Lemonade Reviews 5.690

TrustScore 4 uit 5

4,1

Nadat ik brandschade had gemeld, was deze snel afgewikkeld. Uiteraard moet er wel van alles opgestuurd worden. Dat vond ik wat lastig maar wel heel begrijpelijk.

Uiteindelijk alles goed gekomen en de schade vergoed gekregen. Soms wat lastig met alleen mailwisseling en ook de schade melden op het moment van onstaan is via de app lastig, hier is winst te b... Toon meer

Erg tevreden, ietwat sceptisch maar mijn onvrede werd snel weggenomen en excuses gemaakt. De afhandeling ging snel en helemaal naar wens. De emoji’s en juichende minions in het bericht hoeven voor mij... Toon meer

Een door de kinderen veroorzaakte schade gemeld. Voor ons eigenlijk de 1e keer bij Lemonade. We werden gelijk keurig netjes gehoord door Wandhana. Schade door anderen veroorzaakt melden vonden wij... Toon meer

1. Verzekeringsmaatschappij
  2. Ongevallenverzekeringsmaatschappij
  3. Autoverzekering
  4. Tussenpersoon voor woningverzekering
  5. Huisdierverzekeringsmaatschappij

Over Lemonade

Insurance that works... faster

With Lemonade, you can cover your stuff, home, pets, family, and car super fast, all in one app. We've replaced paper work with instant service powered by technology so you can actually understand and manage your own insurance with confidence. Plus, we're a Certified B-Corp!

Get a Quote

Some Quick Lemonade Stats

Why Lemonade for Insurance?

• No Hassle: There’s no need to wait around for snail mail or talk on the phone w/ agents - get a policy with the Lemonade app whenever and wherever you are
  • Bundle and save! We’ll automatically apply your bundle discount to any combination of our products
  • Socially Driven: As a B-Corp, social good is baked into our business model: we take a flat fee, use the rest to pay claims (super fast!), and give back what’s left to charities you care about with our renters, homeowners, car, and pet products. Lemonade also plants trees based on our drivers’ mileage to help clean up carbon emissions.
  • Devoted Team: Our powerful tech and automation free up our dedicated customer experience team and claims specialists to help you when you need it most.

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

6K reviews

Vraagt klanten om een review

Ik had lekkage en daardoor was mijn…

Ik had lekkage en daardoor was mijn gangvloer helemaal nat geworden, waardoor vijf planken krom waren gaan staan. Hierdoor moet de hele gang opnieuw gelegd worden.

29 september: gebeurde het.
30 september: nadat het gemaakt was heb ik contact opgenomen en heb ik een claim ingediend.
1 oktober: alles goedgekeurd.

Erg snel, 5 sterren. 🫰

1 oktober 2024

Hey Patric,
Wat ontzettend fijn dat je claim zo snel was opgelost en je straks dus weer een mooie vloer hebt.
Als je nog vragen hebt, dan staan we voor je klaar via hulp@lemonade.com.
Groetjes,

Supersnelle en duidelijk proces en hele…

Supersnelle en duidelijk proces en hele vriendelijke, behulpzame medewerkers

30 september 2024

Hey Mik,
Wat ontzettend fijn dat je zo tevreden bent met onze service! Daar doen we het voor.
Nu weet je dit waarschijnlijk al, maar als je nog hulp nodig hebt, staan we via hulp@lemonade.com voor je klaar.
Groetjes,

Polis niet verlengt na goedgekeurde claims

Ik ben al een aantal jaar verzekerd voor mijn inboedel bij Lemonade, en ben altijd tevreden geweest over de prijs van de polissen en de grote dekking die het biedt. Zelfs het maken van een claim was relatief makkelijk waardoor ik binnen een afzienbare tijd mijn geld terug had. Ik heb drie claims moeten maken, die allemaal zonder veel moeite zijn goedgekeurd.
Tot ineens de polis niet werd verlengt omdat ik "de risicoparameters" overschreed.
In de polis staat inderdaad dat ze je polis niet kunnen verlengen als ze dat willen, omdat je bijvoorbeeld "een claim hebt gemaakt". Maar waar is een verzekering dan voor? Mag je geen claims maken voor dingen waar je voor verzekerd bent? En als ze dat dan al niet willen, waarom worden de claims dan goedgekeurd en uitbetaald? Ik ben 24 en had nog nooit gehoord dat dit een ding is. Als ik dit eerder had geweten, had ik misschien wel anders gehandeld.

Opzich zou ik vrede hebben met het feit dat ze mijn polis niet verlengen, ware het niet dat het nu bijna onmogelijk is een polis bij andere verzekeraars aan te vragen, tot aan een autoverzekering aan toe, omdat ik ben geweigerd bij Lemonade. Het gebruiken maken van een verzekering van Lemonade waar ik voor betaalde zal mij nog de komende 5 tot 8 jaar achterna zitten, voor welke toekomstige verzekering dan ook.

