Zdjęcie poglądowe płytki w niskiej rozdzielczości, nie oddaje prawdziwego wyglądu płytki. Po odbiorze produktów okazuje się, że nie mogę ich ani zwrócić (faktura) ani nie mogę ich zareklamować ani od... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
#wybieramGROHE. Bateria podtynkowa Grohe to świetny wybór – solidne wykonanie, elegancki wygląd i bardzo precyzyjna regulacja strumienia wody. Montaż przebiegł bez problemów, wszystko idealnie spasowa... Toon meer
Absolutnie najgorsza firma jeżeli chodzi o wybór i zakup produktów do łazienki. Reklamacja jest przeciągana w nieskończoność, mimo iż została uznana. Zamówiony produkt premium wanna za 4k a traktują k... Toon meer
Uwaga , pod zdjęciem i opisem zestawu sprzedają samą miskę . Na reklamację nie reagują. na próbę polubownego rozwiązania się wypieli ... zwrotu nie przyjmują bo kupiłem na firmę . uważajcie . nr... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Lazienkaplus.pl to miejsce, w którym znajdziesz wszystkie najpotrzebniejsze elementy wyposażenia i wystroju Twojej łazienki, kuchni i nie tylko. W naszej ofercie znajdują się tylko markowe produkty najwyższej jakości, w przystępnych cenach. Posiadamy ...
Contactgegevens
Polen
- lazienkaplus.pl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Uwaga
Uwaga! Firma nie przyjmuje zwrotów pełnowartościowego towaru zakupionego na fakturę. Czyli jeśli zamówisz przez pomyłkę 2 sztuki a potrzebujesz 1 i od razu zgłosisz chęć zwrotu oryginalnie zapakowanego towaru spotkasz się z odmową. Absolutnie niespotykana praktyka w dzisiejszych czasach. Radzę bardzo uważać z zakupami przez internet, zwrot praktycznie niemożliwy.
Zamówiłam szybę pod prysznic
Zamówiłam szybę pod prysznic, została dostarczona pęknięta. Reklamacja rozpatrzona negatywnie.
Wysłali niekompletne zamówienie
Wysłali niekompletne zamówienie, a kiedy poprosiłem o dosłanie elementu do montażu grzejnika naściennego to dostałem odpowiedź że jest już za późno. Pierwszy raz spotykam się z takim oszustwem ze strony sklepu internetowego.
Fatalna obsługa
Fatalna obsługa . brak możliwości zwrotu mimo ,że błąd nie leżał po mojej stronie .
Oszuści na zasadzie nie bo nie .
Osoba w czasie rozmowy po prostu się rozłączyła mimo trzy krotnej rozmowy .
Jako firma wykańczamy 58 mieszkań pod klucz nigdy już nie złożę u nich zamówienia nawet jak by mieli najlepszą ofertę .
Bylem klientem od lat.
Bylem klientem od lat.
Kiedy chcialem zwrocic pekniety sedes, ktory po rozpakowaniu byl juz taki. Brak zabezpieczen w kartonie, uslyszalem ze reklamacji nie uwzglednia.Pani na infolini bardzo wulgarna. NIE POLECAM. OMIJAJ Z DALEKA
Łazienkaplus.pl SA oszukują klientów
Zostałam podwójnie oszukana. Wchodząc na Ceneo, link jest do innego produktu. Towar, który zakupilam byl niezgodny ze zdjęciem, więc musialam go zwracać. Dodatkowo Łazienkiplus oszukują na przesyłkach, która kosztuje na dzien 04.2025 138 pln, a w rzeczywistosci taka przesyłka mnie - osobe fizyczna - kosztowala 30 zl, więc ich jako firmę, która każdego dnia robi przesyłaki na pewno jeszcze mniej. Nawet nie mozna wystawic opinii na Ceneo na ten produkt i na ten sklep. Nie polcam Łazienkaplus po prostu oszukują klientów.
Dit is Trustpilot