Olvystore Reviews 176

4,5

Ondanks het feit dat de waterblazer voor mijn Doodle de geest gaf, heeft de Olvystore een ambassadeur erbij! Binnen enkele dagen klacht opgelost: kon ook nog kiezen tussen nieuw product of geld retour... Toon meer

Heb een draagbare luchtcompressor bij Olvy aangeschaft.... dik tevreden! Snelle levering en goede kwaliteit! Kwam bij het uitproberen erachter dat ik wel een verloopstukje miste tbv een "Frans vent... Toon meer

1. Elektrische apparatuur winkel

Olvy is een internationale online retailer met een breed assortiment aan producten en een mentaliteit die streeft naar het beste voor onze klanten. We zetten de tevredenheid van onze klanten op nummer één en daarom staan we dag en nacht voor je klaar. Wij zijn gespecialiseerd in onze producten en daarom zorgen we er altijd voor dat onze producten uitermate goed getest zijn. Bij ons vind je een ruim assortiment aan stijlvolle en hoogwaardige producten die je van alle gemakken zullen voorzien.

4,5

Uitstekend

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Olvy 7 inch carplay en 2 in 1 steelstofzuiger.

Vorig jaar, april 2025, was ik op zoek naar een carplay scherm voor in mijn oude auto. Ik was aan het vergelijken, zag door de bomen geen struikje meer en ik koos toen maar voor het Olvy 7 inch carplay scherm. Natuurlijk wel na goed gekeken te hebben wat ie kon en nav de recensies. Wat een handig en mooi scherm! Heel duidelijk, heel snel en simpel te installeren. Ikzelf gebruik hem via bluetooth, werkt prachtig. Ik had de steun met zuignap in gebruik, stevig ding, doet zn werk uitstekend. Navigatie, Spotify, diverse apps, allemaal keurig in beeld. Er zat ook nog een achteruitrijcamera bij, maar die heb ik niet in gebruik. Ik ben niet erg technisch en daar snapte ik niks van. Maar het ging me ook echt puur om het scherm.
Nou heb ik pas geleden een andere auto gekocht. Zes jaar nieuwer dan mijn vorige, maar nog steeds van voor het ingebouwd-scherm tijdperk. Dus wil ik graag mn schermpje in mijn "nieuwe" auto. Ik kan alleen nergens meer mijn draagsteun, die met zuignap, terug vinden. Ik ben bang dat die is achtergebleven in mijn oude autootje.
De andere steun, die op het dashboard geschroeft of geplakt kan worden is niks voor mij, dan zit t scherm nogal in mijn zichtveld dus ik mis mn oude zuignap steun. Een paar dagen geleden heb ik een mailtje naar Olvy's klantenservice gestuurd om te vragen of ik een losse draagsteun zou kunnen bestellen, aangezien ik de oude ben kwijt geraakt, iets wat mijn eigen schuld is natuurlijk. Er mankeerde niets aan de steun die ik nu kwijt ben, prima ding. Ik kreeg een vriendelijke mail terug van klantenservice medewerker Aschna, ze gingen kijken wat ze voor me konden doen en ik zou gauw iets terug horen. Een dag later kreeg ik al een melding van DHL, er was een pakketje aangekomen van Olvy, werd de dag erop geleverd bij mij. Vandaag dus. Ik heb nog weer een mailtje naar de klantenservice gestuurd dat ik erg blij was dat het gelukt was met de draagsteun en ik vroeg meteen of ze me een rekening wilden sturen, aangezien het mijn eigen schuld was. Krijg ik weer een vriendelijke mail terug dat ik niets hoef betalen! Service! Dat is toch meer dan keurig!! 2 weken geleden heb ik trouwens ook nog de 2 in 1 steelstofzuiger van Olvy besteld, stofzuiger en dweil in één, en ook dit apparaat is weer boven verwachting. Zuigt heel goed, lampjes in de zuigmond zodat je goed kunt zien waar stof of iets dergelijks ligt, daar wil ik dus nooit meer zonder. Zat ook nog eens een extra accu en filters bij. Ik ben dus dik tevreden met mijn Olvy producten. Echt een aanrader. En nee, ik heb geen aandelen of zo hoor, ik ben gewoon enthousiast over Olvy én hun klantenservice! Team Olvy én Aschna, harstikke bedankt!
Groet, Renée H.

22 april 2026

Goede klantenservice

De steelstofzuiger van olvy is super fijn. Na een tijdje is de oplader kapot gegaan dus mail contact gehad of het mogelijk was een nieuwe te krijgen. Super snel reactie gehad en snel geregeld, wat een goede klantenservice. Dat zie je niet meer vaak zo!

16 april 2026

Fan van de Olvy tapijtreiniger

Fan van de Olvy tapijtreiniger, mega aanrader! Wat een fijn, compact apparaat, ideaal dat het apparaat niet zo groot is waardoor je het makkelijk kan opbergen. Sterke zuigkracht, makkelijk in gebruik en de vlekken zijn uit mijn bank, stoel en speelgoedkist van mijn zoontje

15 april 2026

Wij zijn erg tevreden over de Olvy…

Wij zijn erg tevreden over de Olvy Turbo-A10 Cordless Vacuum Cleaner. De levering was snel en het apparaat ziet er modern en stevig uit.

Wat meteen opvalt is hoe gebruiksvriendelijk deze stofzuiger is. Doordat hij draadloos is, pak je hem er gemakkelijk even bij voor een snelle schoonmaakbeurt. De zuigkracht is verrassend sterk en dankzij de verschillende opzetstukken kom je ook goed in hoekjes en langs randen. Ook de dweilfunctie is een fijne extra, waardoor je in één keer klaar bent.

