Kunnen geen lek detecteren. Gewoon standaard rapportje, minimaal gereedschap, half uurtje werk. Daarna zo’n 500 euro afrekenen en dus niets wijzer van geworden. Komen geen afspraken na en hebben naa... Toon meer
Oplichters!!! Onderzoek raakt kant nog wal. Na maximaal 10 minuten en een factuur van bijna € 500 stap de zogenaamde expert de deur weer uit. Het rapport ontvang ik na diverse telefoontjes na een da... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Oplichters helaas gaan ze nu door onder…
Oplichters helaas gaan ze nu door onder een nieuwe naam en verschillende websites lekkagedetecties.nl en
maastrichtlekdetectie.nl
Dit bedrijf moet zich schamen. Oplichters die profiteren van lekkages.
10 minuten met een camera klooien en dan nog een verkeerde diagnose. Gelijk 450 euro pinnen. Dus niet betaald. Uiteindelijk factuur gekregen, deze naar de verzekering gestuurd. Was een rapport van lik mijn vestje. Benieuwd of ze betalen. Nu e.a. incasso bureau achter mij aan hiervoor, debtt.com Aan hun uitgelegd dat het wat mij betreft tot een rechtszaak mag komen. Ik word echt pislink van het zoveelste oplichtersbedrijf die mensen in nood geld afhandig maken. Overigens ook aangifte van oplichting gedaan.
Volgens de KvK bestaat dit bedrijf 3 jaar. 2 broers zijn bestuurder en ook de enige werknemers.
Ik moest 2x betalen
Ik moest 2x betalen, eerst contant zonder bewijs, en een jaar later via het incassobureau nogmaals. Oplichterij!
Wat een waardeloos bedrijf
Wat een waardeloos bedrijf. Al een halfjaar aan het trekken aan ze om het rapport te mogen ontvangen. Helaas geen resultaat. Tevens nemen ze de telefoon niet op of reageren op mails. Maar sturen wel direct het incassobureau (Debtt Management B.V.) op je af. Ook als z'n fijn bedrijf; telefonisch niet te bereiken en reageren op mails... ho maar.
Kortom; Nooit zaken doen met Lekkage Expertise Nederland BV!
Meest nare mensen die je kunt bedenken…
Meest nare mensen die je kunt bedenken als je een jaar na dato terwijl je hebt gezegd dat je begrip opbrengt voor de situatie dat iemand een hele zware TIA heeft gehad en daarom niet in staat was op tijd af te zeggen en dat mondeling eerst oké vindt, om dan alsnog een in gebreke stelling stuurt naar een zielige vrouw die het die dagen dat ze dat mee maakte al zwaar zat heeft gehad. Ik heb nog nooit zo'n naar inhumaan bedrijf meegemaakt. Ik zou bijna de krant willen bellen over dat ze dus gewoon schijt hebben. Hoop niet dat jullie zelf ooit zoiets overkomt.
Wat een naar bedrijf is dit zeg
Wat een naar bedrijf is dit zeg. Afspraak gemaakt, eerste dag niet op komen dagen, volgende afspraak te laat, maar goed kan gebeuren. Hier half uur binnen geweest, zou rapport opsturen. Na 3 weken kregen we een aanmaning en erg onvriendelijke mail dat we moesten betalen. Netjes aangegeven dat we op het rapport aan het wachten waren. Kregen we niet, eerst betalen. Nadat we betaald hadden niets gehoord, na meerdere mailtjes kregen we te horen dat de monteur niet meer in dienst was en we geen rapport kregen, we kregen €100 van de €450. Rapport hadden we nodig voor de verzekering, dus €350 armer voor niets.
Niet mee in zee gaan, niet te vertrouwen, klantontvriendelijk, komen afspraken niet na, bah!
