Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hvem skulle tro at en så simple oplevelse, som det jo er at leje en soundbox, kunne fungere så professionelt og gnidningsfrit. Dertil kommer den kæmpe energi, som de yngre brugere nok ville kategor... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi skulle bruge en soundboks til vores firmafest, men grundet problemer med pladsmangel måtte vi skifte lokaler i sidste øjeblik 😳 Super stressende.. Heldigvis kunne teamet bag lejsoundboks.dk hjælpe... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi lejede en Sound-boks til 9. klassernes sidste skoledag på Engen i Hadsten- ca. 100 unge, glade mennesker. Masser af god lyd og volumen. Det var nemt og problemfrit at hente/bringe Soundboksen, og u... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Stereoverhuurbedrijf

Geschreven door het bedrijf

Vi har udlejet soundbokse siden 2016. Med 150 soundbokse i hele Danmark kan du altid leje en soundboks - uanset hvor du befinder dig. Vi har riiimelig gode priser (er vi blevet fortalt), og vi tager ikke noget depositum. Så ta' nu bare at lej en soundboks hos os. Oooog så har vi også monster tilfredse kunder 🧡

4,9

3 sterren
2 sterren
1 ster

Meget skuffende oplevelse..

Vi havde booket en Soundboks til afhentning den 29. december, men da vi kom for at hente den, var der ingen til at overdrage højtaleren. Efter at have forsøgt at få fat i dem, fik vi at vide, at vi først kunne få den den 31. december – altså to dage senere. Vi skulle bruge den i sommerhus til nytårsaften, så vi fik ingen højtaler som planlagt. Totalt manglende ansvar og dårlig kundeservice. Vi vil ikke handle her igen.

29 december 2024

Hej Silke

Jeg er ked af den situation, I har oplevet. Jeg tilbød, at I kunne afhente på en af vores andre lokationer tæt på jeres sommerhus, så I kunne få en soundboks. Men jeg modtog desværre aldrig svar fra jer.

Efterfølgende har jeg forgæves forsøgt at komme i kontakt med din mand. Har virkelig forsøgt at sætte den i 7. gear for at kompensere og lappe det stroe kødsår med både bandage og plaster, men uden held. I må meget gerne vende tilbage på SMS'en eller: kontakt@lejsoundboks.dk, så kan vi tage den derfra 🧡

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nu er det sjette gang jeg har lejet en…

Nu er det sjette gang jeg har lejet en Soundboks hos jer og wow hvor er det nemt og simpelt. Jeg bookede den et par dage i forvejen og jeg kunne hente den når det passede mig. Burde købe en selv, men synes bare det her er nemmere🙌🏻

1 december 2024

Hey Malthe

Haha, det er sgu godt at høre. Vi er glade for at se dig hver gang. Ses forhåbentligt snart igen 😉

Bh Laust // LEJSB 🧡

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Blev ghost’et efter jeg havde book’et

Blev ghost’et efter jeg havde book’et. Da jeg tog kontakt havde de alligevel ingen soundboks. Så står man der og skal lynhurtigt finde et alternativ for at redde festen.

16 augustus 2024

Hej Daniel

Jeg tror desværre, at du har anmeldt det forkerte firma. Jeg har både efterspurgt oplysninger fra dig igennem Trustpilot, og har nu brugt 2 måneder på at snakke med Trustpilot support - men vi kan ikke frem til, hvornår du skule have booket en soundboks.

Skriv mig gerne til mig på kontakt@lejsoundboks.dk, så jeg kan få løst mysteriet - for jeg kan slet ikke genkende, at vi skulle have ghostet nogen som helst 😊

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Flask markedsføring med at reklamere…

Flask markedsføring med at reklamere med at soundbox kan hentes kl 12, for derefter at ændre det til 17. Efter at have ændret tidspunktet hvor spundboxen kan hentes er firmaet forsinket. Kan ikke anbefales.

4 augustus 2024

Hallo Anton! 👋🏻

Vi skrev til dig 2 gange, at vi havde ændret tidspunktet af hensyn til trafikken mere end 72 timer før du skulle afhentet soundboksen.

