Super service, både ved montering og aflevering. Vi fik mulighed for at bytte til større tagboks uden problemer, da den valgte viste sig at være for lille. God info via mail, både ift. dato/tidspun... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Nemt at booke online til rimelige priser. Både montering og afmontering gik hurtigt og smertefrit. God service, og vi kommer bestemt tilbage, hvis der bliver bliver behov igen.
Hele to gange har vi brugt dem ind til videre. Og begge gange har været super nemt, fair priser og meget hurtig service ved bade montering og afmontering. Vi ses igen. :)
Peter var hurtig til at svare og fandt en tagboks med tagbøjler og monteringskit dagen før!! - Hvor ingen andre kunne! Super nemt, super fleksibel og super betjening! Peter kan trylle og kan kun anb... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Nem online booking. Vi udlejer Thule tagboks, skibokse, bagagebokse og tagbøjler inkl. kit. Så skal du have plads til det hele, så lej din boks hos LejBoxen.dk Vi hjælper med montering, intet depositum og rengøringen, den stå vi for ;)
Contactgegevens
Kanelholmen 14T, 2650, Hvidovre, Denemarken
- 30 230 480
- info@lejboxen.dk
- lejboxen.dk
Vraagt klanten om een review
Super produkt og fantastisk fin service
Super produkt og fantastisk fin service
absolut ikke sidste gang vi har lejet tagboks der

Antwoord van LejBoxen.dk
Super god service. Hjælp til montering og afmontering. Tagboksen var en god kvalitet og var nem at betjene fra begge sider.
Vi kommer retur igen næste år

Antwoord van LejBoxen.dk
Super god service ift at få bestilt
Super god service ift at få bestilt, og til meget stor hjælp ved at møde ind udenfor åbningstid, da jeg havde taget fejl af afhentningstidspunkt. Boxen var ren og pæn, og vi havde stor glæde af den.

Antwoord van LejBoxen.dk
Helt utroligt nemt og godt
Helt utroligt nemt og godt, og alting fungerede! Boksen blev monteret på bilen, og også afmonteret. Super service! Boksen var perfekt, og nem at bruge. Stor anbefaling her fra.

Antwoord van LejBoxen.dk
Nem og enkel leje af tagboks og rigtig…
Nem og enkel leje af tagboks og rigtig god service.
Det tager ca. Max. 10 min. at få monteret tagboks (hvilket man heldigvis ikke selv skal stå og rode med) samt udfylde papirerne - så er man afsted igen.
Vi forlængede også lejeperioden på ferien, og her var der ingen smalle steder.

Virkelig et godt sted
Virkelig et godt sted, høflig, høj service, og kanon koncept!

Nemt, bekvemt og hurtigt
Nemt, bekvemt, super god og hurtig service.
Det tog under 10 minutter at få den monteret og afmonteret. Kan klart anbefales. Vi kommer helt sikkert igen.

Perfekt kundeservice
Super kundeservice fra man booker og igennem hele leje perioden , bliver selv budt velkommen hjem inden man skal aflevere boksen.
Helt klart et sted vi låner igen og kan anbefale..

Er bare super tilfreds
Er bare super tilfreds, alt fungerede , fin imødekommende betjening, ordentlige lokaler, signaliser ordentlighed.
Mvh
Flemming Jappsen

Fem store stjerner
Fantastisk god service & fornuftig pris.
Vi vil helt sikkert leje boks der igen en anden gang.

Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse. Kan varmt anbefale at leje i gennem lejboxen.