Wat een armoedige oplichters zijn dit
Wat een armoedige oplichters zijn dit. Als je lekkage aan het dak hebt zou je zeggen dat als er een "inspecteur" langs komt om het dak te bekijken ze ook daadwerkelijk het hele dak zullen bekijken. Meneer Mert is 5 minuten met zijn gieter op de pannen boven de dakgoot gaan gieten. Gespleten dakpannen zei hij. 3 verschillende mensen heb ik er naar laten kijken, niemand die de zelfde bevindingen had. Aannemer laten komen, niks aan de hand met de dakpannen. Mert kwam langs voor een herinspectie en vond toch dat het er niet netjes bij lag, uiteindelijk dacht hij toch maar even op het punt van het dak kijken en daar zag ik een oppervlakkige scheur in het loot bij de schoorsteen. Had je de eerste keer ook wel kunnen zien lijkt mij dan. Tussen de 2 inspecties heeft ook nog eens 4 maanden gezeten en in die tijd was de lekkage dus niet verholpen. Wel lekker €450 gecasht en ik nog eens €360 voor de aannemer kwijt. Mooiste van alles is dat er een aantal op de klantenservice zitten die quasi politiek correct je af proberen te wimpelen. Ik citeer: " Verder is het belangrijk te onderstrepen dat, hoewel wij adviezen verstrekken, de uiteindelijke beslissing over de te nemen stappen bij u ligt. U bent vrij om te bepalen hoe u dit advies interpreteert en welke acties u vervolgens onderneemt, inclusief de keuze van de aannemer of dakdekker. Deze keuzevrijheid impliceert een verantwoordelijkheid voor de genomen beslissingen en de bijbehorende kosten"
Dus met andere woorden, jij wilt dat de lekkage verholpen wordt, schakelt zo'n duur bedrijf in, gaat er vanuit dat dit bedrijf ook echt inspecteurs zijn en hun bevindingen kloppen ( was allemaal niet zo moeilijk volgens mij) stellen een raport op, en de klant doet er dan vervolgens niks mee? logica ten top.
Niet uit durven komen voor hun fouten, snel cashen en alles op de klant gooien.
Drama
Een ster is al teveel voor dit…
Een ster is al teveel voor dit waardeloze bedrijf.
Mijn verzekering heeft het bedrag van € 435,00 voor een half uurtje lulkoek terugbetaald. Gelukkig maar.
Nadat de werknemer met zijn gietertje het dak op was gegaan kwam hij met de nodige informatie waar het lek zat. Ik moest direct afrekenen en daarna een maand bellen voor aleer ik een factuur had. Gelukkig kwam ik achter een telefoonnummer van een bedrijf wat werkt i.o.v. Lekdetectie. Deze wist mij het nummer door te spelen waardoor ik met een medewerker van het kantoor in contact kwam. Deze meneer vond het een schande dat ik al zo lang zat te wachten op een factuur.
Nu, inmiddels bijna een half jaar later krijg ik een mailtje van een bedrijf die de financiën gaat regelen, dat er nog een rekening openstaat. Ik heb ze een mailtje teruggestuurd dat het al net zo’n stelletje sukkels zijn als Lekdetectie. Ik was en ben pislink.
GA ALSJEBLIEFT NIET IN ZEE MET DIT BEDRIJF WANT HET ZIJN EEN STELLETJE OPLICHTERS VAN SUPERKLASSE. ZE STEKEN BINNEN EEN UUR € 450,00 IN HUN ZAK!!!!
Ik ga maar niet verder met schuttingtaal want dan wordt deze review waarschijnlijk niet geplaatst.
M.v.g. Een klant die zich in de zeik genomen voelt.
De overheid zou zulke bedrijven moeten aanpakken.
Oplichters
Oplichters. Aaan de telefoon gehad, we komen morgen. de hele dag gewacht en niemand gezien. belt er savonds iemand op, ja we komen niet meer, zonder verdere reden. en vervolgens sturen ze een factuur van 450 euro. wat een oplichters bende. LET OP>>>>>
Trap er niet in
Trap er niet in. Maken rapporten op met: "Nou hier zien we vochtschade op de muur en er loopt een waterleiding door de muur dus daar moet het ergens zitten"
Stevie Wonder kan het nog beter.
Gewoon geen zaken doen met dit bedrijf
Gewoon geen zaken doen met dit bedrijf. Bardia Mehrvazpour kwam snel langs, deed zijn 'inspectietrucje' en we konden 453,75 euro aftikken. Het rapport ontvingen we snel via de mail maar we hebben al herhaalde keren om een fatsoenlijke factuur gevraagd maar nul reactie. Als klap op de vuurpijl blijkt de conclusie van het rapport niet eens te kloppen en komt de lekkage ergens anders vandaan. Daarnaast vergoedt de verzekeraar de kosten van dit rapport niet omdat dit enkel gedekt is bij lekkage aan leidingwerk. Dat was bij mij niet het geval maar dat word je natuurlijk niet vooraf verteld......

Antwoord van Lekkageexpertisenederland
Dit is geen proffesioneel bedrijf
Dit bedrijf is opgebouwd vanuit amateurisme.
Afspraak gemaakt, werd op verzoek van het bedrijf nog verplaatst en kwam er niemand opdagen en waren ze telefonisch niet bereikbaar. Ik heb 2 keer in de wacht gestaan en 2 maal na 30 minuten werd de verbinding verbroken. Het voelde alsof ze mijn nummer herkenden en niet wilden. (dit is gevoel, ik kan dit niet bewijzen)
Vervolgens een boze mail gestuurd met mijn ontevredenheid waarop ik een reactie kreeg dat het was misgegaan met de monteur.
