La Rose Fysioterapi Reviews

TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Frederikssund afd Max 3 stjerner herfra. Ud fra en samtale og et nyt møde gik jeg der fra med en flot 12 siders præsentation om et 13 ugers forløb og et bindende tilbud på 14.000 kr inkl rabat. De... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik en super god oplevelse fra første skidt ind i klinikken bliver man modtaget med smil og det får en til at føle sig godt tilpas. Derefter følger en rigtig grundig undersøgelse af hele kroppen og t... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg tilmeldte mig et mange ugers langt program med målet af komme af med nakke- og skuldersmerter forårsaget af lymfødem i armen. Programmet var dyrt, men har også været en rigtig god investering. Emm... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Fysiotherapiepraktijk

Geschreven door het bedrijf

Smertefri bevægelse. Vi finder årsagen til dine smerter.

Contactgegevens

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 25% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

22 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Seriøse resultater af kompetente behandlere

Med 20 års smerter i skuldre og nakke og et piskesmæld med efterfølgende migræne anfald, gik jeg til fys hver uge. Uden resultater. Det har kostet mange mange penge.
Faldt over La Rose på Facebook og blev interesseret i en undersøgelse og rapport om jeg kunne hjælpes. 1. konsultation og undersøgelse var meget grundig og følte mig meget tryg. Ved efterfølgende besøg fik jeg en gennemgang af de problemer jeg kæmpede med og et prisoverslag. Nu kun 1,5 md inde i mit forløb, har jeg så store resultater at jeg ikke har hovedpine længere.
Man SKAL selvfølgelig følge programmet og de hjemme øvelser der kræves, men det er meget overkommeligt.
Jeg kan slet ikke forstå den enorme forskel på kvaliteten på fysioterapeuter og så La Rose og få troen tilbage på et smertefrit liv.

27 december 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ikke at sammenligne med andre klinikker!

Nu har jeg gået et par måneder hos Erik, og det er helt klart den bedste, og mest grundige oplevelse med en fys jeg nogensinde har haft! Jeg har aldrig prøvet så forberedte behandlere, som tager sig tiden til problemer man kommer med hver gang man er der. Jeg er rigtig glad for det forudplanlagte forløb flere måneder frem i tid; du ved præcis hvilke forskellige behandlinger/konsultationer du har, hvad du betaler for i rater, og det er nemt at planlægge/rykke tider når man kender planen så langt ud i fremtiden! Til det skal det også tilføjes at det gør oplevelsen så meget bedre når de har virkelig søde og hjælpsomme receptionister ansat til at holde styr på ens forløb!

Det er et dyrt forløb man køber, MEN det de tilbyder kan heller ikke sammenlignes med oplevelsen hos “normale” fysioterapeuter, hvor man bestiller tid fra gang til gang og står meget mere alene i ens genoptræning. Hos La Rose bliver man virkelig taget i hånden, hørt og hjulpet, og det er vildt hvor stor forskel der er i genoptræningen når informationsniveauet er højt og behandlingerne er skræddersyet og effektive.

Kan kun anbefale til alle der skulle gå og mangle en rigtig dygtig fysioterapeut-klinik!

18 december 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kæmpe gave at have fundet La Rose…

Kæmpe gave at have fundet La Rose Fysioterapi.

Jeg har haft problemer med min skulder i over 6 år. Og først efter at have modtaget behandling i et par uger her kan jeg begynde at mærke en forskel.

Glæder mig til at kunne sove en hel nat uden afbrydelser

13 december 2024

God tid og velforberedte

De tog god tid til at undersøge mig, lægge en behandlingsplan og vise træningsøvelser. Jeg har fået en tidshorisont over hvor mange behandlinger jeg skal have.
Personalet er imødekommende og velforberedte.

14 november 2024

Smertefri efter piskesmæld

Efter at have døjet med et piskesmæld i flere år, har jeg nu fået det nødvendige hjælp fra la Rose Fys og mine symptomer er stort set væk.
Der har været kyndig vejledning i hele processen. Stor anbefaling herfra.

