Vi letar efter en jurist som kan hjälpa oss med testamente för oss. Bor i USA, har köpt en lägenhet i Sverige och vet inte mycket om svenska arvslagar. Hopoas att få hjälp med det. Web sidan är lätt a... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Blev uppringd enligt angiven tidpunkt! Hade behövt tydlighet om vilket val jag skulle peka på för att komma till sidan där jag väljer vilken fullmakt jag skulle välja. Fick ringa och få beskedet. Sed... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jag hade ingen komplicerad situation dvs inget företag el dylikt. Därför var det en okomplicerad procedur att uttrycka mina önskemål och passa in i mallen för uppgifter, som presenterades på nätet. Sn... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Enkelt att svara i dialogen om framtidsfullmakt och sedan ladda ned resultatet. Återkoppling är att konsekvenserna för svarsalternativen kunde tydliggöras, t ex med optionella fördjupningar via länk,... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Lexly gör juridiken enkel och tillgänglig för alla. Med vår digitala plattform, personliga rådgivning och transparenta priser får du trygg hjälp precis när du behöver den – oavsett om du är privatperson eller företag. Vi tar bort onödiga hinder och ger dig en partner som guidar dig genom livets juridiska beslut, alltid med dig i fokus.
Dalagatan 7, 11123, Stockholm, Zweden
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Bra bemötande med god förståelse för vad vi ville ha.
Ja har inte något att klaga på och hur
Kundtjänsten är det får Ja veta när ja
Andvänder era tjänster mer aktivt i framtiden.
Jag blev vänligt bemött.Upplevde att man lyssnade noga på mina önskemål,fick den hjälp jag efterfrågade.Jag är mycket nöjd.

Antwoord van Lexly
Vi blev rekommenderade Lexly från Länsförsäkringar. Skulle skriva bodelning vid skilsmässa. LF meddelade oss att vi skulle få all hjälp och information vid det digitala mötet som var kostnadsfritt. Hela mötet kändes märkligt, juristen slängde sig med massa jurist-termer, fick flera gånger fråga om vad han menade samt att han försökte sälja på oss dyra tjänster som vi inte behövde. Han blev snorkig när han fattade att vi tänkte använda den billigare mallen som fanns. När vi frågade om hjälp med mallen fick vi till svar att hans "formuleringar kostar pengar". Dagen efter ringde vi Lexly och pratade med en tjej, hon lovade att återkomma med svar på de frågor vi hade, men hörde aldrig av sig. Allt löste sig med mallen för 1800 kr, istället för 7500 kr som juristen skulle ha, detta borde ju självklart juristen haft kunskap om och inte försökt sälja på oss dyra tjänster som vi inte behövde.

Antwoord van Lexly
Min första kontakt. Hade ett inbokat teamsmöte på 1h men det kom inte in någon person in till mötet. Mailade bokningen utan ansvar, ringde tel i bokningsbekräftelse och fick vänta 20minuter på svar trots att jag var nr1 i kön och beräknad väntetid var 1 minut.
Efter 20 min fick jag tala med en person som skulle kontakta berörd jurist, som sedan ringde upp på telefon ej på teams, och som sedan kopplade upp sig på teams.
Respekt för andras tid saknas och någon ursäkt kom aldrig. Väldigt tråkigt bemötande. Fick dock ca 30minuters samtal undrar vad kostnaden för detta blir?

Antwoord van Lexly
Trevlig och uppmärksam Alexia.
Hon var saklig och kunnig vad vi kunde uppfatta.

Antwoord van Lexly
Alexia hjälpte min mor med Testamente
och hon var mycket kunnig och snabb👍💪

Antwoord van Lexly
Fick bra svar på mina frågor och information om hur och på vad man skall tänka på vid upprättande av framtidsfullmakt och testamente

Antwoord van Lexly
Bra personal till att förklara och hjälpa mig med framtidsfullmakten.

Antwoord van Lexly
Juristen gav tydliga svar på våra frågor och var saklig och kunnig. Juristen presenterade olika förslag så att vi kunde bestämma upplägg själva.

Antwoord van Lexly
Snabbt enkelt och fick precis det jag ville ha hjälp med .

Antwoord van Lexly
Trevligt bemötande och insatt i sådant som är svårt för en vanlig person.
Känner oss nöjda men det kostar mycket pengar.

Mycket trevligt bemötande.
Förklarade på ett enkelt sätt.
Var insatt i ärendet.
Hade svar på alla frågor.

Antwoord van Lexly
Lees meer over geverifieerde reviews.