Dat zij zelf niet bereikbaar konden ze niet uitleggen.
Ik zou 50 euro korting krijgen als ik opnieuw een afspraak zou maken.
Dit heb ik uiteindelijk gedaan, kwam er een monteur die mijn inziens redelijk goed de detectie heeft uitgevoerd. Dezelfde avond ontving ik nog een rapport, dat is keurig. Helaas was dit rapport onvolledig en plaatsen ze een foto erbij van je woning, echter was dit de woning van de buren.
Dit hebben ze nog een keer aangepast, wel volledig maar weer een andere woning op de foto dan de mijne. De factuur bemachtigen om te kunnen indienen ontving ik na 2 keer er achteraan gemaild te hebben.
Het is overduidelijk dat zij hun strategie en richtlijnen niet onder controle hebben.
Voor komt hier geen nieuwe afspraak meer.
Wat een oplichters
Wat een oplichters. Bellen een uur voordat ze komen af en sturen je dan gewoon een rekening. Let op. Oplichters.
Onderzoek naar oorzaak drukverlies in cv
Onderzoek naar oorzaak drukverlies in cv-installatie. Mijn installateur kon na veel onderzoeken, inspecteren, testen, onderdelen vervangen , ook inde kruipruimte enz niet de oorzaak vinden. Ten einde raad lekkage expertise Nederland ingeschakeld. Binnen 10 minuten had de “inspecteur “ de waarschijnlijke lekkage gevonden. Zelf had ik grote twijfels bij deze diagnose. Volgens mij had mijn eigen installateur dit ook moeten zien. Heb grote twijfels bij de deskundigheid van dit bedrijf. Er wordt m. i. maar wat gesuggereerd wat misschien een oplossing is. Je komt er niet veel verder mee. Lange halen snel thuis en een dure grap. Mijn advies is geen gebruik te maken van dit soort bedrijven. Uiteindelijk geen resultaten , ze zijn moeilijk te controleren maar wel een dikke factuur. Spijt dat ik dit bedrijf heb ingeschakeld.
Oplichters!
Het lek werd na een hele korte inspectie met alleen een vochtmeter verkeerd vastgesteld. Het rapport kwam 3 weken later. Dat rapport staat vol fouten. Daarna word je van het kastje naar de muur gestuurd. Ze weten dat verzekeraars voor 450 euro geen zaak maken en komen hiermee weg. Ik zou ze nooit meer inhuren en wil iedereen waarschuwen!
Oplichters!!!
Oplichters!!!
Onderzoek raakt kant nog wal.
Na maximaal 10 minuten en een factuur van bijna € 500 stap de zogenaamde expert de deur weer uit. Het rapport ontvang ik na diverse telefoontjes na een dag of 10. De aangegeven plaats bleek in de verste verte niet de plaats van de lekkage te zijn. Door toedoen van dit rapport drie grote gaten moeten maken in de muren van onze slaapkamers en tevens in het tegelwerk van onze nieuwe badkamer. Ook de belofte van de (in eerste gesprekken aardige) telefoniste werden niet nagekomen: Contact opnemen en teruggave van de factuur. Al met al "weg gegooid geld" Dus geen zaken mee doen!!
Lekkageexpertise nederland…
Wat ik hieronder lees is mij precies hetzelfde overkomen. Hr Bardia is bij mij geweest. Heeft geen volledige onderzoek verricht, alleen vochtdetectie en voornamelijk alleen in de badkamer. Bij het inschakelen van een loodgieter bleek ik niet genoeg informatie te hebben voor reparatie, sindsdien telefonisch contact met het bureau lekkage expertise Nederland. Verwijzen mij naar de inspecteur, deze neemt zijn telefoon niet op en reageert niet op achtergelaten sms en voicemail berichten. Dan bel ik het bureau weer terug, deze bleek ook niet meer telefonisch bereikbaar te zijn. Ik krijg de melding dat de telefoon nummer niet bestaat. Sinds mei bezig met dit probleem, en niemand die reageert.
In September in gebrekke gesteld, toen reactie dat de vertraging komt door vakantie....
Vanaf mei....oke laten we positief blijven. Alsnog een afspraak gemaakt voor de volgende week, geen begrip voor mijn situatie en de vertraging van reparatie en de frustratie die bij mij alleen oploopt. Om toch veel schade te voorkomen, vloer in de badkamer open gehaald. Geen lekkage waar deze man heeft aangegeven lekkage te hebben. Inmiddels zit ik 2 maanden met een badkamer met openvloer. Wij kunnen niet normaal douchen en de lek is nog niet gevonden.
