Pralines komen beschadigd aan (wegens ontbreken van inlay om te voorkomen dat ze bewegen tijdens transport) mailtje sturen om dat te laten weten resulteert zelfs niet in een antwoord. Dit is geen mani... Toon meer

Helaas is deze bestelling door toedoen van POST.NL de mist ingegaan en zal door hen worden geretourneerd. WE HEBBEN U GEMIST kreeg ik te lezen nadat de bestelbus mijn huis gewoon voorbijreed, zonder t... Toon meer

1. Chocolaterie

We zijn al bijna 50 jaar voor de Nederlandse en Duitse markt een groot- en detailhandel in Leonidas bonbons met 2 fysieke winkels en met een zeer succesvolle webshop.

2,8

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zeer tevreden

Ben zeer tevreden al meermaals besteld steeds netjes afgeleverd en snel nu ook voor mij besteld heerlijke bonbons en chocolade voor mijn man. Goed verpakt de dag ernaar aan de deur. Zeer tevreden en goede kwaliteit prijs verhouding . Nu ga ik smullen. Dank jullie top

11 oktober 2025

Nooit meer

Nooit meer. Onprofessionele klanten service. Al 3 keer gebeld. Word niet terug gebeld en geen antwoord via e-mail. De bonbons waren een cadeau voor een verjaardag maar die zijn nooit aangekomen.

11 juli 2025

Je zou je moeten schamen net je goede naam

Na vele malen contact te hebben gezocht ,heb ik besloten mijn verhaal hier te doen! Op 24 december 2024 kocht ik in leeuwarden 2 ronde dozen (geschenken) die op de website 22.95 kosten ,echter in de winkel in leeuwarden moest ik per doos 39.95 afrekenen per DOOS! Ik vibd dat een behoorlijk verschil! Omdat er geen tijd meer was voor andere aankopen ben ik erin getrapt! De man in de winkel vertelde ,ja ik moet ook mijn huur van dit pand betalen ,erg onvriendelijk maar ook behoorlijk asociaal dat de klanten daarom maar fors meer moeten betalen ! Geen enkele reac tie terug vernomen ,van Leonidas alleen dat ze de winkel zouden benaderen hierover ,nooit meer wat gehoord! Zo ga je toch niet met klanten om !!!!

24 december 2024

Zeer slecht

1 kilo besteld aangegeven alleen melk of met hazelnoot of krokant. Of caramel. De helft was met een of andere vieze crème dan ook nog marsepein bananen en aardbeien crème. Helft weg kunnen gooien. Contact gehad krijg een klein doosje terug. Wat het zelvde was. Heb er regelmatig besteld maar dit was de laatste keer. Zonde van mijn 38 euro.

2 juli 2024

Verkeerde bonbons geleverd, nul reactie.

Verkeerde bonbons geleverd, twee keer een mail over gestuurd maar nooit meer wat gehoord. Ik zie dat ik niet de enige ben. Daar zit ik dan met mijn kilo (!) verkeerd geleverde bonbons. Jammer want het zijn al sinds ik mij kan heugen mijn favoriete bonbons. Opsturen kunnen ze wel, de juiste opsturen niet en reageren doen ze al helemaal niet. Ik zie dat ik niet de enige klant ben. Nooit maar nooit weer!

20 februari 2024

Verkeerde bestelling geleverd gekregen, 0 reactie op emails en telefoontjes naar klantenservice...

Een grote bestelling gedaan alleen het verkeerde geleverd kregen. Melk ipv het bestelde puur. Gelijk contact opgenomen met de klantenservice omdat ze misschien dan nog terug konden.... 0 reactie op emails en de telefoon wordt niet opgenomen maar automatisch opgehangen...
Ik schrik hier toch wel van. Zo'n merk dat goed bekend staat om hun lekkere bonbons en dan zo'n slechte ervaring meemaken. En als ik zo de recenties op Google en hier lees....schrik ik nog meer en denk ik dat ik nooit mijn bestelde product zal ontvangen..

16 februari 2024

Plastiek in pralines

Had voor vrienden een doos leonidas pralines gekocht in een van de witte pralines zat een stukje plastiek.
Heb dit gemaild naar Leonidas en ze vroegen om het op te sturen.
Heb ik gedaan en daarna niets meer gehoord van Leonidas zelfs geen excuus.
Wij kopen dus nooit meer Leonidas.
Zo een lage klantenservice heb ik nog nooit meegemaakt.

1 december 2023

Slechte service! Heb bonbons besteld voor mijn vader

Heb bonbons besteld voor mijn vader. Helaas zijn deze gesmolten aangekomen. Heb diverse mails naar leonidas gestuurd maar helaas krijg je geen antwoord. Na het lezen van een aantal reviews was dit in 2021 al dat er al niet gereageerd wordt.
Ik vind dit niet kunnen. Voor mijn geen bonbons meer van dit bedrijf. Ze kunnen op zijn minst antwoorden. Maar ja......ze hebben het geld al binnen he?!

10 juni 2023

Nepbonbons

Kregen een doos bonbons van mijn broer uit Antwerpen. De bovenste laag was nog een beetje gevarieerd. De 2 lagen daaronder waren enkel witte roombonbons. Dit zijn absoluut geen kwaliteitsbonbons maar enkel zoete roomtroep. Schaam je Leonidas

26 november 2022

Wil je af van je verslaving van pralines KOOP LEONIDAS

Onlangs een doos pralines leonidas cadeau gekregen, slechtste ervaring ooit. Een halve kilo, ongeveer 35 pralines. Als je hun boekje met aanbod mag geloven hebben ze 61 verschillende pralines. In mijn doos zaten welgeteld 7 verschillende soorten. Dus had ik elke praline 6 a 7 keer. En welke dan nog. Alles praliné vulling of 't rook er naar. En de bodem van de pralines waren 0,5cm dik. Degutant gewoon. Op die manier ga je geen klanten winnen als je je cadeau boxen vol steekt met goedkope praliné pralines. Hoe stom kan je zijn.

8 juni 2022

Doosje bonbons gedeeltelijk leeg

Een doosje bonbons, gekocht op Schiphol, bleek gedeeltelijk leeg. Er hadden 8 bonbons in moeten zitten. Er zaten er maar 7 in.
Klacht ingediend bij Leonidas. Niets op terug gehoord.

17 februari 2022

Vrijdag besteld

Vrijdag besteld. Het is nu dinsdag. Krijg bericht van Parcel, nog niet aangeleverd. Ik kreeg ook na bestellen geen bevestigingsmail. Ik wil graag die chocolade, maar eigenlijk is die meer dan € 6 bezorgen, bezopen.
Als het nog 2 dagen duurt, stuur ik ze terug. Schiet dan namelijk zijn doel voorbij.

21 december 2021