Super service, både ved montering og aflevering. Vi fik mulighed for at bytte til større tagboks uden problemer, da den valgte viste sig at være for lille. God info via mail, både ift. dato/tidspun... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Nemt at booke online til rimelige priser. Både montering og afmontering gik hurtigt og smertefrit. God service, og vi kommer bestemt tilbage, hvis der bliver bliver behov igen.
Hele to gange har vi brugt dem ind til videre. Og begge gange har været super nemt, fair priser og meget hurtig service ved bade montering og afmontering. Vi ses igen. :)
Peter var hurtig til at svare og fandt en tagboks med tagbøjler og monteringskit dagen før!! - Hvor ingen andre kunne! Super nemt, super fleksibel og super betjening! Peter kan trylle og kan kun anb... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Nem online booking. Vi udlejer Thule tagboks, skibokse, bagagebokse og tagbøjler inkl. kit. Så skal du have plads til det hele, så lej din boks hos LejBoxen.dk Vi hjælper med montering, intet depositum og rengøringen, den stå vi for ;)
Contactgegevens
Kanelholmen 14T, 2650, Hvidovre, Denemarken
- 30 230 480
- info@lejboxen.dk
- lejboxen.dk
Vraagt klanten om een review
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Super service
Super service, både ved montering og aflevering.
God info via mail, både ift. dato/tidspunkt for montering og afmontering.
Vi kommer helt sikkert igen næste gang vi skal bruge en tagboks.
Nemt
Billig og god service nemt at modtage og aflever bliver ikke sidste gang jeg lejer en bagageboks
Ingen problemer :-)
Super nemt og hurtigt videre
Super nemt og hurtigt videre, ved både afhentning og aflevering 👌
Enkelt og behagelig service!
Hele to gange har vi brugt dem ind til…
Vi ses igen. :)
Nemt at booke online til rimelige…
Nemt at booke online til rimelige priser.

Antwoord van LejBoxen.dk
Har for lejet tre gange - fungerer perfekt
Har for tredje sommer i træk lejet en tagboks her. Perfekt service. Oplagt når man ikke selv har pladsen til en tagboks.

Peter kan trylle!
Super nemt, super fleksibel og super betjening!
Peter kan trylle og kan kun anbefales!

Rigtig god hjælp
Super fed virksomhed, som hjælper når man ikke selv har pladsen. Nem bestilling og hurtig feedback ved spørgsmål.
Hjælp til montering og afmontering.
Værd at bruge💪🏻

Virkelig en god oplevelse
Virkelig en god oplevelse. Hurtigt hjælp. Vil klart anbefale at leje. Ejer virkelig flink og sød til at hjælpe med det hele. Hurtig svar tid og nemt hente/lever.

Godt og hurtigt
God kommunikation pr. mail og hurtig og effektiv ekspedition både ved afhentning og aflevering af boksen.

Dit is Trustpilot