Dan word ik gebeld door Bardia( wat zich inspecteur noemt) waarom ik een volledige onderzoek nodig heb op zeer delegrerend toon, aangegeven dat zijn toon mij niet aanstaat en waarom hij niet bereikbaar was de afgelopen 2 maanden,hangt hij op mij. Bel ik weer kantoor hoe dit nou zit. Hij komt weer terug voor inspectie, direct hierop krijg een whatsapp bericht van deze man Bardia, ik kom weer terug maar als de sfeer hem niet aanstaat vertrekt hij weer. Mijn mond valt open van verbazing, hoe fout je kan zitten en hoe groter je het kan maken. Een sorry of excuus voor al dit ongemak...nee.... niet van gekomen.
Ik bel weer bureau dat deze man niet bij mij hoeft te komen, geen vertrouwen dat dit goed gaat verlopen. Ik moet weer een week wachten voor een volgende afspraak. Vandaag 6/10 om 11 uur, niemand geweest. Bellen met kantoor, over 50 min komt inspecteur aan. Niemand geweest. Om 13.10 uur gebeld, zeggen ze hij is geweest om 12.50 u was niet thuis. Niet te geloven, er heeft niemand gebeld en ik wacht maar. Begrip voor mijn situatie, nee geheel niet. Mijn fout. Ik word maanden aan het lijntje gehouden. Het bureau is niet deskundig niet klantvriendelijk. Professionaliteit is ver te zoeken. JAMMER DAT IK DE REVIEUWS NIET EERDER HEB GERAADPLEEGD.
ADVIES AAN IEDER GEDUPEERDE,stel ze ingebrekke en maak er een zaak van, ga ik ook doen. Dit bedrijf klopt niet
Oplichters
Het rapport was niet volledig juist, maar dit was wel belangrijk voor de verzekering. Telefonisch kon ik niet met ze in contact komen, het algemene nummer was ineens (voor mij?) buiten gebruik. Per mail bovendien geen reactie. He
Een mobiele nummer stond in het rapport, dus uiteindelijk de 'specialist' aan de lijn gehad. Hij zou het rapport aanpassen. Bovendien wilde ik graag een factuur ontvangen. Voor de 2e maal gaf hij aan dat dit via kantoor zou volgen. Je raadt het al, zowel het aangepaste rapport als de factuur heb ik nooit ontvangen. Ze doen zich voor als een legitiem bedrijf, maar niets is minder waar.
Onvolledig en niet voor herhaling vatbaar
De expertise was op zich voldoende. Heel eenvoudig met een vochtmeter gaan zoeken waar vocht zit. Ik ben er zelf continue bijgebleven. Daarna met tuinslang water op het dakgespoten om regen te simuleren.
De rapportage was slecht. Zoals meedere schrijven is het voor 75% al voorgedrukt. De resterende 25% was onvolledig en onjuist. Dus als je een rapportje nodig hebt voor de verzekering of zo heb je niets aan deze mensen. Ik zou de volgende keer een andere bedrijf nemen. Zoals in de volledige bouw in Nederland zijn alle kwaliteitsnormen door de overheid overboord gezet en mag iedereen zich lekexpert, installateur of schilder noemen. Zeer slechte ontwikkeling.
1 ster is nog te veel voor dit…
1 ster is nog te veel voor dit bedrijf!!
De eerste keer zijn ze geweest en hebben ze onbekwaam jong mannetje gestuurd.
Hij stelde mij vragen waardoor ik meteen al wist hij snapt er zelf niets van. Hij heeft hier 2 uur verdwaald rond gelopen en uiteindelijk maar een rapport samen gesteld en daarin iets beschreven dat door de cv installeteur allang uitgesloten was. Een vals rapport dus!! Hierover terug gebeld en ze beaamde zelf dat hij onbekwaam was en weinig kennis had van dit alles!! Hoe kan het!!
Ze zouden iemand nieuws sturen, hun meest ervaren kracht! Deze kwam maar liefst 2 maal niet opdagen ivm pech op de weg.
Toen hij wel kwam opdagen kon ook hij de lek niet vinden en heeft mij met wat giswerk gezegd het niet op te kunnen lossen.
Ik heb gebeld met het bedrijf er is mij toegezegd het geld terug over te maken. Maar dit houden zij al 2 maanden en na veel telefoontjes af! Ik ga dit niet opgeven en zal mijn geld hoe dan ook terug krijgen omdat het grote oplichters zijn!! Ga asjeblieft niet met hun in zee!!