Dus, zit je er aan te denken om een verzekering af te sluiten EN daar ook gebruik van te gaan maken? Dan moet je bij Lemonade niet aankloppen.

12 augustus 2024

Antwoord van Lemonade

Het spijt ons te horen dat je het gevoel hebt dat je door onze beslissing niet ergens anders verzekerd kunt worden. Hoewel elke verzekeringsmaatschappij anders met dit soort situaties omgaat, is het niet verlengen van je polis niet bij elke verzekeraar een gegarandeerde weigering. In dit geval is het het beste om de verzekeraar altijd op de hoogte te stellen van de niet-verlenging en hen te vragen naar hun richtlijnen en opties met betrekking tot het aanbieden van een polis.
We hopen dat dit een deel van je zorgen wegneemt en mocht je nog aanvullende vragen hebben, dan staat ons team op hulp@lemonade.com klaar om je te helpen.

Ik ben ruim 1 jaar verzekerd bij…

Ik ben ruim 1 jaar verzekerd bij Lemonade. Het handelt altijd om tegenvallers, dus het is fijn dat de reactie altijd persoonlijk en snel is. 1x konden ze me niet helpen (niet gedekt) 1x wel. 't gng niet om heel groot bedrag maar neemt het nare gevoel van een diefstal wel weg.
Ik vind het ook heel top dat je via Lemonade ook een bijdrage levert aan een goed doel.

19 september 2024

Hey Annette,
Wat fijn dat je na een jaar nog zo tevreden met ons bent en dat je ook fan bent van de Giveback.
Mocht je vragen hebben, dan staan we via hulp@lemonade.com klaar.
Groetjes,

Ik raad iedereen aan voor deze…

Ik raad iedereen aan voor deze verzekering, Heel aardig medewerker, ze zijn behulpzaam, respect.
Dankjewel 🙏🌷👌

19 september 2024

Hoi,
Wat super leuk om te zien dat je zo blij met ons bent!
Als je hulp nodig hebt kun je ons altijd vinden via hulp@lemonade.com!
Geniet van je dag, 🌻

Goede verzekering, geen spijt van!

Eerste keer dat ik een claim had moeten indienen bij Lemonade. Erg snel en persoonlijk contact. De medewerker (Brian) heeft mij goed geholpen en stond klaar voor vragen beantwoorden. Onze schadevergoeding was goedgekeurd na goed onderzoek door hen. Een aanrader!

12 september 2024

Hoi sam,
Wat fijn om te horen dat je claim door Brian op een prettige manier is behandeld.
Mocht je nog verdere vragen hebben, dan helpen we je via hulp@lemonade.com altijd graag verder.

Snelle afhandeling claim

Fijn contact gehad, duidelijke communicatie en snelle afhandeling van de claim

9 september 2024

Hoi Aram,
Wat fijn dat de behandeling van je claim goed is verlopen. Als je nog verdere vragen hebt, dan horen we het graag via hulp@lemonade.com.
Groetjes,

Lemonade, een verademing in de wereld van verzekeringen

Lemonade is echt een verademing in de wereld van verzekering. Fijn persoonlijk en super snel contact. Handige en overzichtelijk app waarin staat waarvoor je verzekerd bent. Het personeel (Mark) is zeer behulpzaam en gaat mee met zijn tijd. Absolute aanrader voor een ieder!

6 september 2024

Hoi Deividas,
Bedankt voor het achterlaten van de review!
We zijn super blij om te horen dat je zo tevreden bent met ons als je verzekeraar.
Mocht je vragen hebben, dan weet je ons te vinden via hulp@lemonade.com.

Neem deze verzekering a.u.b

Neem deze verzekering a.u.b. niet!!!

De reacties hier onder die negatief zijn, die zijn helaas de waarheid!! Ze proberen elke claim tegen te werken!! Ze lieten me na een schade specialist gaan die ik uit mijn eigen zak heb betaald om daarna te horen dat ik niet gedekt ben! Omdat ik geen bewijs heb dat mijn kind van 5 tegen een auto is aangereden! Belachelijk pas op voor deze oplichters!

4 september 2024

Hallo,
Allereerst bedankt voor het achterlaten van je feedback.
Het spijt ons te horen dat je met dit gevoel je claim heb moeten afronden. We doen ons best om onze polishouders zo goed mogelijk te helpen met inachtneming van de limieten en voorwaarden in het polis blad.
Onze teams zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar op mailto:hulp@lemonade.com als je vragen hebt of meer informatie wilt over de afhandeling van je zaak.
Nog een fijne dag

Fijne hulp

Fijne hulp! Via chat direct contact en wij zijn iedere keer goed geholpen. Er wordt empathisch gereageerd op je situatie en echt gekeken naar een oplossing.

29 augustus 2024

🤗

Zeer goed en zorgvuldig geholpen

Zeer goed en zorgvuldig geholpen! Mijn case manager was erg vriendelijk en snel!