11 december 2024
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

350 kr. bliver til 13.000 kr.

Jeg benyttede mig at tilbuddet "smertefri for 350 kr".
Den første behandling bestod i en grundig undersøgelse, dog uden at jeg fik en konklusion, behandling eller øvelser med hjem.
Så jeg skulle komme igen, hvor vi gennemgik deres konklusion og fik forelagt et 16 ugers behandlingsprogram til 13.000 kr., da jeg ikke kunne acceptere denne voldsomme udskrivning, blev jeg igen sendt hjem uden behandling eller øvelser.
Det skal siges det var en ældre skulderskade, der dog var i bedring og er nu igang gennem min sundhedsforsikring.
Jeg oplever deres reklame kampagne som bondefangeri, hvilket gør at jeg har svært ved at anbefale andet end at holde sig væk, eller at være klar med den store pung.

Svar på svar.
Den første undersøgelse og samtale varende godt en time, hvilket jeg også forventer af en første samtale.
Forberedelsestiden af tilbudet, er vel en kunde uvedkommende.
Og gennemgangen tog 20 min og kostende 500 kr.
Det fremgår ikke tydeligt af jeres hjemmeside om I tager 700 kr. Per time, eller per halve.
Hvis i tager 700 per halve time ligger i også i den dyre ende.
Så reelt lover i smertefrit knæ/skulder til 350 kr. Altså en ½ time, det er rent snyd i min verden.
Reelt burde i have mindre en 3 stjerner for den slags fup. Men jeg kan ikke udelukke at i kan bedrive fysioterapi.

21 oktober 2024

Hej Jens,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du oplevede vores "350 kr." tilbud som bondefangeri. Det er på ingen måde vores intention.

Som vi har drøftet personligt, bestod den første konsultation af en grundig undersøgelse af din skulderskade, der tog 40 minutter. Efterfølgende brugte vi yderligere 40 minutter på at udarbejde en skræddersyet behandlingsplan for dig. Denne plan blev gennemgået med dig i en konsultation på 40 minutter til reduceret pris, hvor du fik fuld indsigt i dit skræddersyede forløb og de samlede omkostninger over et kvart år.

Vi forstår godt, at prisen kan virke høj, men den afspejler den tid og de ressourcer, der er nødvendige for at behandle en kronisk lidelse som din ordenligt. Vi ønsker altid at være transparente omkring vores priser og behandlingsplaner, og du havde fuld mulighed for at takke nej til det videre forløb på ethvert tidspunkt.

Vi er ærgerlige over, at du ikke følte dig tryg ved processen, og at du oplevede det som "bondefangeri". Vi stræber altid efter at give vores patienter den bedst mulige behandling og oplevelse, og vi tager din feedback til os.

Vi ønsker dig alt det bedste med din behandling gennem din sundhedsforsikring.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super Professionel Behandling (knæ).

Mit gamle menisk opererede knæ (45 år siden) gav pludselig problemer efter et vrid.
Knæet gjorde ondt, blev varmt og hævede voldsomt.
Pludselig blev alting i dagligdagen meget besværligt.
Lægen anbefalede fysioterapeutisk behandling.
Efter 2-3 måneders meget professionel behandling hos La Rose kunne jeg igen ubesværet komme til og fra arbejde og endda mod forventning spille golf igen.
Kan kun varmt anbefale La Rose Fysioterapi

31 augustus 2024

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse Erik! 🙏

Vi er så glade for at høre, at du fik god hjælp hos os med dit knæ. Det er netop den slags historier, der motiverer os i vores arbejde. 💪

Det glæder os især, at du fremhæver professionalismen i behandlingen. Vi sætter en ære i at give vores patienter den bedst mulige behandling og vejledning, så de kan vende tilbage til en aktiv hverdag - og endda golfbanen! 🏌️‍♂️

Vi ønsker dig alt det bedste fremover og håber, at dit knæ fortsat vil have det godt. 😊

Den bedste oplevelse.

