Super service, både ved montering og aflevering. Vi fik mulighed for at bytte til større tagboks uden problemer, da den valgte viste sig at være for lille. God info via mail, både ift. dato/tidspun... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Nemt at booke online til rimelige priser. Både montering og afmontering gik hurtigt og smertefrit. God service, og vi kommer bestemt tilbage, hvis der bliver bliver behov igen.
Hele to gange har vi brugt dem ind til videre. Og begge gange har været super nemt, fair priser og meget hurtig service ved bade montering og afmontering. Vi ses igen. :)
Peter var hurtig til at svare og fandt en tagboks med tagbøjler og monteringskit dagen før!! - Hvor ingen andre kunne! Super nemt, super fleksibel og super betjening! Peter kan trylle og kan kun anb... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Nem online booking. Vi udlejer Thule tagboks, skibokse, bagagebokse og tagbøjler inkl. kit. Så skal du have plads til det hele, så lej din boks hos LejBoxen.dk Vi hjælper med montering, intet depositum og rengøringen, den stå vi for ;)
Contactgegevens
Kanelholmen 14T, 2650, Hvidovre, Denemarken
- 30 230 480
- info@lejboxen.dk
- lejboxen.dk
Vraagt klanten om een review
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Antwoord van LejBoxen.dk
Super nemt og rigtig god service
Super nemt og rigtig god service.
Lejede både tagboks, tagbøjler og kæder.
Super service at de både montere og afmontere, uden merudgift.
Vil klart bruge det igen!

Antwoord van LejBoxen.dk
Virkelig hjælpsom og professionelt…
Virkelig hjælpsom og professionelt personale. Alt gik som det skulle! Ved godt hvem jeg skal bestille fra til næste ferie. :-)

Antwoord van LejBoxen.dk
Super koncept for os som kun har behov…
Super koncept for os som kun har behov for en boks en eller to gange om året.
Super service, og nemt at booke.

Antwoord van LejBoxen.dk
Let at booke på siden og super service…
Let at booke på siden og super service ved afhentning og aflevering.
De hjalp både med af og på monteringen.
Der lejer vi igen !

Alt var som forventet
Alt var som forventet.
God kvalitet, hjælpsom betjening og nem aflevering

Top service
Det var nemt og hurtigt, og udstyret jeg lejede var som nyt.
Top service, jeg kommer helt sikkert igen 😊

Alt klapper 👍
Alt klapper fra bestilling, afhentning/påsætning til aflevering
www intuitiv og hjalp mig over usikkerheden i forhold til korrekte valg af skiboks mm
Topkaraktér

Antwoord van LejBoxen.dk
Hurtigt og nemt at leje en boks
Hurtigt og nemt at leje en boks, de hjælp med at montere. Og aflevereingen forgik lige så nemt.

Helt problemfrit.
God, behagelig og service minded. Det var helt problemfrit at leje boks til skiferien.

Antwoord van LejBoxen.dk
Super god service og kan klart anbefale…
Super god service og kan klart anbefale stedet.Gode og flotte bokse

Antwoord van LejBoxen.dk
God service og fornuftige priser.
God service og fornuftige priser. Udstyr helt i orden.
Fabelagtig kundeservice og meget…
Fabelagtig kundeservice og meget fordelagtige leje betingelser, bestemt ikke sidste gang jeg benytter lej boxen når bilen har brug for lidt extra opbevarings kapacitet.
Kan give den bedste anbefaling
Kan give den bedste anbefaling. Vi lejede en on to go boks og det fungerede perfekt det hele. Stor venlighed ig hjælpsomhed i forbindelse med såvel afhentning og tilbagelevering.
Nemt forløb med god service
Jeg skulle bruge en tagboks for første gang, og Peter var meget behjælpelig til lige at installere den korrekt på bilen.
Dejligt nemt forløb med god service.
Super nemt.
Hurtigt, nemt og god behandling.
Kommer helt sikker igen.
Fungerer super godt.
Fungerer super godt.
Nem bestilling, afhentning og aflevering.
Venlig og behagelig betjening.
Kommer med sikkerhed til at bruge LejBoxen igen.
Dit is Trustpilot