Lepong.dk Reviews 65

TrustScore 4.5 uit 5

4,7

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

5 ud af 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐ Jeg har haft en rigtig god oplevelse med lepong.dk. Bestillingen gik hurtigt og uden problemer, og leveringen kom som aftalt. Produkterne er i god kvalitet og lever fuldt o... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Mit produkt var desværre noget længe undervejs, men de informerede mig pr mail og beklagede, så det var fint nok :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt igennem forrygende kundeservice. Vi havde købt et produkt igennem LePong ved Allan og hele vejen igennem var kundeservice i fuldkommen højsæde. Der var svaret på mails indenfor en halv time uan... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Meubelwinkel
  2. Badkamerinstallateur
  3. Sanitairwinkel
  4. Tuinmeubilairwinkel
  5. Lampenwinkel
  6. Winkel voor zijdeplanten

Geschreven door het bedrijf

Lepong.dk er en webshop med møbler og lamper til både indendørs og udendørs brug. Vi finder vores produkter i det meste af verden, og har særligt fokus på produkter, som ikke allerede er repræsenteret på det Danske marked. Vi finder de bedste leverandører for, at kunne tilbyde vores kunder de bedste priser og produkter. Hos Lepong finder du design fra både kendte såvel som fra ukendte brands. Hos Lepong.dk har vi også udvidet med et bredt udvalg af kunstige træer og planter. Vi samarbejder kun med de bedste aktører og producenter indenfor kunstige træer og planter, og kan på den måde tilbyde specialfremstillede træer og grønne løsninger, som du ikke finder andre steder. Vi har endvidere et stort sortiment af indretning til badeværelser, herunder blandt andet badekar, håndvaske, badmiljøer og armaturer med mere. Vi tilbyder gratis levering ved køb over kr. 798,00.

4,7

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

5 ud af 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

5 ud af 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐
Produkterne er i god kvalitet og lever fuldt op til det, der blev lovet. Derudover er deres kundeservice hurtig og professionel – man får svar, og der bliver fulgt op.
Alt i alt en webshop, der har styr på tingene. Jeg handler helt sikkert der igen.

3 april 2026

Fremragende kundeservice!

Først og fremmest, så har Lepong et ganske udemærket udvalg af varer, og jeg fandt bestemt noget, jeg kunne lide.

Kundeservicen er det, der har solgt mig på firmaet.
Jeg fik lynhurtigt svar på et (måske lidt besværligt) spørgsmål. De kom med en nem løsning, som jeg er mere end tilfreds med! De holder, hvad de lover ift. prismatch og levering.

Som andre også skriver: Lepong slipper ikke kunden, før kunden er 100% tilfreds. De har klart fået sig endnu en kunde i mig.

25 maart 2026

Fornem kundeservice

Jeg har aldrig oplevet så god og kompetent kundeservice. Allan svarer lynhurtigt på henvendelser, ved hvad han taler om og leverer hvad han lover. Man har på intet tidspunkt følelsen af at betale 'ud i ingen ting' men mærker hele vejen, at der er rigtige mennesker bag web-shoppen.
Kæmpe anbefaling! Også fordi de er nogle fede og anderledes ting, de fører.

15 januari 2026
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Tvivlsom kvalitet

bestilling og levering gik uden problemer, men kvaliteten af det leveret Spisebord til 12.000kr er en anden sag. Selve bordet er af fin kvalitet, men tillægspladerne passer ikke særlig godt. Der er mellemrum, og højde forskel på bord og plader.

Jeg skriver da en mail til Jer så. Regnede ikke med at der kunne gøres noget ved det. Nu må vi se

1 april 2025
Logo Lepong.dk

Antwoord van Lepong.dk

Hej Ejnar :)
Idet vi takker for din anmeldelse, så ærger vi os alligevel over, at vi ikke er blevet kontaktet af dig forinden denne, hvorved vi kunne have haft mulighed for at kigge på problemet og selvfølgelig forsøge at imødekomme det. Vi anbefaler altid at kontakte os hvis der skulle være problemer, da vi ellers ikke er bekendte hermed.

Fantastisk kundeservice.

