Wij hebben met onze Lexus UX 250H in oktober 2025 na vakantie 12v accu helemaal leeg Lexus assistance gebeld er werd direct iemand gestuurd maar auto ging niet open dus met Berger afgesl... Toon meer
Importeur en dealer durven fout niet te erkennen
Lexus assistance gebeld er werd direct iemand gestuurd maar auto ging niet open dus met Berger afgesleept naar Louwman daar netjes nieuwe accu gemonteerd dus alles in orde tot Maart 2026 op parkeerde onze auto ging van stoepje af en alles viel uit
Had zelf geen servicebeurt laten geven in Januari omdat ik andere Lexus of ander merk op het oog had dus geen geldige servicepas mijn eigen schuld
Dus ANWB wegenwacht laten komen kosten 197,- euro
Monteur div dingen doorgemeten en riep mij want hij had het probleem gevonden accupoolklem helemaal los!!!!
Dit bij dealer gemeld die deed hier niets mee
L&P (importeur)mail gestuurd en die vertelde mij omdat ik geen beurt gegeven had zij niks zouden doen
Ik zei is fout bij montage klem waarschijnlijk niet goed vast gezet
Nee volgens Lexus importeur zou een accupool klem tijdens rijden los kan trillen🤣🤣🤣raar verhaal bij Lexus van 2022 🤣🤣🤣ik heb diverse auto’s gehad nog nooit meegemaakt dat accupool klem lostrilt !!!!!!
Lexus is perfecte auto alleen jammer dat Importeur en dealer een fout niet durven te erkennen.
Zonde van dit mooie merk dat premium merk wil zijn
Service is helaas niet premium!!!!
Dus toch maar ingeruild voor ander merk.
Je wordt als cliënt niet serieus genomen door L&P .
Voel mij zwaar bedonderd.
Een Lexus gekocht die zogenaamd HELEMAAL was nagekeken en praktisch ALLES was vernieuwd. Keurig in onderhoud geweest bij Lexus. Net buiten de garantie vastzittende remklauwen. Nu moeten er nieuwe remklauwen, remblokken, en remschijven in. Reparatie: €1500!! Ik had dus - voor veel minder geld - net zo goed kunnen kopen bij Beun de Haas. En de arrogantie van dit bedrijf is ook niet mis. Bij aankoop rollen ze de rode loper uit. Daarna ben je maar iemand die zich geen nieuwe auto kan veroorloven dus pas je niet in hun plaatje met je 2e hands Lexus. Spijt als haren op mijn hoofd daar gekocht te hebben.
Bij mijn Lexus ux 250h al meerder malen…
Bij mijn Lexus ux 250h al meerder malen geconfronteerd geweest met platte batterij. Antwoord van Lexus Brussel: je kan best een druppellader installeren of je batterij afkoppelen, wanneer je op vakantie vertrekt(????) Laat af en toe iemand met de wagen rijden, wanneer je op vakantie gaat. Leg mij eens uit hoe je dat doet, wanneer je auto aan een luchthaven geparkeerd staat. Wagen onderhouden bij Lexus Wezemaal. Meer dan 700€ betaald voor een onderhoudsbeurt, maar de batterij eens controleren zit daar dan niet inbegrepen. Ze waren nochtans op de hoogte van het probleem! Aangezien ik het kotsbeu was en ik een vermoeden had dat er een verliesstroom aanwezig was, heb ik de wagen naar de garage gebracht. “Uw batterij heeft schade opgelopen”. Er is verliesstroom van Max 0,08 Am tot 0,1 Am aanwezig, maar dat is normaal (????). Normaal voor een “natte celbatterij” is 0,03Am! Dit is een gekend probleem bij deze wagens. Natuurlijk loopt een batterij dan schade op. Telkens als ze leegloopt, is er sowieso schade. OPLOSSING: Koop u een nieuwe batterij van +180€, dan heb je 2 jaar garantie op deze batterij … Ondertussen een factuur ontvangen van 180€ voor het meten van verliesstroom en het testen van de batterij. Dikke schande voor zo’n wagen. Nooit meer Lexus.
Slechte service van lexus
Ik heb me een nieuwe Lexus RZ aangkocht. Twee weken na aankoop wou ik de buiten kleur nog wijzigen
Dit was echter niet meer mogelijk. Dat bot aanwoord bekwam ik van Lexus.
Ze hebben geen meoite gedaan om aan mijn vraag te kunnen voldoen
Lexus NX 450h+ FSport : software review.