Den bedste oplevelse.
Jeg har fået professionel og grundig guidning. Jeg er kommet længere med mine problematikker end jeg havde regnet med. Jeg er så taknemlig for at jeg endelig er smerte fri.

23 september 2024

Kære Betina,

Tusind tak for din gode anmeldelse! 🤩

Vi er så glade for at høre, at du har haft den bedste oplevelse hos La Rose Fysioterapi og at du nu er smertefri! 🥳 Det er præcis det, vi stræber efter - at hjælpe vores patienter med at nå deres mål og få det bedre.

Din feedback betyder meget for os, og det motiverer os til at fortsætte med at levere professionel og grundig vejledning til alle vores patienter. 💪

Vi ønsker dig alt det bedste fremover! 😊

Kan kun anbefale La Rose Fysioterapi

Kan kun anbefale La Rose Fysioterapi. Det er meget kompetente og dygtige fysioterapeuter. Alle andre steder tog sig ikke tid eller gav mig ikke den rigtige behandling. De fokuserede kun på mine smerter, og ikke på årsagen. La Rose Fysioterapi fokuser på det hele menneske og efter et forløb hos dem kan jeg igen gøre alle de ting jeg gerne vil. Jeg har nu fået redskaber til at holde årsagen i ave.

28 augustus 2024

Kære Mette,

Wauw, tusind tak for de varme anbefalinger! 🙏 Det betyder utrolig meget for os at høre, at du har haft en så positiv oplevelse hos La Rose Fysioterapi.

Vi er stolte af vores team af dygtige fysioterapeuter, og det glæder os, at du fremhæver deres kompetencer. Vi brænder for at hjælpe vores patienter med at finde årsagen til deres smerter og give dem de redskaber, de har brug for, til at leve et aktivt liv - og det lyder til, at vi er lykkedes med dig! 💪

Vi ønsker dig alt det bedste fremover og håber, du fortsat kan nyde alle de ting, du elsker at lave. 😊

De bedste hilsner,

kæmpe anbefaling herfra

Jeg kan på det kraftigste anbefale La Rose fysioterapi. Jeg har været i et forløb hos fysioterapeut Mikkel, i 3 mdr. pga. smerter i skuldrene. Mine smerter er reduceret betydeligt efter behandlings forløbet.
Mikkel er en super kompetent fysioterapeut og er meget dedikeret. Han har et fantastisk væsen og man får straks tillid til at han ved, hvad han laver. Jeg har kun gode ting at sige om klinikken.
I forløbet har jeg også flere gange fået massage af deres rigtig dygtige massør. Også dette var en rigtig god oplevelse.

14 augustus 2024

Antwoord van La Rose Fysioterapi

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de varme anbefalinger! 🤩 Vi er så glade for at høre, at du har haft et succesfuldt forløb hos Mikkel og at dine skuldersmerter er blevet reduceret betydeligt. 💪

Det betyder meget for os, at du fremhæver Mikkels kompetencer, dedikation og behagelige væsen. Vi er stolte af at have ham på vores team! 😊

Og det glæder os selvfølgelig også, at du har haft gode oplevelser med vores dygtige massør. Vi stræber altid efter at give vores patienter den bedst mulige behandling og omsorg, og din feedback bekræfter, at vi er på rette vej. 🙏

Vi ønsker dig alt det bedste fremover! ☀️

De bedste hilsner,

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Desværre ikke en brugbar oplevelse…

Desværre ikke en brugbar oplevelse herfra. Søde søde mennesker, men jeg hoppede på et såkaldt “forløb”, hvor der bliver lagt et fint 3mdr program med både fys, hjemmeøvelser, massage og noget hold, som skulle gøre mine knæ smertefrie. Det viste sig at det forløb - til trods for indlagte evalueringer - ikke er til at ændre på undervejs, men jeg var da velkommen til at tilkøbe.! Så 3mdr og 10.000 kr senere har jeg stadig ondt i knæene og nu også en ny smerte i lysken. Så jeg vil anbefale, at man undgår fastlagt/forudbetalt forløb og tager timer løbende som man selv kan styre.

