ZNa mijn bestelling moest ik vaststellen dat een Led-armatuur het niet deed. Via het contactformulier dit gemeld en zonder problemen (en met excuses) een nieuwe ontvangen. Topservice en een pluim vo... Toon meer
Wij hebben er 10x LED Spot GU10 | Zwart | 7Watt | 560lm | Dimbaar besteld. Levering ging zoals verwacht met enkele dagen. Echter 3 van de 10 lampen flikkeren regelmatig. Dus een garantie cla... Toon meer
potentiele kopers let op: - levering kost transport/koerier kosten MAAR - terugsturen kost ook weer transport/koerierkosten. Beter op amazon of andere webshops bestellen waar gratis geleverd e... Toon meer
LED Verlichting voor een goede prijs ✔️ Kwaliteit LED lampen ✔️ Uitstekende service ✔️ Ruim assortiment ✔️ Gratis verzending v.a. €75,-
Nijverheidsstraat 2, 7591 BM, Denekamp, Nederland
- ledloket.nl
Heeft 75% van zijn negatieve reviews beantwoord
Defecte Led-armatuur
Topservice en een pluim voor de vriendelijke klantendienst waarvoor dank! 👍
Onzinnig advies
Ledloket adviseerde om bij mijn bestelling direct extra wartels mee te bestellen. Deze zijn echter dubbel zo groot als de wartels op de armatuur. Daardoor wordt het onmogelijk om een waterdichte afsluiting te garanderen. Ik mag toch dezelfde wartel maat verwachten, adviseer goed of laat het achterwege.
Beste ledloket bedankt voor uw reactie op mijn review. Een wartel meer of minder, het maakt mij eigenlijk niet zoveel uit. Wat ik wel vervelend vind is dat ik een hoofdproduct kan selecteren en u daarbij een extra bijproduct voorsteld waarvan ik niet de maatvoering kan controleren om het simpele feit dat de maat hiervan niet is weergegeven in het hoofdproduct. Sterker nog ik zou het niet eens hoeven doen, maar toch vind u dat ik verantwoordelijk ben?Prima hoor, erkennen dat een functie op uw site beter kan valt kennelijk niet mee. Dan maar de klant de schuld geven.

Antwoord van LedLoket
Ik heb een ledstrip besteld van 10…
Ik heb een ledstrip besteld van 10 meter, op de site staat dat het incl.
- adapter is
- eind afdichting
- bevestigings clip
Ik krijg het geleverd incl
Adapter en dopje,
Wanneer ik contact op neem over de bevestiging clip krijg ik te horen dat het er niet bij zit, ik zeg dat ze het beter aan kunnen passen op de site. Ze zeggen dat het bij behorende producten zijn en dus niet standaard er bij zitten. Waarom krijg ik dan wel twee van de drie producten. En nu moet ik weer 6€ verzendkosten betalen voor alleen de clipjes.
potentiele kopers let op:
potentiele kopers let op:
- levering kost transport/koerier kosten
MAAR
- terugsturen kost ook weer transport/koerierkosten.
Beter op amazon of andere webshops bestellen waar gratis geleverd en gratis retour mogelijk is.
Ik ben er klaar mee….

Antwoord van LedLoket
Wij hebben er 10x LED Spot GU10 | Zwart…
Wij hebben er 10x LED Spot GU10 | Zwart | 7Watt | 560lm | Dimbaar besteld.
Levering ging zoals verwacht met enkele dagen.
Echter 3 van de 10 lampen flikkeren regelmatig. Dus een garantie claim ingediend. Het indien gaat eenvoudig en de reactie op een claim duurt maar enkele dag.
So far so good!
Maar waarom dan toch maar 2 sterren, simpel we wachten onder tussen al weer meer dan 14 dagen op vervangende artikelen die gewoon voorradig zijn.