Det er rigtigt, at vi havde lidt bøvl med at nå det til klokken 17 - og jeg har selv stået i en situation med grove tømmerbobs, og viiirkelig bare gerne ville hjem fra Smukfest. Så jeg forstår godt frustrationen.

Men 1/5 stjerner må vi kunne gøre bedre. Skriv til mig på: kontakt@lejsoundboks.dk, så sørger jeg for, at vi finder et passende plaster til såret. Beklager!

10/10 kundeservice! :)

Min camp og jeg lejede en Soundboks til Roskilde Festival. Laust og Arthur gav 10/10 kundeservice, og var super proaktive! De svarede hurtigt på alle spørgsmål, trods at de havde super travlt! Det bedste ved det hele var at de i sidste øjeblik fandt en mikrofon frem, som vi kunne leje sammen med boksen, som var til stor glæde for alle under hele festivallen <3

Kæmpe anbefaling herfra!

9 juli 2024

Hej Rasmine 👋🏻

Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for, at du havde en god oplevelse. Håber på at se dig igen næste år!

10/10 oplevelse

Vi har lejet soundboks til Roskilde Festival hos Lejsb de seneste to år, og vil klart anbefale det til andre! Mega god service, mega god stemning og både nemt og fleksibelt (:

29 juni 2024

Hej Anna 👋🏻

Godt at høre, at du havde en god oplevelse. Så håber jeg, at vi ses igen næste år ;)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God og fleksibel service, ingen problemer

Vi bookede to soundbokse samt lys til vores bryllup. Der var god kontakt omkring afhentning, Laust som stod klar da vi afhentede havde god energi og var fleksibel med afleveringen. Selve setuppet spillede uden problemer, så på den tekniske side var der heller ingenting at klage over. Kan klart anbefale at leje fra lejsb hvis man har brug for lidt god lyd (og lys) til sit arrangement - og servicen rundt om er venlig og god.

1 juni 2024

Hej Jonathan 👋🏻
Tak for anmeldelsen. Det var en fornøjelse at udleje til sådan et turtueldue-par som jer til jeres bryllup.

Du skriver bare når I skal holde et kobberbryllup, så finder vi en god pris 🧡

Stjerne Service

De er vildt søde og hjælpsomme i lejensoundboks. Så god service, virkelig en god oplevelse at leje en soundboks til Roskilde.

9 juni 2023

Great experience

Our experience with LEJSB was excellent. Their customer service was efficient and responsive. The pickup and return process went smoothly. The speaker was in great condition and worked perfectly.

14 april 2024

Fremragende service

14 september 2023

Hej Marius 👋🏻

Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for, at du synes om vores service 🧡

Super service! Klar anbefaling

Super service fra drengene hos Lejsb! Hurtig betjening tæt på festivalspladsen og god energi. Vil klart bruge dem igen!

24 juni 2023

Hej Christian 👋🏻

Jeg er glad for, at du havde en god oplevelse. Vi ses næste år på Roskilde Festival 🧡

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

WHAT det var nogle søde drenge der…

WHAT det var nogle søde drenge der lejede soundboks ud❤️❤️❤️❤️❤️

26 juni 2023

Hej Tilde 👋🏻

Vi returnerer med 5 x tak for en overdådig anmeldelse 🧡

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget nemt at booke og alle var meget…

Meget nemt at booke og alle var meget søde til at hjælpe en da soundboksen skulle hentes og afleveres :)
Ville klart leje derfra igen!

24 juni 2023

Hej Siri 👋🏻

Tak for din anmeldelse - jeg er glad for, at du havde en god oplevelse.

Jeg kommer tilgengæld til at holde dig op på den der - vi ses til Roskilde Festival 2024 ☀️

Dejlig festival

Den var nem at hente, flink og søde mennesker der var hjælpsomme.

1 juli 2023

Hey 👋🏻

Tak for anmeldelsen!

Bh Laust // lejsb.dk

Lees meer over geverifieerde reviews.