Eerste x besteld. Levering snel met weekend erin. Helaas waren de verpakkingen van 3 pakjes thee volledig vernield door...rondtollende glazen potten in de doos? Gelukkig waren deze potten nog heel. G... Toon meer
Keurig verpakt, alles in 1 doos, snel geleverd. Op te halen bij een lokaal adres, waar ook afgerekend kon worden. Producten zoals verwacht.
Leef en hiervoor Bewustwinkelen is zoals online winkelen moet zijn, simpel. Het achteraf betalen bij een winkel waar je je bestelling ophaalt, vind ik hartstikke handig. Tot nu toe ontvang ik ook alti... Toon meer
Snelle levering, producten zijn goed en veilig verpakt (weinig kans op beschadiging). Ook juiste levering ontvangen. Breed assortiment en prijzen van de producten zijn lager dan bij andere aanbieders.... Toon meer
Heb je een vraag over onze website, onze service of over een product? Dan kun je contact opnemen met onze klantenservice via onderstaande contactgegevens. De klantenservice is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur.
Bosberg 41, 7271 LE, Borculo, Nederland
- 088 990 8696
- info@leef.nl
- leef.nl
Vraagt klanten om een review
Heeft 83% van zijn negatieve reviews beantwoord
Kijk uit met zendingen bestaande uit glas!!
Kijk uit met leveringen bestaande uit glazen potten. Eerste zending van een bestelling van 10 potten kokosolie waren er 2 gebroken. De glassplinters lagen verspreidt in de doos en er had zich makkelijk iemand lelijk kunnen snijden aan zo’n pot! Dit gemeld en ik kreeg excuses. Echter de herhaal zending van de 2 potten sneuvelden ook tijdens de rit. Dit was al opgemerkt door PostNL dus deze direct retour gegaan. Dan vraagt Leef.nl of ze het maar liever kunnen crediteren, want kennelijk niet in staat en welwillend om toekomstige snijwonden te voorkomen… Ik ben daar niet akkoord mee gegaan. Ik kreeg een bericht dat ze het hadden doorgegeven en ze hoopte dat het nu goed ging en dat de zending onbeschadigd zou worden. geleverd. Nou, oké, het is jullie gelukt. Niet omdat de verpakkings procedure is verbeterd, maar eigenlijk gewoon een kwestie van op hoop van zegen. Ik hoop maar dat er zich in de toekomst niemand lelijk snijdt aan jullie zendingen!
Heel slecht geregeld.
Heel slecht geregeld.
6 oktober iets besteld en zou volgende dag geleverd zijn. Volgende dag na 16.00 uur mail ontvangen dat het artikel niet geleverd kan worden en hebben daarom order geannuleerd.
Het betaalde bedrag zou snel terug gestort worden.
Nu na bijna 3 weken niks ontvangen. Twee keer mail gestuurd en gebeld maar.....
Zonde van die ene ster, helaas kon niet anders

Antwoord van Leef.nl
AMAZING
in de avond besteld en 20 uur later in huis AMAZING!!
Super
Super! Ik bestelde op zo avond 19u en ma middag al thuis bezorgd! Helemaal top. Was mijn 1e bestelling en zal vast vaker hier bestellen
Spullen vlot en keurig op tijd…
Spullen vlot en keurig op tijd geleverd, niet op aan de merken. Top!
Mega snelle levering!
Mega snelle levering!! Avond besteld, volgende dag thuis. Heel fijn!!
Heerlijke mosselen gegeten en de…
Heerlijke mosselen gegeten en de bediening was erg vriendelijk en behulpzaam
Ben zeer tevreden hoe het is gegaan
Snel geleverd en goedkoop
Prima en snel
Prima en snel, voor de rest heb ik er niets aan toe te voegen gewoon prima.
Snel verzonden en goed verpakt
Redelijk geprijst en snel geleverd.
Prettige koop ervaring.
Product besteld via de website, kortingscode
werd correct afhehandeld. Communicatie via de e-mail betreft afleveringstijd en facturatie prima in orde.
Volgende dag goed ingepakt afgeleverd.
Product goed van kwaliteit.
Al met al een prettige ervaring.
Slechte communicatie en levering niet zoals aangegeven!
Op donderdag rond 14.30 uur een bestelling geplaatst van bijna € 250,00 waarbij de producten de volgende dag geleverd zouden worden. Helaas bleek dit niet het geval te zijn. Ook had ik nog niks vernomen van PostNL. Op zaterdagochtend zelf maar contact opgenomen met de klantenservice van LEEF en kreeg toen te horen dat de gehele bestelling bij PostNL beschadigd is geraakt en retour gezonden wordt aan LEEF met als gevolg dat de gehele bestelling pas maandag opnieuw verzonden gaat worden en ik deze pas dinsdag in huis heb. Erg jammer, aangezien ik één van de bestelde producten door had moeten gebruiken vanwege mijn naderende bevalling en daar nu enkele dagen tussen zitten dat ik het product niet kan gebruiken. Als ik daar op vrijdag (de beloofde dag van de levering) bericht van had ontvangen, dan had ik nog elders het product kunnen bestellen zodat ik het zaterdag alsnog binnen had gekregen en gewoon door kon gebruiken maar deze communicatie bleef helaas uit waardoor ik nu dagen zonder gebruik van het product zit wat in dit geval niet ten goede komt. Een spoedlevering was overigens niet mogelijk bij LEEF dus ik moet maar gewoon afwachten tot dinsdag... Ik vind het ook zeer matig dat ik hier zelf achteraan moet gaan en ben derhalve niet tevreden over de communicatie!
Betrouwbare online leverancier van vitamine en supplementen, snelle bezorging
Supersnel bezorgd in nette staat geleverd door PostNL. In avonduren op zondag en maandag een bestelling geplaatst Vitakruid SilSolutions, Borage Olie 1500 mg GLA 300 mg, Vitamine B3 Niacinamide 500 mg en RelaxComplex 1250 mg magnesiumtauraat & D3 gekocht. Mooie aanbieding!
Kan beter
Niet helemaal wat ik had verwacht bij bestellen.
Geen bevestiging gehad van de bestelling en geen verzendinformatie. Ruim voor 21 uur besteld maar gewoon niet verzonden.
De dag erna zelf contact opgenomen, werd me verteld dat het die dag pas verwerkt werd en dus ook een dag later bezorgd. Jammer dat ik hier zelf achteraan moest gaan.
Ik zou ook nog een track&trace krijgen in mijn mail, maar ook deze is niet gekomen. Uiteindelijk in m'n account wel de tracking code kunnen vinden.
Dit kan echt beter, lijkt me.

Antwoord van Leef.nl