Antwoord van LedLoket
Er waren meerdere led tl buizen kapot…
Er waren meerdere led tl buizen kapot gegaan bij levering maar na contact hebben ze nieuwe opgestuurd zeer goede service ga hier de volgende keer weer bestellen TOP!
Heel slecht
Heel slecht. Op 4 maart besteld, nooit een antwoord gekregen en nooit een produkt. Geen idee waar de positieve reviews vandaan kokmen maar misschien plaatsen hun eigen medewerkers ze wel. Wij hebben in ieder geval nooit iets ontvangen en kunnen ze ook niet bereiken.
Bestelnummer: #NL137849

Antwoord van LedLoket
Paar keer al spullen besteld bij dit…
Paar keer al spullen besteld bij dit bedrijf, altijd goeie service en bij niet te leveren producten, word goed meegedacht en goeie alternatieven geboden! Blijf zeker klant! Een blije zzp’er
Zéér prettig en betrouwbaar.
Onlangs via Bol.com een ledarmatuur besteld. Die was helaas incompleet en had wat zichtbare schade.
Na een bericht gestuurd te hebben naar LedLoket kreeg ik een zéér vriendelijk en net e-mailbericht met excuses en de belofte dat een nieuw exemplaar opgestuurd zou worden. Die heb ik inmiddels in goede orde ontvangen.
Alle lof en complimenten voor LedLoket👍
Ik kan en zal LedLoket van harte aanbevelen.
Pakket geretourneerd geen geld retour
Hier NOOIT geen zaken mee doen.
Ondanks het feit dat ik het verzendbewijs voor mijn neus heb van Post NL , de kosten zelf heb betaald wordt er bij Ledloket gezegd dat ze het pakketje niet geretourneerd hebben gekregen.

Telefoon wordt niet opgenomen
Net gebeld voor een vraag. 10 minuten in de wachtrij als eerst wachtende er er wordt gewoon niet opgenomen.

Doen het goed
Na een eerder goed verlopen bestelling heden opnieuw een bestelling gedaan. Helaas door een verpakkingsfoutje kwam de bestelling beschadigd aan. Met foto's van de schade de bestelling gemeld. Men heeft dezelfde dag nog een nieuw product opgestuurd dat de volgende dag goed verpakt werd ontvangen.
Ledloket Rail verlichting
Bij Ledloket een Rail verlichting gekocht compatible aan Philips Hue, Helaas werkte dit niet. Even gebeld met het bedrijf en zonder enige maar direct een nieuwe Gateway opgestuurd. Enorm blij met deze service. En uiteindelijk werkt alles naar behoren! Top bedrijf!
goede service
Je leert de kwaliteit van een leverancier echt kennen als er problemen zijn.
Helaas was er iets mis met de lamp die ik kreeg (kan gebeuren). Dat was niet direct duidelijk, omdat het de sensor betrof. De communicatie daarover om tot die conclusie te komen was vlot en zonder gezeur. Ik kon de lamp terugsturen en kreeg meteen een ander exemplaar. Top, zo moet het.
Uitschrijven nieuwsbrief werkt niet
Uitschrijven nieuwsbrief en dergelijke werkt niet bij dit bedrijf. Ze blijven je emailen. Als je na je bestelling niet dood gespamd wilt worden zou ik elders bestellen.

Prima klachtenafhandeling!
Helaas ging er binnen de garantietermijn een led tl-buis kapot. Dit heb ik bij de klantenservice gemeld en binnen drie werkdagen, werd er een nieuw exemplaar kosteloos bij mij thuis bezorgd. Geweldige service!
Niet kopen
Bij bestelling 10% welkomstkorting verrekend. na uiteindelijke betaling is de welkomstkorting niet verrekend.
Contact met Ledloket gehad, maar achteraf kan het niet meer aangepast worden. Er zit een fout in hun systeem en zoek het dan maar uit. Pure oplichting!! In tegenstelling tot in de reactie gemeld is de code opnieuw ingevoerd en oook zichtbaar geweest bij de definitieve betaling. Maar geen probleem hoor de bestelling gaat ongeopend retour en de bestelde artikelen worden elders besteld en nog een stuk goedkoper ook!!

Gewoon top!
Geweldig bedrijf
Geweldig bedrijf. Ze denken goed mee en geven topadviezen. Vanuit Rotterdam gekomen en absoluut geen spijt. Wil je kwaliteit moet je echt bij deze toppers zijn!