Lexus NX 450h+ FSport:
Ik heb deze wagen nu bijna twee jaar (26000 km)
Deze Lexus is een handige betrouwbare wagen. Dat wil zeggen: de hardware is van goede kwaliteit maar de software laat jammer genoeg veel te wensen over voor een wagen van deze prijs.
Punten waarop Lexus kan verbeteren:
- De wagen komt met veel instellingen voor persoonlijke rijervaring: bestuurderszetel, stuurwiel, adaptative cruisecontrol, GPS favorieten, optioneel remote airco controle, rijtips enz... Jammer genoeg is de samenwerking tussen wagen, smartphone en de Lexus website niet goed gecoördineerd en verlies je regelmatig je instellingen.
- Instellingen zijn niet duidelijk uitgelegd betreffende hun effect. Deze uitproberen terwijl je rijdt, is eigenlijk gevaarlijk.
- Meerdere profielen met ieder een smartphone kan maar als beide smartphones in de wagen zijn, is het systeem verward en krijg je niet wat je wenst; wel veel onduidelijke meldingen ("kan niet synchroniseren").
- Je hebt een mega-groot scherm op de middenconsole maar je kan dit niet naar keuze opdelen in twee of meer subschermen en bijv GPS- info gelijktijdig met radio- of telefooninfo tonen.
- De GPS toont een duidelijke knooppunten kaart op de middenconsole maar op de head-up display is de GPS info te beperkt.
- De head-up display geeft wel verkeersborden weer, maar deze komen dan niet voor in de middenconsole.
Dit is handig zodat de eventuele bijzitter mee op de verkeersborden kan letten.
- De buitentemperatuur komt ook niet voor op de middenconsole.
- de 360 camera gaat in werking als je de wagen in achteruit zet maar als je opnieuw naar voor manoeuvreert, gaat hij uit tot je vrij dicht bij een hindernis bent. Dit geeft een storend effect van onbetrouwbaarheid. Hij zou moeten aan blijven zolang je minder dan bijv. 15 km rijdt.
- de GPS kaarten geven op schaal (1 of 2 km) niet de naam van grote steden aan. Je moet aan de verkeersknooppunten merken dat er een stad aankomt. In een streek die je kent, kan je wel raden welke stad maar bijv. Metz, Nancy, Saint-Dié, Colmar worden niet met naam genoemd.
- TMC verkeersinfo informatie verdwijnt soms zonder reden.
- Meldingen en vooral tekstuele boodschappen worden te snel vertoond zodat je ze nauwelijks kan lezen. Deze zijn soms drie lijnen lang op de head-up display.
- De wagen is ook heel onnauwkeurig wat betreft het resterende rijbereik zowel wat betreft EV als HV. Bij normaal rijgedrag (120 km op autostrade bijv.) moet je de aangegeven waarden delen door 2. Ipv de opgegeven 80 km EV heb je dan maar 40 km rijbereik of de opgegeven 800 km HV zijn dan maar 400 km. Bij zuinig rijden kan je 2/3 rekenen: +/-550 ipv 800.
Dit alles is jammer voor een wagen van deze prijs. Ik heb ook met andere merken gereden (Mercedes GLC) en daar is de software van betere kwaliteit.
Daar deze problemen meestal softwarematig zijn, zou het niet moeilijk moeten zijn om deze bij upgrades geleidelijk aan te verbeteren. Maar automatische upgrades lijken ook niet altijd goed te werken. Jammer.
Onethische afspraken-mentaliteit
Online afsprakensysteem en/of Lexus zelf onbetrouwbaar. Zelfde ervaring als vorig jaar: apk ingepland, wordt een dag later gebeld dat het 13:00 uur die dag niet mogelijk is, maar het kan wel vrij snel om 8:00 uur, anders op zijn vroegst 13:00 een maand later, en een week later dan de vervaldatum apk, waardoor de klant in de tussentijd niet in zijn auto mag rijden ! Niemand wil blijkbaar om 8:00 uur in de ochtend, en ik dus ook niet. Moeilijk te geloven dat een jaar later het systeem nog steeds niet synchroon loopt met hun agenda wat ze beweren, dus blijft over: klanten pushen in de ochtend hun afspraak te maken. Bijzonder frustrerend en beschamend Lexus ! Zelfs wanneer ik ongelijk zou hebben, en het alleen een voortdurend technisch probleem zou zijn wat niet conform het hoogstaande klantenservice-imago is !
