Bedrijfsgegevens

1. Kinderspeelgoedwinkel

Geschreven door het bedrijf

Hos Legely tror vi på, at børn lærer bedst, når de leger. Når de hopper, balancerer, kravler, mærker og prøver igen, bruger de både kroppen, sanserne og fantasien. Og selvom det bare ligner leg, lærer de faktisk en hel masse undervejs. Legely er skabt med et ønske om at tilbyde legetøj, der giver mening i hverdagen. Ikke bare noget, der fylder i børneværelset, men noget barnet selv har lyst til at finde frem igen og igen. Vores sansesæt inviterer til bevægelse, balance og fri leg. De kan bruges på stuegulvet, på børneværelset eller ude i haven — og legen kan hurtigt blive til alt fra en balancebane til en flod, en ø eller en sti gennem junglen. For os handler det ikke om, at leg skal være avanceret. Det vigtigste er, at barnet får lov til at bruge kroppen og fantasien. Bag Legely står en lille dansk webshop med fokus på legetøj, der er sjovt at bruge og trygt at vælge som forælder. Vi går op i kvalitet, holdbarhed og produkter uden skadelige stoffer. Legely er skabt til de små øjeblikke i hverdagen, hvor børn får brugt kroppen, grinet lidt og måske opdager, at de kan mere, end de selv troede. Det er den slags leg, vi elsker.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

4,1

Alle reviews

6 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Vefungerende handel

Vefungerende handel. God købsoplevelse og fint fungerende forsendelse

21 februari 2026

Antwoord van Legely

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Søren!
Det glæder os meget at høre, at du har haft en god købsoplevelse, og at forsendelsen fungerede som den skulle.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber at kunne byde dig velkommen igen 😊

Vh
Legely teamet 🐢

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

15 november 2025

Hej Lisbeth 🌟
Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse med hurtig levering – det betyder meget for os.

Hvis der er noget, vi kan gøre for at gøre din oplevelse endnu bedre, er du altid velkommen til at skrive til os 💛

De bedste hilsner,
Legely.dk

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtigt nem at bestille og hurtig nem…

Hurtigt nem at bestille og hurtig nem levering.
Tak for det

23 november 2025

Antwoord van Legely

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 💛
Vi er rigtig glade for at høre, at det var nemt at bestille, og at leveringen kom hurtigt frem.
Det betyder meget for os, tak fordi du handler hos Legely.dk ✨

Rigtig god dag!
– Team Legely

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

OBS leveringNem og hurtig ekspedition dog må jeg…

Nem og hurtig ekspedition dog må jeg sige at ved afleveringen blev pakken presset ned i postkassen som er til pakker, men jeg ikke kunne få den ud og måtte partere hele kassen stykvis, lang om længe fik jeg produktet helt ud og senere kassen i småstykker. Havde foretrukket at pakken var blevet ved hoveddøren.

16 november 2025

Kære Anne,

Tusind tak for din fine 5-stjernede anmeldelse og for at dele din oplevelse 🌿

Jeg er rigtig glad for, at du har været tilfreds med vores hurtige ekspedition.

Det lyder dog slet ikke optimalt, at pakken blev presset ned i postkassen, så du måtte kæmpe for at få den ud. Det beklager vi virkelig. Vi tager din feedback med videre til Dao, så vi kan undgå lignende situationer fremover – og vi er helt enig i, at levering ved døren havde været en bedre løsning.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til os, din feedback hjælper os til at blive endnu bedre ❤️

Vh Legely teamet 🐸

Super god oplevelse med Legely

Super god oplevelse med Legely! Hurtig levering, venlig kundeservice og produkter i rigtig god kvalitet. Mine børn er så glade for det, og alt fungerede perfekt fra start til slut.

24 september 2025
Review zonder uitnodiging

Hej Fatheiah

Vi er glade for du havde en god oplevelse og at dine børn er glade for sansestenen 🥳

BH

Legely temaet 🐸

Lees meer over geverifieerde reviews.