Lavecchiasignora Reviews

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Fin pizza men måtte betale for noget vi ikke havde bestilt

Pizzaen var god. Tjenerne virkede ikke specielt imødekommende. Bestilte oliven in the side men fik ovenpå pizzaen som vi så pillede af. Bagefter blev vi krævet betaling for oliven in the side selvom vi ikke fik det. Gjorde opmærksom på det og fik ny regning hvor vi så skulle betale for oliven på pizzaen. Som vi jo ikke havde bestilt og derfor pillet. Orkede ikke sige noget… og så spurgte hun mig direkte om drikkepenge! Virkelig besynderlig service.

21 mei 2026
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Kan desværre ikke anbefales ...

Desværre kan denne italienske ristorante ikke anbefales - fordi:

1) Ret dyrt sted ifht. service/kvalitet
2) Vi ventede længe på maden!
3) Et glas rødvin derinde var ret dyrt mod til gengæld en MEGET lille portion; dvs. til knap underkanten af glasbuen.
4) Den pizza vi bestilte var pænt brændt i bunden, bundmidterdelen var på ingen måde sprød (mere blød/sucky), tæt på ingen toppings, som ellers gjorde pizzaen noget dyrere.
5) Til gengæld gik det hurtigt med selve regningen, hvor tjeneren i øvrigt klart forventede drikkepenge, mens han nærmest lænede sig ind over én og kiggede med ifm. kortbetalingen.

Men ELLERS var det hele fremragende !!! ;o)

28 februari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vær heldig for at det er godt

Vores muslinger var små og lukkede. Vi var 3 der bestilte forretten til at være hovedret, men vi fik kun en lille portion muslinger og ingen pasta. Forklarede igen vores bestilling, antager så imidlertid fra det og tjenerens respons, at der kommer pasta til efterfølgende, men det gjorde der ikke.
Kaffen var kold.
Regningen kunne ikke splittes. Servicen var ringe. Fik varme vinglas til vinen.
Værst er, at 2 ud af 3 fik diarré af muslingerne.
Vælg et andet sted.

16 januari 2026

Bristede forventninger

Jeg har besøgt La Vecchia flere gange og har egentlig været begejstret alle gange. Men i går var det anderledes. Dårlig betjening, lang ventetid på maden og mellem retter, jeg ser, at andre gæster også venter længe, borde står uryddet. Og da jeg så beder om regningen kommer den fluks og en tjener der står og venter på drikkepenge … Rodet, kaotisk oplevelse og bristede forventninger, og jeg tror ikke, at jeg kommer tilbage.

7 juni 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

en time ventes tid at få serveret

Rigtigt dårligt service. Det var for mange mennesker og for lidt tjener. Vi ventede en time at få serveret en pasta ret. I mens vi ventede, kom tjener slet ikke for at informere eller giver en lille snack. Dårligt restaurant.
Vi kommer IKKE tilbage!

13 februari 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

For lidt plads,for mange gæster, for få tjenere

Alt for mange gæster på alt for lidt plads. Alt for få tjenere, staklerne løb rundt og gjorde deres bedste, men havde ikke tid til ordentlig service, eller en undskyldning for de elendige forhold, der bydes gæsterne.
Alt for lang ventetid stående på alt for lidt plads sammen med andre gæster i samme situation, på trods af vi havde bestilt bord. Dyrt sted, der slet ikke lever op til sine priser på nogen måde. Vi kommer ikke tilbage, og vil absolut ikke anbefale stedet.

15 november 2024

Fik forret

Fik forret , meget lille glas rødvin
Måtte vente længe på hovedretter , da de kom var det koldt !!!
Vi forlod stedet , betalte for forretten..

Nedslidt turistfælde ...

17 februari 2024

Slatten italiensk restaurant

Slatten italiensk restaurant. Kelt kort kan det siges: Helt gennemblødt pizzabund, meget lille portion ravioli (svarende til en forret), simple desserter til 95 kr. hvor tiramisuen ikke engang smagte som hverken tiramisu eller Amaretto/Cognac.

7 december 2023

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.