Fantastisk kundeservice.
Et beslag i min markise var gået i stykker og jeg spurgte, om køb af et nyt beslag.
Allan sendte mig en ny markise.
Det er service, der vil noget  💪🙂

8 december 2024

Fantastisk service!

Vi har for godt 4 år siden købt en rimelig dyr loftsventilator i god kvalitet. Desværre er det nu gået o stykker og jeg kontaktede Allan ved Lepong og spurgte efter reservedele. Allan kontaktede fabrikken, fik en motordriver hjem og sendte den. Desværre var fejlen ikke i den komponent, men i motoren.

Allan var meget proaktiv og skrev med både fabrikken og mig flere gange, en service som langt overgår mine forventninger!

Det hele endte med, at Allan gav mig en rigtig god pris på en ny ventilator, som han straks bestiller hjem.

Allan leverer en supergod, løsningsorienteret, proaktiv kommunikation og får mine varmeste anbefalinger!

31 juli 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan ikk være andet end tilfreds...💪 jeg…

Kan ikk være andet end tilfreds...💪 jeg bestilte et tv bord som først skal leveres i juni og hvilken oplevelse det har været..💪 de opbevare mit møbel indtil jeg skal have det leveret og den service der har været er top doller.... Både kundeservice og deres information niveau er været ud over alle forventninger.. Helt klart ikk sidste gang jeg handler der 💪💪

17 mei 2024

5 stjerner uden tvivl

5 stjerner uden tvivl!

Vi fik fornem service af Allan, da vi var uheldige med fejl på et sminkebord.

Kan varmt anbefales herfra 😊

/N.H.

30 januari 2024

Fantastik service

Fantastik service
Hurtig svar på mail
Opdaterer løbende
Kan klart anbefale køb fra LEPONG
6 stjerner herfra

20 juni 2023

Best. Online. Service. EVER

Best online service I have ever experienced!
Throughout the proces I was updated on the progress of delivery and reminded of the actually date of delivery. Afterwards I was given additional tips of how to maintain my table.

The table was in excellent condition and we are very happy for it!

You deserve all 5 stars!!

12 april 2023

Fremragende service

Vi har netop fået skrivebord og to reoler fra firmaet Lepong. Er 100% tilfreds.

Vi har fået den gode service, andre firmaer ofte kun skriver om. Lepong leverer den.

Jeg er helt sikker på, at her handler vi også fremover. Jeg kan kun give firmaet min bedste anbefaling.

10 januari 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan varmt anbefale Lepong! Har aldrig oplevet et firma som svarer så hurtigt og venligt tilbage, når man har spørgsmål. Jeg bestilte 4 spisebordstole som skulle komme fra Holland. Den ene stol blev desværre væk under transporten. Jeg skrev til Lepong, som svarede tilbage med det samme. De kontaktede leverandøren som sendte en ny stol afsted samme dag.

18 april 2022

Super kundeservice og kvalitetsprodukter

Bestilte 6 stk. spisebordsstole og 2 sofaer hjem til Færøerne for snart 2 år siden. Vi har nu haft møblerne i et godt stykke tid og er meget tilfredse med kvaliteten. Sælger var yderst hjælpsom omkring levering - Han sørgede for at sende billeder ved modtagelse af varerne fra udlandet - herefter blev alt pakket ud og varerne blev gennemgået for fejl og mangler . herefter blev alt pakket sammen igen til videresendelsen til Færøerne. Jeg vil helt klart anbefale Lepong :)

25 januari 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god service og skarpe priser!

Bestilte et sofabord hos lepong.dk som ovenikøbet havde den billigste pris online.
Jeg modtog bordet d. 22 december og finder desværre ud af at den øverste bordplade er beskadiget. Jeg kontakter Allan på mail med billeder af skaden med det samme. Under 10 minutter efter skriver Allan tilbage at leverandøren vil sende en ny bordplade hurtigst muligt.
Dagen efter d. 23 december modtager jeg en ny bordplade i perfekt stand.
Det er service i højeste klasse!

27 december 2021

Klasseservice !

Bestilte 3 barstole til en superpris på Lepong.dk. Efter bestilling, har de informeret os om, status, stand på stolene, når de var modtaget hos dem og hvornår de kunne komme og levere stolene...Alle informationer er ikke autogenereret, men personligt skrevet !! Ren Superliga

15 april 2021
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.