Bedrijfsgegevens

4. Feestapparatuur verhuurbedrijf
  5. Tentverhuurbedrijf
  6. Gereedschapverhuurbedrijf

Geschreven door het bedrijf

Lejeinfo er et moderne administrationssystem skræddersyet til udlejning. Få en lettere hverdag med mere tid, bedre overblik og færre fejl. Saml kalender, lejeaftaler, kunder og lager ét sted, tilgængeligt for alle ansatte både på computer og telefon! Som ejer af danmarks største udlejningsportal ShareOne.dk, kan vi også hjælpe dig med at nå ud til flere lejere!

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

4,2

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det har gjort en kæmpe forskel i min dagligdag.

Jeg har i mange år arbejdet med udlejning og logistik i et højt tempo, og aldrig har jeg haft så nemt ved at bevare overblikket over ordrer, beholdning, kunder, leveringstider og alt derimellem.

Jeg er meget glad for, at jeg valgte Lejeinfo. Jeg har bygget min forretning og min hverdag op omkring systemet, og jeg har det med mig overalt i min drift.

Det har gjort en kæmpe forskel i min dagligdag.

Jeg ser frem til, at Jakob og holdet bag fortsætter med at udvikle og opdatere programmet – det er virkelig i en klasse for sig.

5 juli 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi manglede overblik i vores booking…

Vi manglede overblik i vores booking system, og efter dialog med Jacob, valgte vi at gå med Lejeinfo i stedet for. Det har vi bestemt ikke fortrudt, og vi har fået præcis det overblik vi savnede. (+ mere til)
Programmet er er smart og meget overskueligt sat op, alt er i forskellige farver så det er let at tilgå. Jacob har givet os vejledning og support i særklasse, han har fulgt op når vi ikke lige har fået svaret, fundet fede løsninger osv. Mange gange tak for samarbejdet til Jacob og lejeInfo.
5 stjerner herfra.!
Mvh Michael
Nettofest.dk - Byens festudlejer

22 april 2026

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ – Kan klart anbefales til serviceudlejning
Jeg kan klart anbefale Lejeinfo, hvis du har en serviceudlejning.
Jeg bruger Lejeinfo i mit firma, og det er et program, der kan det, det skal – og mere til. Det giver et rigtig godt overblik over både ordrer og udlejningsprodukter, og det gør hverdagen markant nemmere.
En stor fordel er, at systemet også fungerer perfekt på telefonen, så jeg kan tilgå det overalt – uanset hvor jeg er.
Vi kører meget, og tidligere har vi selv skullet planlægge ruterne, hvilket tog tid og ikke altid var optimalt. Med Lejeinfo kan man markere, hvilke ordrer der skal på bilen, og systemet hjælper med at finde den hurtigste og korteste rute. Det sparer både tid og frustration.
Fakturering er også super nemt. Fakturaen oprettes i regnskabsprogrammet med ét klik og sendes direkte til kunden.
Derudover er den danske support i top. Jacob, som ejer firmaet, leverer en service, jeg som kunde kun kan ønske mig – hurtig, hjælpsom og kompetent.
Bedste anbefalinger herfra.
– Nicolai Zacho

16 februari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kundeservice og svartid i top!

5 stjerner!
Fantastisk svartid – selv i weekenden, morgen, middag og aften! Lejeinfo er altid ved hånden, når man har brug for dem. De er super løsningsorienterede, har et hurtigt setup og en brugervenlig platform. Og så er medarbejderne altid søde og hjælpsomme – også når man kommer med en masse (måske lidt uvidende) spørgsmål. Kan kun anbefales!

18 april 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hold jer langt væk!!

Hold jer langt væk!!!

Virksomheden bliver ved med at sende nyhedsbreve til os selvom vi af flere omgange har bedt dem stoppe.

I deres nyhedsbrev kan man ikke selv afmelde sig som ellers er det normale.

Sagen er nu overgået sendt videre til Forbrugerombudsmanden så må vi se om de vil gøre koger ved det.

25 juli 2024

Dit is Trustpilot