Super service, både ved montering og aflevering. Vi fik mulighed for at bytte til større tagboks uden problemer, da den valgte viste sig at være for lille. God info via mail, både ift. dato/tidspun... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Nemt at booke online til rimelige priser. Både montering og afmontering gik hurtigt og smertefrit. God service, og vi kommer bestemt tilbage, hvis der bliver bliver behov igen.
Hele to gange har vi brugt dem ind til videre. Og begge gange har været super nemt, fair priser og meget hurtig service ved bade montering og afmontering. Vi ses igen. :)
Peter var hurtig til at svare og fandt en tagboks med tagbøjler og monteringskit dagen før!! - Hvor ingen andre kunne! Super nemt, super fleksibel og super betjening! Peter kan trylle og kan kun anb... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Nem online booking. Vi udlejer Thule tagboks, skibokse, bagagebokse og tagbøjler inkl. kit. Så skal du have plads til det hele, så lej din boks hos LejBoxen.dk Vi hjælper med montering, intet depositum og rengøringen, den stå vi for ;)
Contactgegevens
Kanelholmen 14T, 2650, Hvidovre, Denemarken
- 30 230 480
- info@lejboxen.dk
- lejboxen.dk
Vraagt klanten om een review
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Igen en super oplevelse
Alt fungerer bare når man lejer her og det er ikke sidste gang 👌👌👌
Great service for a good price
Great service for a good price. Very easy to book and people are super friendly.
Rigtig god oplevelse
Det hele fungerede - afhentning, aflevering, korrespondance på mail mm.
I øvrigt en velfungerende bagagebox og en super oplevelse at få udvidet bagagerummet med👍👍
Har lejet tagboks til skiferie flere…
Har lejet tagboks til skiferie flere gange, kvalitet, service og kommunikation er i top!
Alt fungerede pefekt
Top professional
Top professional, og rigtigt god service.
Man kommer bare ned også blev tagboksen sat op og når man afleveret den monteret de den selv af.
Vi lejet den til vores skiferie og det er ikke sidste gang vi har gjort det.
Kan kun anbefales
Super service
Super service
Punktlig
Ingen pludselige krav efter f eks "Slitage" eller "Skader"
God service og godt bemødende fra personal
God service og godt bemødende fra personal.
Kommer helt sikkert bruge dem igen, og kan godt rekommandere dem. :)
Alt har været nemt og som aftalt.
Super god service
Super god service, godt produkt og fair priser. Vi bruger del helt sikkert igen.
Dejlig nemt og super service!
Forebilledligt effektivt og super flot…
Forebilledligt effektivt og super flot tagboks, måske markedets bedste
Kæmpe anbefaling
Alt fra bestilling online og til kommunikationen før, under og efter.
Kæmpe anbefaling!
Dette er anden gang vi har lejet en tagboks fra lejboksen.dk, og det er absolut ikke den sidste.
Super koncept!
Super koncept!
Nem og prof. monteringshjælp, fleksibel aflevering og en boks i top kvalitet og stand. Der gør jeg fremover.
Virkelig god service og man får…
Virkelig god service og man får påmindelser på mail inden afhentning og aflevering. Jeg lejer igen næste år.
Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.