Dik tevreden met Lexus Zwolle
Ik heb mijn import GS300 een grote beurt laten geven bij Lexus Zwolle. Een prachtig exemplaar met slechts 96000 kilometers op de teller. Ik heb deze auto erbij gekocht om als daily ingezet te gaan worden. Mijn eerste ervaring met Lexus en dus ook met Lexus Zwolle. Zeer klantvriendelijk, meedenken en een perfecte communicatie. Tot nu toe dik tevreden. Onze zoon heeft ook een GS300 en ook hij is dik tevreden over Lexus Zwolle.
Lexus neemt geen verantwoordelijkheid
Recentelijk heb ik mijn onderhoud door Lexus Amsterdam laten uitvoeren. Tijdens het onderhoud zijn 4 banden vervangen. Daarbij zijn 2 velgen beschadigd. Lexus neemt geen verantwoordelijkheid voor de beschadiging. Dit is de laatste keer dat ik een Lexus rijd.
Klantvriendelijk en goede service
Klantvriendelijk en goede service
Alleen al mijn derde accu in lexus lbx
en toch is hij snel leeg monteur zegt dat ik iedere dag een uur moet rijden diit is toch eigenlijk te gek voor woorden.ik heb dit nog nooit meegemaakt hier moet lexus toch echt iets aan doen.op deze manier geen lexus meer voor mij
Lexus Den Haag
Wij willen helaas opmerken dat wij inmiddels al zo’n twee jaar een duidelijk verslechterde service ervaren bij Lexus Den Haag, iets wat naar onze mening niet past bij het kwaliteitsniveau dat men van Lexus mag verwachten.
Het maken van een afspraak voor een onderhoudsbeurt verloopt telkens moeizaam en chaotisch. Voor vandaag 23-05-2025 stond er een afspraak gepland voor het ophalen van onze auto. Gezien eerdere negatieve ervaringen hebben wij dit uit voorzorg nog telefonisch bevestigd. Toch is er de hele dag niemand verschenen. We zijn hiervoor thuis gebleven en hebben meerdere keren geprobeerd te bellen, wanneer er al werd opgenomen maar zonder resultaat.
Ook de klantvriendelijkheid en de manier van communiceren laten helaas te wensen over. Wij hopen dat hier spoedig aandacht aan wordt besteed.
Vandaag voor de APK gegaan bij Lexus…
Vandaag voor de APK gegaan bij Lexus Amsterdam met mijn RX. Er zit een nieuwe uitlaat op die schijnbaar lekte op een afdichting. I.p.v. nieuwe afdichting keuren ze de auto af. Ik terug naar een andere Toyota dealer waar ik wel netjes wordt geholpen. Klusje van tien minuten willen ze niet uitvoeren. Te bedenken dat mijn auto al het onderhoud bij Lexus Amsterdam heeft gehad op de uitlaat na (bij een Toyota dealer geplaatst). Het is een waardeloos bedrijf geworden.
Lexus eindhoven.
Lexus eindhoven.
Helpen allen fatsoenlijk als je een dure lexus koopt.
Verder zien ze je niet staan.
Vooral de zg bedrijfs manager.
WAARDELOOS BEDRIJF EN DOET KEXUS GEEN EER AAN
zeer goede service
We hebben nu de vierde lexus een NX 450h hybride
hiervoor een is200 een CT en een is300h
het zijn in mijn ervaring hele fijne en goede auto,s
Met de NX 450h had ik pech ,er nestelde zich een marter onder de motorkap, hij had niets kapot gebeten maar wel een zuigslang plat gedrukt waardoor de auto raar begon te lopen in duitsland , het afslepen naar nederland , was lexus service en koste niets, de reparatie koste weinig ,dus al met al zeer tevreden
Weer happy met Lexus!
Gisteren mijn Lexus IS 300h F Sportline opgehaald nà grote onderhoudsbeurt, gratis APK, vervanging van waterpomp en multi riem. Goede en duidelijke uitleg v factuur en Vinklijst door baliemedewerker. Auto stond er weer spic en span bij, van binnen weer gestofzuigd en helemaal schoon. Ondanks de mooie LBX die ik als leenauto meekreeg, ben ik toch weer happy in mijn IS die weer heeerlijk & relaxed rijdt. Bedankt weer monteurs en baliemedewerker van Lexus Den Haag!