1 januari 2024

Kære Lene,

Tak for din ærlige anmeldelse. Vi er kede af at høre, at dit forløb hos os ikke levede op til dine forventninger, og at du stadig oplever smerter i dine knæ og nu også i lysken.

Vi forstår din frustration, og vi lytter til din feedback. Vi anerkender, at det kan være frustrerende, når en behandlingsplan ikke fører til de ønskede resultater.

Kroppen er kompleks, og desværre er der mange faktorer, der spiller ind i et behandlingsforløb, som kan være svære at forudsige.

Vi ønsker altid at give vores patienter den bedst mulige behandling og vejledning, og vi arbejder løbende på at forbedre vores processer.

Vi vil meget gerne høre om din oplevelse og dine nuværende smerter. Måske kan vi sammen finde en vej frem, der giver dig de resultater, du ønsker. Du er velkommen til at kontakte os på 52512981 eller info@larosefys.com for at booke en uforpligtende samtale.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mads og hans team er ultra grundige

Mads og hans team er ultra grundige, mega kompetente og giver effektive behandlinger. Kan ikke anbefale dette sted nok... Kom en med en meget akut smerte i skulder- og nakke, som blev håndteret professionelt og hurtigt. Meget glad og tilfreds!

30 november 2023

Kære Alex,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🤩 Det varmer at høre, at du oplevede både jeg og resten af teamet som grundige, kompetente og effektive. Vi sætter en ære i at levere behandlinger af høj kvalitet, og det lyder til, at vi ramte plet i dit tilfælde. 💪

Vi er især glade for, at din akutte smerte i skulder og nakke blev håndteret hurtigt og professionelt. Det er vigtigt for os, at vores patienter føler sig trygge og i gode hænder, når de kommer til os. 🙏

Vi ønsker dig alt det bedste fremover! 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde en nerve i klemme i min…

Jeg havde en nerve i klemme i min venstre skulder, som Mads var meget god til at tage sig af, jeg fik nogle øvelser jeg skulle lave hjemme og efter et par dage var den så god som ny🤗

1 juni 2023

Kære Zita,

Tak for din positive anmeldelse! 😊 Det glæder os at høre, at jeg kunne hjælpe dig med din nerve i klemme i skulderen, og at du hurtigt kom dig med hjælp fra øvelserne. 💪

Vi stræber altid efter at give vores patienter den bedst mulige behandling og vejledning, og det er dejligt at høre, at det lykkedes. 🙏

Vi ønsker dig alt det bedste fremover! ☀️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan klart anbefale, super kompetent fys

Jeg kan virkelig anbefale La Rose Fysioterapi. Jeg startede hos Mads for 2 måneder siden og har fået meget mere ud af forløbet end jeg havde turde håbe på. Jeg har nu kun sjældent hovedpine, jeg har fået større bevægelighed og bedre forhold til min krop :)
Jeg har hele vejen igennem følt mig i trygge, kompetente hænder og så smitter Mads' gode humør😃

24 oktober 2022

Kære Stine

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🤩 Det er skønt at høre, at du har haft så positiv en oplevelse hos os, og at du har fået mere ud af dit forløb, end du havde turde håbe på. 💪

Vi er glade for, at du fremhæver vores kompetencer og gode humør. Vi stræber efter at skabe en tryg og positiv atmosfære i klinikken, hvor patienterne føler sig godt tilpas. 😊

Det er inspirerende at høre, at du nu har mindre hovedpine, større bevægelighed og et bedre forhold til din krop. Det er netop det, vi brænder for - at hjælpe vores patienter med at opnå en bedre livskvalitet. 🙏