg fik jeg en gennemgang af de problemer jeg kæmpede med og et prisoverslag. Nu kun 1,5 md inde i mit forløb, har jeg så store resultater at jeg ikke har hovedpine længere.
Man SKAL selvfølgelig følge programmet og de hjemme øvelser der kræves, men det er meget overkommeligt.
Jeg kan slet ikke forstå den enorme forskel på kvaliteten på fysioterapeuter og så La Rose og få troen tilbage på et smertefrit liv.
fantastiske dygtige mennesker
fantastiske dygtige mennesker som er gode til at få en til at føle sig velkommen og man får en tæt dialog om den behandling man skal have.
Ikke at sammenligne med andre klinikker!
Nu har jeg gået et par måneder hos Erik, og det er helt klart den bedste, og mest grundige oplevelse med en fys jeg nogensinde har haft! Jeg har aldrig prøvet så forberedte behandlere, som tager sig tiden til problemer man kommer med hver gang man er der. Jeg er rigtig glad for det forudplanlagte forløb flere måneder frem i tid; du ved præcis hvilke forskellige behandlinger/konsultationer du har, hvad du betaler for i rater, og det er nemt at planlægge/rykke tider når man kender planen så langt ud i fremtiden! Til det skal det også tilføjes at det gør oplevelsen så meget bedre når de har virkelig søde og hjælpsomme receptionister ansat til at holde styr på ens forløb!
Det er et dyrt forløb man køber, MEN det de tilbyder kan heller ikke sammenlignes med oplevelsen hos “normale” fysioterapeuter, hvor man bestiller tid fra gang til gang og står meget mere alene i ens genoptræning. Hos La Rose bliver man virkelig taget i hånden, hørt og hjulpet, og det er vildt hvor stor forskel der er i genoptræningen når informationsniveauet er højt og behandlingerne er skræddersyet og effektive.
Kan kun anbefale til alle der skulle gå og mangle en rigtig dygtig fysioterapeut-klinik!
Kæmpe gave at have fundet La Rose…
Kæmpe gave at have fundet La Rose Fysioterapi.
Jeg har haft problemer med min skulder i over 6 år. Og først efter at have modtaget behandling i et par uger her kan jeg begynde at mærke en forskel.
Glæder mig til at kunne sove en hel nat uden afbrydelser
God tid og velforberedte
De tog god tid til at undersøge mig, lægge en behandlingsplan og vise træningsøvelser. Jeg har fået en tidshorisont over hvor mange behandlinger jeg skal have.
Personalet er imødekommende og velforberedte.
Smertefri efter piskesmæld
Efter at have døjet med et piskesmæld i flere år, har jeg nu fået det nødvendige hjælp fra la Rose Fys og mine symptomer er stort set væk.
Der har været kyndig vejledning i hele processen. Stor anbefaling herfra.
Fuldt ud tilfreds :) Kom ind med stærke…
Fuldt ud tilfreds :) Kom ind med stærke smerter med en skulder der stort set ikke virkede. Ingen hjælp at hente hos lægen og det offentlige. Efter forløbet er den stort set 97% tilbage. Resten er egentræning nu
350 kr. bliver til 13.000 kr.
Jeg benyttede mig at tilbuddet "smertefri for 350 kr".
Den første behandling bestod i en grundig undersøgelse, dog uden at jeg fik en konklusion, behandling eller øvelser med hjem.
Så jeg skulle komme igen, hvor vi gennemgik deres konklusion og fik forelagt et 16 ugers behandlingsprogram til 13.000 kr., da jeg ikke kunne acceptere denne voldsomme udskrivning, blev jeg igen sendt hjem uden behandling eller øvelser.
Det skal siges det var en ældre skulderskade, der dog var i bedring og er nu igang gennem min sundhedsforsikring.
Jeg oplever deres reklame kampagne som bondefangeri, hvilket gør at jeg har svært ved at anbefale andet end at holde sig væk, eller at være klar med den store pung.
Svar på svar.
Den første undersøgelse og samtale varende godt en time, hvilket jeg også forventer af en første samtale.
Forberedelsestiden af tilbudet, er vel en kunde uvedkommende.
Og gennemgangen tog 20 min og kostende 500 kr.
Det fremgår ikke tydeligt af jeres hjemmeside om I tager 700 kr. Per time, eller per halve.
Hvis i tager 700 per halve time ligger i også i den dyre ende.
Så reelt lover i smertefrit knæ/skulder til 350 kr. Altså en ½ time, det er rent snyd i min verden.
Reelt burde i have mindre en 3 stjerner for den slags fup. Men jeg kan ikke udelukke at i kan bedrive fysioterapi.