20 augustus 2024

Hoi John,
Dat is fantastisch te horen! Dankjewel voor je feedback, we stellen dit zeer op prijs.
Indien we je ergens anders mee kunnen helpen, dan weet je ons uiteraard te vinden via hulp@lemonade.com.
Een fijne dag verder! 🍀

De snelle reactie is fijn zodat mijn…

De snelle reactie is fijn zodat mijn gast snel wist dat ze vergoeding kreeg.

15 augustus 2024

Hoi Trudy,
Heel erg bedankt voor je mooie reactie! We zijn blij dat we snel duidelijkheid hebben kunnen bieden.
Mochten we je in de toekomst nog ergens anders mee kunnen helpen, dan kun je ons altijd een berichtje sturen via hulp@lemonade.com.
Een fijne dag verder!🍀

Zeer tevreden

Zeer tevreden! Na diefstal een claim ingediend en direct goedgekeurd.

3 augustus 2024

Hoi Sam,
Wat super fijn dat je diefstal claim binnen no time was afgehandeld.
Mocht je nog vragen hebben, dan helpen we je natuurlijk graag verder via hulp@lemonade.com.
Groetjes,

Super fijn contact gehad met lemonade…

Super fijn contact gehad met lemonade over een claim. ze reageren super snel en aardig, alles is netjes afgehandeld dus ik ben super blij!!

19 juli 2024

Hoi,
Wat goed om te horen dat je schadebehandeling super snel verliep.
als je nog vragen hebt, kun je natuurlijk altijd terecht bij hulp@lemonade.com.

Zeer tevreden

Zeer tevreden. Duidelijk, snelle afhandeling. Binnen een week stond me claim op me rekening!

16 juli 2024

Hoi,
Wat goed om te horen dat je schadebehandeling super snel verliep.
als je nog vragen hebt, kun je natuurlijk altijd terecht bij hulp@lemonade.com.
Groetjes,

Vlotte en persoonlijke afhandeling van claim

Via de app een claim ingediend voor schade waarvan ik op voorhand niet wist of het gedekt zou zijn. Indienen ging vrij gemakkelijk.
Vervolgens werd er heel snel contact met mij opgenomen voor aanvullende info en is de claim inmiddels binnen enkele dagen positief afgehandeld. Dat schept daarnaast veel vertrouwen in jullie als verzekeraar. Dank!

9 juli 2024

Hoi,
Wat ontzettend fijn om te horen dat je schade behandeling zo prettig en vlot is verlopen.
Als je nog vragen hebt, dan kun je ons vinden via hulp@lemonade.com.
Groetjes,

Had waterschade opgelopen door een…

Had waterschade opgelopen door een kapotte hoofd kraan. En door de snelle hulp en afhandeling kan ik gelukkig snel alles herstellen.

24 juni 2024

Hey Yvon,
Dat is heel goed om te horen!
Mocht je toch nog vragen hebben, dan staan we natuurlijk via hulp@lemonade.com voor je klaar.
Groetjes,

Ik had een kapotte lamp door…

Ik had een kapotte lamp door waterschade. Ik heb Lemonade gebeld en ben vervolgens snel geholpen via de mail.

14 juni 2024

Antwoord van Lemonade

Wat fijn om te horen dat je claim prettig verlopen is! Hopelijk verlicht je nieuwe lamp je huis al!
Als je nog vragen hebt, staan we klaar via hulp@lemonade.com.

Inboedel en aansprakelijkheid

Ik heb al meerdere jaren een inboedel, aansprakelijkheid en glasverzekering bij Lemonade. Gelukkig tot deze maand nooit nodig gehad.
Nu de eerste claim ingediend ivm glasbreuk, dat ging erg makkelijk en zonder gedoe goedgekeurd.
Deze verzekering hou ik in ieder geval aan

12 juni 2024

Antwoord van Lemonade

Wat fijn dat na al die trouwen jaren de claim goed is verlopen.
Als je nog vragen hebt staan we via hulp@lemonade.com klaar.

Pas op met dit bedrijf

Pas op met dit bedrijf. Ik heb het afgelopen jaar een inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering bij ze gehad, geen enkele claim in hoeven dienen en toch stuurden ze me een polis met een nieuw maandbedrag dat bijna het dubbele was van wat ik het afgelopen jaar betaalde. We weten allemaal dat de prijzen stijgen, maar dit vind ik echt belachelijk. Meteen opgezegd voor een goedkopere aanbieder. Toch 3 sterren want hun app en contact opnemen etc. werkt wel erg makkelijk. Erg jammer van deze prijsverdubbeling, anders was ik wel gebleven.

10 juni 2024

Antwoord van Lemonade

Heel erg bedankt voor het achterlaten van je feedback. We zijn blij om te horen dat je contact met ons en de app, ondanks de stijging van je premie toch prettig is ervaren.
Hopelijk kunnen we je in de toekomst een nieuw aanbod doen, met wie weet een betere premie. Voor nu in elk geval bedankt voor de tijd die je voor ons gekozen hebt.
Mocht je toch nog wat vragen hebben, dan staan we voor je klaar via hulp@lemonade.com