Snelle en goede levering. Bevroren geleverd gekregen. Verpakkingsmateriaal om koel te houden mag minder/ evt andere opties wat minder werk is om uit te pakken en evt beter voor milieu. Voor de res... Toon meer
Ik ben zelf van Nederlandse / Molukse kom af & ben zodoende van kleins af aan al opgegroeid met ‘n zeer kruidige keuken. & kan flink gekruid daarom zeer waarderen. Daarom enigszins sc... Toon meer
Ik heb voor het eerst de “probeer box” besteld en eigenlijk wel spijt waarom ik dit niet eerder heb besteld. Eten smaakte zeker goed voor een diepvriesmaaltijd! Bestelling kwam gelijk de volgende dag... Toon meer
Elke dag zijn wij bezig om onze heerlijke keuken zo groot mogelijk te maken!
Ginnekenweg, 347, 4835ND, Breda, Nederland
- info@lazizbox.nl
- lazizbox.nl
De kwaliteit van het eten is top, service is waardeloos
De kwaliteit van het eten is top. Alleen de klantenservice reageert nergens meer op. Al meerdere keren een vraag gesteld waar geen enkele reactie meer op komt. Daarbij zijn ze al maanden gestopt met levering. Als vaste klant moet je het nu maar uitzoeken. Ze leveren alleen nog aan de Jumbo aan de andere kant van het land. We waren als klant alleen gewenst als opstart. Nu is levering niet meer mogelijk omdat de Jumbo voorgaat.
Écht heel erg lekker!
Het is zó heerlijk! Als Afghaanse ken ik mijn keuken als geen ander, en ben mega kritisch omdat ik weet hoe vaak je te veel betaalt voor smakeloze gerechten die een slap aftreksel zijn van wat het hoort te zijn, maar dit is echt heerlijk!
Niet verwacht dat zulk lekker vlees in…
Niet verwacht dat zulk lekker vlees in de diepvriesvak van de jumbo zou liggen!
Alleen kloppen de Calorieën voor geen meter. En half kilo aan rund,kip,lam gekruid maar 380 calorieën?
Goede bezorgservice en eten is goed
Super lekker!
De maaltijden zijn heerlijk
De maaltijden zijn heerlijk! mijn favoriet in diepvries maaltijden

Antwoord van Lazizbox
Eerste ervaring is niet goed
Eerste ervaring is niet goed.
6/8 minuten (zoals op de verplakking staat. is de groente nog koud en de rijst al kokend heet) komt veel water vrij bij zowel groente als (vega saus/aardappelen)
De smaak erg vlak. Ik ga nog de andere smaken proberen die ik besteld heb, maar ik ben niet onder de indruk

Antwoord van Lazizbox
Heerlijk eten echt een aanrader ijs was…
Heerlijk eten echt een aanrader ijs was lekker maar smaakte niet echt naar pistache.

Heerlijke authentieke Afghaans…
Heerlijke authentieke Afghaans maaltijden! Heerlijke gegeten!

Wij zijn fan
Wij zijn fan, wij vinden de Afgaanse keuken heerlijk. Dus af en toe verwennen wij onszelf.
Lekker makkelijk, even in de magnetron en smullen maar. Met z’n 2en hebben we genoeg aan 1 maaltijd.

Lekker vers en veel
Lekker vers en veel. Keurig hygiënisch ingepakt. Op tijd bezorgd

Lekker
Via mijn broer gehoord over hoe lekker Laziz was. Ze zijn het helemaal in Amsterdam komen bezorgen. Alle maaltijden waren super lekker met als hoogtepunt het huisgemaakte pistache ijs.
Ik ga zeker nog eens bestellen !

Heerlijk eten
Heerlijk eten, erg smaakvol en zeker voor herhaling vatbaar, prettig dat het direct de vriezer in kan omdat het bevroren aankomt, erg goede prijs kwaliteitsverhouding.

Antwoord van Lazizbox
Te zacht ijs... Jammer dan...
Tweede keer besteld. Dit keer met 5 bakken ijs, ik houd van pistache. Jammergenoeg waren deze erg zacht aangekomen dus niet goed bevroren. Los bovenin de doos. Zonder droogijs. De maaltijden waren ok. Het ijs vormde ijskristallen bij herinvriezen. Heb er over melding gemaakt. Het antwoord was, we zullen het de vervoerder vertellen. Dat is geen goede klantenservice. Bij de 1e keer was een maaltijdbakje gebroken. Dezelfde laconieke houding. Dus ik weet het niet meer. Eigenlijk voor 30 euro ijs door vervoerder verprutst. Dit was de tweede kans.
De gepaste oplossing van de klantenservice van lazizbox was een gratis pak ijs bij de volgende bestelling. Dus als 5 pakken ijs lichtelijk ontdooit aankomen en men op de hoogte is van het probleem, want meerdere klanten klaagden daarover, dan krijg je geen geld terug, maar verwacht men serieus een nieuwe bestelling. Die gaat er dus nooit meer komen. Laat dat duidelijk zijn.

Ontzettend lekker eten!
Ontzettend lekker eten! Netjes bevroren en op tijd geleverd. De laatste keer zat er - in tegenstelling tot mijn eerdere bestellingen - alleen geen vriesverpakking om het eten heen. Als de bezorger in de file zou zijn gekomen, was het eten misschien wel ontdooid. Tip voor de volgende keer dus ;)

Afghaanse keuken
Afghaanse keuken, was helemaal nieuw voor mij.......en ik kan wel zeggen........ dat is voor herhaling vatbaar 👍👍