Dit is 2 keer ik een auto koop bij…
Dit is 2 keer ik een auto koop bij Lexus Antwerpen .
De verkoper Olivier echt super , heel vriendelijke , vlotte beantwoording op emails .
En bij afhaling super ontvangen .
Top service
Promoten LBX te dwangmatig!
Wij hadden ons uitgeschreven op de mailing van Lexus, betreffende de LBX.
Toch bleef Lexus (Louwman) stug doorgaan met mailing sturen, dus een inbreuk op mijn privacy !!
Hierop de de eerste mail gestuurd met de vraag of ze dit wilde stoppen omdat ik ze niet langer wilde ontvangen. Bericht ontvangen van Lexus met excuses en dat het in hun systeem was aangepast. Twee weken later weer een mailing ontvangen over de LBX. Dus weer een mail gestuurd naar Lexus dat het nu echt afgelopen moet zijn !! (Inbreuk van mijn privacy)
Wederom weer een email gestuurd, zie hieronder.
"We proberen het nog een keer om de mailing die wij niet willen ontvangen te stoppen.
Al twee keer eerder heb ik jullie gemaild dat ik geen reclame van de LBX of welke auto dan ook wil ontvangen (Zie Bijlage) ! Dit is gewoon doen waar Louwman goed in is, mensen blijven lastigvallen terwijl ze zichzelf hebben uitgeschreven in Lexus !! Wij eisen dat we uitgeschreven worden van mailing over welke auto dan ook zoals eerder 2x is gevraagd !! Stop hiermee stelletje sukkels, voer eens uit wat iemand vraagt ! Dit is wederom een schending van mijn privacy !!
Ik bepaal wanneer ik naar de Lexus wil kijken en niet Louwman. Maar zie er nu helemaal vanaf om er 1 nog überhaupt te gaan kopen, jullie gaan gewoon dwangmatig door gaan met smoesjes om jullie mailing goed te praten !
Service en klantvriendelijkheid is de slechtste eigenschap van Louwman en consorten!!"
Maar een excuus heb ik niet meer van hun ontvangen.
Hoe was het ook alweer??? Je wordt met de Rode Loper behandeld......... Of is het de zwarte loper van een doodloper !!
Lexus laat mij in de kou staan!
Mijn Lexus NX is nu een jaar oud en al een jaar ervaar ik niet anders dan problemen:
- App werkt niet naar behoren!
- Infotainment heeft vaak kuren!
- mijn stuur stond scheef bij levering, de wagen is hier meermaals voor binnen geweest! Eerst werd ik gewoon weggelachen: dat kan niet, dit is een Lexus…!
- Ruitenwissers zijn al 3 keer vervangen!
- De automatische koffer weigert tot op vandaag soms te sluiten!?
- De automatische airco werkte niet naar behoren!
- De 4 klinken zijn vervangen omdat ze dienst weigerden bij temperaturen onder 0graden! Bij het vervangen van de klinken werd er dan ook nog een compleet verkeerde klink geplaatst!
- De tankklep wou lange tijd niet openen…!?
- Het interieur kraakt al maanden!…
Kortom: de ene malaise na de andere!
Erger dan deze problemen is het feit dat mijn garage me volledig in de steek laat en daf het een enorm trekken en sleuren is om de “Lexus-service” te krijgen waarmee men zo graag uitpakt! Het is altijd “druk druk druk” in deze garage… Communicatie is een ramp en ik ben het trekken en sleuren en het in de kou blijven staan nu echt wel beu.
En de officiële klantendienst van Toyota / Lexus? Die bestaan niet volgens mij, want die zijn al maanden onbereikbaar!
Een (gebruikte) Lexus NX…
Een (gebruikte) Lexus NX 300H gekocht bij Lexus Den Haag.
Week 36
Week 36 5/9 De kilometerstand bleek bij de proefrit bijna 20.000km! hoger te zijn dan was geadverteerd. Het navigatiesysteem dat in de specificatie stond vermeld bleek naderhand in geheel niet aanwezig in de auto. Volgens de verkoper zou dit een kleine toevoeging betreffen (2 tot 3 uurtjes werk).
De winterbanden die bij de auto behoorden werden bij aflevering niet meegeleverd, vergeten,(?) en bleken bij navraag in geheel niet meer aanwezig!
Week 38 22/9 Na meerdere emails en telefoontjes formele klacht ingediend bij Lexus Den Haag. Lexus Nederland schermt zich af en reageert niet op de klachten die in kopie daar naar Directie Nederland toe zijn gestuurd.
