Ensimmäisen kerran yritin itse saada minulle kuuluvaa korvausta lentoyhtiöltä. Vastaus oli tyly ei. Siirsin asian Lentoavulle ja niin asia hoitui melko nopeasti. Olen käyttänyt jo kolme kertaa Lentoav... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Palvelu oli todella hyvää. Hain Lentoavulta apua, kun Lufthansan ensimmäinen lento oli myöhässä, jonka vuoksi myöhästyimme jatkolennolta ja pääsimme kotiin vuorokauden myöhässä. Luhthansa ei suostunut... Toon meer
Nopeaa, tehokasta ja ystävällistä toimintaa! Olin yhteydessä jo matkamme aikana, koska menolento myöhästyi niin paljon. Nyt, vain kuukausi matkamme jälkeen, rahat ovat tilillä! 😍 Tilannetietoakin eht... Toon meer
Kun ”paperit” oli saanut tehtyä alkoi odottaminen. Palvelu antoi mukavasti väliaikatietoa prosessin etenemisestä. Korvaussumman määrä ilmoitettiin selkeästi ja mikä on heidän osuutensa palvelusta... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Lentoapu on pohjoismainen yritys, joka auttaa lentomatkustajia saamaan rahallisen korvauksen lennon myöhästymisestä, peruuntumisesta tai ylibuukkauksesta. Lentomatkustajan oikeudet ja alan lainsäädäntö ovat erikoisalaamme. Hoidamme kaiken yhteydenpidon lentoyhtiöiden kanssa, jotka usein suhtautuvat korvausten maksamiseen varauksellisesti, vaikka laki velvoittaa ne siihen.
Contactgegevens
Holmbladsgade 133 2300 , 2300, Kööpenhamina S, Denemarken
- service@lentoapu.fi
- lentoapu.fi
Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Suuri suositus Lentoavulle!
Lentoapu onnistui saamaan minulle korvauksen Finnairilta tapaukseen, jonka kanssa olin jo antanut periksi! Asia hoitui erittäin helposti ja nopeasti, ja en voi muuta kuin suositella Lentoavun palvelua kaikille sitä tarvitseville!
Olin yllättynyt positiivisestii että…
Olin yllättynyt positiivisestii että korvaushakemus lennon siirtymisestä meni läpi. Korvaus napsahti tililleni.
Air France kiisti kategorisesti…
Air France kiisti kategorisesti korvausvelvollisuutensa. Käytin aikaa useita tunteja heidän perusteettoman linjauksen kääntämiseen. Lopulta käännyin Lentoavun puoleen, joka hoiti korvaukset kahdessa viikossa pankkitililleni.
Todella mahtavaa palvelua!
Todella mahtavaa palvelua! Palvelu on helppokäyttöinen suosittelen lämpimästi!
Finnairilta ei saanut mitään korvausta…
Finnairilta ei saanut mitään korvausta lennon peruuntumisesta (13h) ja viivästymisestä.
Lentoapu tuli apuun ja hoiti todella
Tuhannet kiitokset Lentoapu henkilökunnalle
Tuha
Loistava ja vaivaton palvelu
Loistava ja vaivaton palvelu. Asiakas pidetään erittäin hyvin informoituna koko prosessin ajan. Kiitos!
Ehdoton suositus!
Finnair kieltäytyi maksamasta mitään korvauksia peruuntuneesta lennosta, jonka vuoksi jouduimme olemaan ylimääräisen yön Sydneyssä. (Finnair kieltäytyi maksamasta myös ylimääräistä hotelliyötä huolimatta siitä, että saimme Finnairin asiakaspalvelusta kirjallisen ohjeen hotellin varaamiseen ja meille kerrottiin, että yö korvataan). Olin yhteydessä heti Finnairin kieltäytymisen jälkeen. Finnairilla kesti 4kk käsitellä korvaushakemus ja Lentoapu hoiti meidän asian noin 2kk aikana. Lentoapua oli helppo käyttää ja sieltä sai tarkat ohjeet liittyen lähetettäviin dokumentteihin. Saimme Finnairilta täyden korvauksen Lentoapua käyttäen eikä haitannut ollenkaan maksaa heille proviisiota hoidetusta työstä. Hotelliyön korvauksesta taistelemme vielä Finnairin surkean asiakaspalvelun kanssa, mutta Lentoavun palveluita suosittelen lämpimästi!
Kiitettävää toimintaa
Päätöksen jälkeen pyydettiin tilinumeroa minne korvaus maksetaan. Se tulikin todella nopeasti.
Rehellisesti sanottuna en oikein ensin tähän uskonut.
Mutta pakko uskoa kun rahat tulivat tilille. Suosittelen!
Homma toimi kuten pitikin
Homma toimi kuten pitikin. Korvaushakemuksen teko oli helppoa ja rahat tulivat tilille ajallaan. Suosittelen tätä palvelua kaikille muillekin.
Helppoa ja toimivaa!
Minun tarvitsi vain toimittaa pyydetyt dokumentit, Lentoapu teki kaiken työn puolestani. Hyvitys tuli lopulta, vaikka pari vuotta siinä meni. Kannattaa malttaa toimittaa pyydettyjä dokumentteja loppuun saakka.
Olen tyytyväinen Lentoavun palveluun.
Minun ei tarvinnut tehdä kuin ilmoitus…
Minun ei tarvinnut tehdä kuin ilmoitus lento avulle. He hoitovat loput ja rahat tulivat tilille. Huippupalvelu!
Olipa helppoa
Olipa helppoa. Ilmoitus Lentoavulle ja he ottivat asian hoitoon. Yhteydenpito erinomaista ja tuloskin positiivinen. Ei enempää voi vaatia. Suosittelen 10 +
Hyvä yhteydenpito ja asua ratkesi…
Hyvä yhteydenpito ja asua ratkesi erinomaisesti
Homma toimi kuten pitääkin
Homma toimi kuten pitääkin. Ei tarvinnut tapella lentoyhtiön kanssa, ei ole mitään riskiä kustannusten kanssa koska "ei hyvitystä, ei kuluja"-periaatteen mukaisesti toimitaan. Eikä ole väliä vaikka aikaa kuluukin, korvaus suuruudesta riippumatta tuntuu hyvältä.
Todella hienoa asiakaspalvelua
Todella hienoa asiakaspalvelua, ja yhteydenpitoa asiakkaaseen.
Aivan huippua
Aivan huippua, kiitos paljon Lentoavun tiimille. Viemme hyvää viestiä eteenpäin tästä palvelusta.
Kaikki hoitui kuten palvelussa…
Kaikki hoitui kuten palvelussa luvattiin!
Selkeä systeemi
Selkeä systeemi. Hyvät kommunikointi. Onnistunut case.
Aivan huikea
Aivan huikea! En todella uskonut, että saan korvausta perutetusta lennosta. Prosessi kestänyt 4 kuukautta, mutta sain korvaukset. Kiitos siitä Lentoapu:lle!
Suosittelen!
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.