Voordelen: 1-In Nederland gebruiken we voor betalingen IDEAL en dat kan bij LIBERTEX ook. 2-Gebruiksvriendelijk. 3-MT4 en MT5 koppeling mogelijk Nadelen: App heeft geen MT4 of MT5 ondersteunin... Toon meer

Ik probeer al maanden lang geld op te nemen (overschrijven naar mijn eigen bankrekening). Ik krijg elke keer een bevestiging dat het na een paar werkdagen geregeld zou zijn maar uiteindelijk gebeurt... Toon meer
Simpel en duidelijk . Alleen vergemakkelijken en uitleg voor het gebruiken van bepaalde tools of richtlijnen aanbieden , dat met hier kan leren wat jullie te bieden hebben . En op you tube bepaalde fi... Toon meer
Het is een duidelijk en goed platform iedere week krijg je een bericht waar je het best kan investeren. Je hebt een eigen coach prima. Kan iedereen aanbevelen hier te investeren duidelijke voorwaarden... Toon meer
Part of the Libertex Group, Libertex is a well-established online broker offering CFD trading across multiple asset classes, including commodities, Forex, ETFs, indices, and cryptocurrencies. In addition to CFDs, Libertex also provides the opportunity to invest in real stocks with zero commission through the Libertex Invest account. With a strong industry reputation and millions of clients worldwide, Libertex has received more than 40 prestigious international awards, including: • CFD Broker of the Year (PAN Finance, 2024) • Most Trusted Broker (European CEO, 2024) • Best Trading Experience (Ultimate Fintech, 2023). Believing in the power of sports to inspire and drive success, Libertex is proud to be the Official Online Trading Partner of Audi Revolut F1 Team. Founded in 1997, the Libertex Group has grown into a leading fintech company with a global presence. The Libertex trading platform is operated in Europe by Indication Investments Ltd., a Cyprus Investment Firm regulated and supervised by the Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC) under CIF License number 164/12.
116 Gladstonos Street, Michael Kyprianou building, 1st Floor, 3032, Limassol, Cyprus
Heeft 83% van zijn negatieve reviews beantwoord
ik ben nieuw en ik weet niet wat moet ik doen. er is geen hulp

Antwoord van Libertex Europe
Super dat er een demo beschikbaar is om het te leren. En alle extra informatie die beschikbaar is!!!!

Antwoord van Libertex Europe
Goede duidelijke site. Ook dagelijks veel informatie over de diverse handelsproducten

Antwoord van Libertex Europe
Goed concept met virtuele valuta traden, echter wordt niet gelijk afgesloten als ik een munt wil verkopen, voor de rest goede app om mee te traden

Antwoord van Libertex Europe
Ik zou graag meer assets willen verhandelen. Het aanbod is nogal beperkt. En het zou ook leuk zijn om de website van dark en light modus te voorzien. Ik vind een lichte achtergrond namelijk fijner.

Antwoord van Libertex Europe
Libertex is een betrouwbare handel platform.Ik heb goede ervaring.Geld opname was noit probleem,binnen 2 dagen was geregeld.

Antwoord van Libertex Europe
Verschrikkelijk platform om op te traden. Positie is vanzelf gesloten waardoor ik een grote som geld ben verloren. Dank hiervoor Libertex. Nooit meer.

Antwoord van Libertex Europe
Beter dan die mapapang PLUS500, Libertex is trouwens ook beter dan die KAULO eToro en capital.com
Doei!

Antwoord van Libertex Europe
Super correct platform, zeker de moeite waard om eens te proberen, demo accounts aanwezig om te trainen(ook mt4 account)
Op mobile goed te regelen, maar aan te raden op te pc.Niet for diehard trader mex leverage van 30

Antwoord van Libertex Europe
Libertex is goed platform om te oefenen met nep geld.
Je leert veel van je fouten! Ik zou Libertex zeker aanraden om te beleggen.
Mvg

Antwoord van Libertex Europe
Jullie zijn een super platform , enigste nadeel bij jullie is de klantenservice, ik merk dat jullie ook niet echt jullie klanten kennen , bijvoorbeeld ik wou laatst een nieuwe wachtwoord aanmaken om ook vanuit mijn iMac te werken , had ik jullie benaderd maar never nooit ook echt duidelijk geholpen ,