Ook een PR afdeling neemt niet de moeite om rechtstreeks op aan hun verzonden berichten te antwoorden. Het belang van “Publieke Relaties" beperkt zich blijkbaar tot alleen de pers.
Week 39 28/9 Reactie op mijn klacht en voorstel om in week 42 alles op te lossen
Week 42 : De toegezegde aanpassingen zouden binnenkomen voor montage. Geen bericht ontvangen omtrent afspraak, vertraging of anderszins
Week 44: 2/11 Rappel verzonden per mail met vraag omtrent status.
4/11 Zaterdag Vele malen gebeld zowel op mobiele als vaste nummers van verkoper en manager. Onbereikbaar, telefoon werd geheel niet opgenomen.
Week 45: 6/11 Zelf weer gebeld met Manager. Deze gaf als excuus/reden van uitblijven contact hoge aantal zieke medewerkers. Moest zelf dagelijks vanaf 07.00 uur in de zaak aan de gang om alles bij te houden. Vond dat ik daar maar begrip voor moest
hebben. Er zijn ergere dingen in de wereld als uw navigatie zoals de oorlog in Oekraïne. Bagatelliseren mijn probleem als klant. De manager accepteerde als 55 jarige man geen emotionele reactie van mij! Dat ik als 73 jarige man enige emoties omtrent de hele affaire had gekregen kon niet op begrip rekenen.
De navigatie onderdelen waren nog niet binnen!
Week 45 6/11 Service manager stuurt voorstel om 21 november (week 47) de auto compleet te maken. Toonzetting van deze medewerker wel zeer klant vriendelijk.
Week 47 20/11s Morgens per mail gevraagd naar ophaal gegevens voor 21/11. Geen antwoord Zelf weer telefonisch contact opgenomen. De service-adviseur bleek ziek. De afspraak en werkzaamheden waren niet duidelijk voor vervanger. Na opnieuw tel.
contact werd bevestigd dat de auto rond 09.00 zal worden gewisseld op 21/11.
Week 47 21/11Auto wordt opgehaald door vriendelijke/nette chauffeur en leenauto wordt achtergelaten. In de middag wordt ik gebeld met de mededeling dat de werkzaamheden waren uitgelopen en de auto derhalve pas de volgende ochtend gewisseld zal worden. (Hoezo 2 tot 3 uurtjes werk zoals eerder werd verteld?)
22/11Mijn auto wordt geretourneerd. Er zijn meerdere zieken op deze vestiging. “Mijn” verkoper is voor langere tijd ziek wordt gemeld. Eerder al de service-adviseur. Misschien een lokaal mysterieus virus of toch zieke werkomstandigheden aldaar??
Op geen enkele manier heb ik het gevoel gekregen als klant serieus te worden genomen of is er blijk gegeven van daadkrachtige aanpak of persoonlijke betrokkenheid om te komen tot een bevredigende oplossing, noch bij de verkoper noch bij het management. Inmiddels ben ik bijna 3 maanden en vele e-mails en brieven verder en heb ik eindelijk de auto die mij in de verkoopovereenkomst werd voorgesteld en kan ik deze affaire afronden.
Dat het bij andere Lexus dealers anders/beter kan heb ik wel begrepen, maar de behandeling vanuit de commerciële afdeling bij Lexus Den Haag is zwaar teleurstellend en beneden peil. Nooit meer naar dit bedrijf!!
Slechte communicatie
Met mijn zoon 2 x geweest 1e keer hebben ze niks weer van zich laten horen de 2e keer zou ik teruggebeld worden maar doen ze de zaak af met een mail naar mijn zoon. Daarin stond dat ze een mini van 2018 niet kunnen inruilen. Dus ze willen geen inruil voorstel doen. Erg Jammer dat er zo met de klant word omgegaan04-03-2023
Lexus UX 300e Electric
Lexus Amsterdam BV | Pieter Braaijweg 8 | 1114 AJ Amsterdam-Duivendrecht
Joost Prins | Senior Verkoopadviseur
T +31 (0)20 5996405 | F +31 (0)20 599 64 01,
Goeden middag Joost,
Ik heb een prima, en heel goede ervaring met jullie gehad!
Onder de huidige omstandigheden en de geldende bedrijfsregels, was dit het beste wat jullie konden bieden!
En het beviel mij, net als de proefrit in de:
Lexus UX 300e Electric
Vriendelijke Groet,