Daarnaast is hij licht in gebruik en makkelijk te manoeuvreren, wat het schoonmaken een stuk minder zwaar maakt. De batterij gaat lang genoeg mee om het hele huis te doen, wat erg praktisch is.

Kortom: een fijne, veelzijdige stofzuiger met een goede prijs-kwaliteitverhouding die het schoonmaken een stuk makkelijker maakt.

29 maart 2026

Olvy magnetic tiles

Voor onze kleinzoon een pakket Olvy magnetic tiles aangeschaft. Hiermee kon hij een baan maken om autootjes te laten rijden. Met mooi gekleurde stevige magnetische stukken is dit eenvoudig te maken. De baanstukken trekken elkaar aan waardoor dit voor kinderen makkelijk is te doen. Veel uren speelplezier heeft mijn kleinzoon (samen met opa :-) hiermee. Kortom: super fijn speelgoed!

26 februari 2026

Olvy hondenblazer

Ik had een hondenblazer gekocht. Deze was supersnel verzonden. Toen ik 2 mnd later er achterkwam dat ik alle opzetstukken met de doos had weggegooid, kreeg ik na contact, binnen 3 dagen gratis nieuwe opzetstukken toegestuurd.
Wat een service!!

19 februari 2026

Geen pakket en niet bereikbaar

Volgens track & trace zou mijn pakket geleverd zijn op 11 feb, 14:43.

Helaas heb ik het pakket nog niet binnen en heb ook aan de buren gevraagd maar die hebben geen pakket van mij. DHL heeft ook niet aangegeven dat het op een ander adres geleverd is. Nu heb ik dat apparaat dringend nodig en kost het mij nu geld i.v.m. parkeren.

Telefonisch zijn ze niet bereikbaar en via hun eigen chat ook niet.

Weinig vertrouwen in het bedrijf als ze zo slecht bereikbaar zijn, laat staan als iets stuk gaat in de garantie periode. Gelukkig via Bol.com besteld!

11 februari 2026

So far so good!

So far so good!
Ik heb het maar een paar keer gebruikt. Tot nu toe ziet het er geweldig uit! Stipte levering en goede onderdelen. Ik kijk ernaar uit om het te blijven gebruiken!

25 januari 2026

Grill

Ik heb een olvy grill gekocht via bol.com. Erg tevreden top ding gewoon. Echter na een paar maanden deed ie het helaas niet. Ik heb een mail gestuurd en binnen 2dgn een nieuwe gekregen. Echt een top service.
Keep going the good work. Van mij 5 sterren.

7 februari 2026

Draagbare luchtcompressor

Heb een draagbare luchtcompressor bij Olvy aangeschaft.... dik tevreden!
Snelle levering en goede kwaliteit!
Kwam bij het uitproberen erachter dat ik wel een verloopstukje miste tbv een "Frans ventiel", via de site gevraagd of ze deze niet konden leveren... lag er de volgende dag al een setje verloopstukjes in de bus, inclusief het gevraagde stukje.... GRATIS!! 👍

16 januari 2026

Steelstofzuiger gekocht via Bol

Steelstofzuiger gekocht via Bol, echter na paar maanden waren we een onderdeel kwijt van de stofbak. Olvy gemaild en ze stuurde ons gratis een nieuwe stofbak terwijl het geen garantie was. Dat noem ik nou goede service!

2 januari 2026

Super service

Onze zoon kreeg de magnetische racebaan van Olvy cadeau. De baan is superleuk, je kunt er eindeloos verschillende banen en bouwwerken mee bouwen. De auto’s geven gaaf licht waardoor de baan ook nog eens leuk verlicht wordt. Alleen bleek dat er niet genoeg bochten in het pakket zaten om alles op de voorbeeldplaatjes mee te maken. Ik heb ze gemaild en kreeg dezelfde dag nog een reactie dat er een geheel nieuw pakket onze kant op kwam. Super service dus, en nu extra speelplezier! Olvy geeft een goed voorbeeld hoe klantenservice er in de beste vorm uitziet!

28 december 2025

Doen niet moeilijk, lossen probleem direct op

Een doos magnetisch speelgoed was helaas niet helemaal compleet. Ook al was het rond de feestdagen, er werd direct gereageerd en een nieuwe doos opgestuurd binnen een dag. Geweldige service, niet moeilijk doen en de klant op zijn of haar woord geloven

26 december 2025

Aanrader

Kindertabblet gekocht functioneerde niet goed mailtje gestuurd binnen paar dagen werdt er een nieuwe opgestuurd die doet het perfect goeie service snelle levering

24 december 2025

Hoe je droomt over service maken ze hier waar

Een geweldig apparaat, de waterblazer voor onze Labradoodle.

Na drie maanden een vraag gesteld over het gebruik en ik heb nog nooit zo'n fijn en probleemoplossend contact gehad. En dat terwijl ik de waterblazer via een ander platform had besteld.

Het werd heel duidelijk wat je naast de beleving van het product kon verwachten van de begeleiding vanuit OLVY.

Niet twijfelen, van dit bedrijf wil je heel graag een product in huis.

5 december 2025

Echt een top service

Echt een top service, helaas lade onze kinder tablet binnen een jaar niet meer op maar ze hebben een betere versie opgestuurd! Zeer tevreden 😊

3 december 2025

Super product

Mooi product. Onze kleine vind het heerlijk om mee te “bouwen” en een super klantenservice!! Bedankt voor alles 💙

22 november 2025