Antwoord van La Rose Fysioterapi
Super Professionel Behandling (knæ).
Mit gamle menisk opererede knæ (45 år siden) gav pludselig problemer efter et vrid.
Knæet gjorde ondt, blev varmt og hævede voldsomt.
Pludselig blev alting i dagligdagen meget besværligt.
Lægen anbefalede fysioterapeutisk behandling.
Efter 2-3 måneders meget professionel behandling hos La Rose kunne jeg igen ubesværet komme til og fra arbejde og endda mod forventning spille golf igen.
Kan kun varmt anbefale La Rose Fysioterapi

Den bedste oplevelse.
Den bedste oplevelse.
Jeg har fået professionel og grundig guidning. Jeg er kommet længere med mine problematikker end jeg havde regnet med. Jeg er så taknemlig for at jeg endelig er smerte fri.

Kan kun anbefale La Rose Fysioterapi
Kan kun anbefale La Rose Fysioterapi. Det er meget kompetente og dygtige fysioterapeuter. Alle andre steder tog sig ikke tid eller gav mig ikke den rigtige behandling. De fokuserede kun på mine smerter, og ikke på årsagen. La Rose Fysioterapi fokuser på det hele menneske og efter et forløb hos dem kan jeg igen gøre alle de ting jeg gerne vil. Jeg har nu fået redskaber til at holde årsagen i ave.

kæmpe anbefaling herfra
Jeg kan på det kraftigste anbefale La Rose fysioterapi. Jeg har været i et forløb hos fysioterapeut Mikkel, i 3 mdr. pga. smerter i skuldrene. Mine smerter er reduceret betydeligt efter behandlings forløbet.
Mikkel er en super kompetent fysioterapeut og er meget dedikeret. Han har et fantastisk væsen og man får straks tillid til at han ved, hvad han laver. Jeg har kun gode ting at sige om klinikken.
I forløbet har jeg også flere gange fået massage af deres rigtig dygtige massør. Også dette var en rigtig god oplevelse.

Antwoord van La Rose Fysioterapi
Desværre ikke en brugbar oplevelse…
Desværre ikke en brugbar oplevelse herfra. Søde søde mennesker, men jeg hoppede på et såkaldt “forløb”, hvor der bliver lagt et fint 3mdr program med både fys, hjemmeøvelser, massage og noget hold, som skulle gøre mine knæ smertefrie. Det viste sig at det forløb - til trods for indlagte evalueringer - ikke er til at ændre på undervejs, men jeg var da velkommen til at tilkøbe.! Så 3mdr og 10.000 kr senere har jeg stadig ondt i knæene og nu også en ny smerte i lysken. Så jeg vil anbefale, at man undgår fastlagt/forudbetalt forløb og tager timer løbende som man selv kan styre.

Antwoord van La Rose Fysioterapi
Mads og hans team er ultra grundige
Mads og hans team er ultra grundige, mega kompetente og giver effektive behandlinger. Kan ikke anbefale dette sted nok... Kom en med en meget akut smerte i skulder- og nakke, som blev håndteret professionelt og hurtigt. Meget glad og tilfreds!

Antwoord van La Rose Fysioterapi
Jeg havde en nerve i klemme i min…
Jeg havde en nerve i klemme i min venstre skulder, som Mads var meget god til at tage sig af, jeg fik nogle øvelser jeg skulle lave hjemme og efter et par dage var den så god som ny🤗

Antwoord van La Rose Fysioterapi
Kan klart anbefale, super kompetent fys
Jeg kan virkelig anbefale La Rose Fysioterapi. Jeg startede hos Mads for 2 måneder siden og har fået meget mere ud af forløbet end jeg havde turde håbe på. Jeg har nu kun sjældent hovedpine, jeg har fået større bevægelighed og bedre forhold til min krop :)
Jeg har hele vejen igennem følt mig i trygge, kompetente hænder og så smitter Mads' gode humør😃