Banner for Libertex Europe

Libertex Europe Reviews 9.510

TrustScore 4 uit 5

3,8

Voordelen: 1-In Nederland gebruiken we voor betalingen IDEAL en dat kan bij LIBERTEX ook. 2-Gebruiksvriendelijk. 3-MT4 en MT5 koppeling mogelijk Nadelen: App heeft geen MT4 of MT5 ondersteunin... Toon meer

Ik probeer al maanden lang geld op te nemen (overschrijven naar mijn eigen bankrekening). Ik krijg elke keer een bevestiging dat het na een paar werkdagen geregeld zou zijn maar uiteindelijk gebeurt... Toon meer

Simpel en duidelijk . Alleen vergemakkelijken en uitleg voor het gebruiken van bepaalde tools of richtlijnen aanbieden , dat met hier kan leren wat jullie te bieden hebben . En op you tube bepaalde fi... Toon meer

Het is een duidelijk en goed platform iedere week krijg je een bericht waar je het best kan investeren. Je hebt een eigen coach prima. Kan iedereen aanbevelen hier te investeren duidelijke voorwaarden... Toon meer

1. Investeringsmaatschappij

Part of the Libertex Group, Libertex is a well-established online broker offering CFD trading across multiple asset classes, including commodities, Forex, ETFs, indices, and cryptocurrencies. In addition to CFDs, Libertex also provides the opportunity to invest in real stocks with zero commission through the Libertex Invest account. With a strong industry reputation and millions of clients worldwide, Libertex has received more than 40 prestigious international awards, including: • CFD Broker of the Year (PAN Finance, 2024) • Most Trusted Broker (European CEO, 2024) • Best Trading Experience (Ultimate Fintech, 2023). Believing in the power of sports to inspire and drive success, Libertex is proud to be the Official Online Trading Partner of Audi Revolut F1 Team. Founded in 1997, the Libertex Group has grown into a leading fintech company with a global presence. The Libertex trading platform is operated in Europe by Indication Investments Ltd., a Cyprus Investment Firm regulated and supervised by the Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC) under CIF License number 164/12.

3,8

Goed

TrustScore 4 uit 5

10K reviews

Heeft 83% van zijn negatieve reviews beantwoord

Lekker bedrijfje en app

7 september 2022

Antwoord van Libertex Europe

Beste cliënt. Bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. De tevredenheid van onze klanten is altijd onze topprioriteit. Neem daarom contact met ons op via https://support.libertex.com/nl/contact als we iets voor u kunnen doen. We wensen u het allerbeste.

Top service

Top , nooit geen problemen

3 september 2022

Eiberweg68b

1 september 2022

Antwoord van Libertex Europe

Beste cliënt. Bedankt voor uw beoordeling.
Neem contact met ons op via https://support.libertex.com/nl/contact als we iets voor u kunnen doen. Wij wensen u een prettige dag.

Ik vind het allemaal heel duidelijk…

Ik vind het allemaal heel duidelijk alleen jammer dat het allemaal zo snel naar beneden gaat en dat er weinig stijgingen zijn

31 augustus 2022

Antwoord van Libertex Europe

Beste cliënt. Hartelijk dank voor uw waardevolle feedback. Als u andere opmerkingen of suggesties heeft, kunt u ons een e-mail sturen op https://support.libertex.com/nl/contact. We zouden graag van u horen. Ga door met handelen met veel succes en beveel ons aan bij anderen.

Mijn eerste ervaring was 100 euro…

Mijn eerste ervaring was 100 euro storten en geld verdienen met lager hoger knop verkopen kopen.

IK heb gebrabeert en ik wil als regel : dat mijn betaling direct opgeschreven is en opnemen moet ook op zelfde wijze. Nu heb ik van ander account direct mijn geld gekregen. Hier ben ik aan het afwachten.
Mijn eerste regel trust vertrouwen om dat te bereiken moet geld opnemen storten goed perfect gaan. Zonder regels.

Storten is leuk? Opnemen niet?

Dus bij ander account ben ik berooft meteen bij inschrijven zou ik 70 euro deposit krijgen. Ze lieten investeren met mijn geld en hebben mij berooft.

30 augustus 2022

Antwoord van Libertex Europe

Beste client, bedankt voor uw review, alle feedback is belangrijk voor ons en het spijt ons te horen dat u zo'n frustrerende ervaring hebt gehad. Ons klantenserviceteam neemt overdag contact met u op en helpt u graag verder met al uw vragen.

Prima platform om op te handelen

Prima platform om op te handelen. Snel en overzichtelijk.

26 augustus 2022

Antwoord van Libertex Europe

Heel erg bedankt! Als u een functie of verbetering van de app wilt voorstellen, kunt u contact met ons opnemen via https://support.libertex.com/nl/contact. We zullen ons best doen om hetzelfde op te nemen en een vijfsterrenbeoordeling van u te verdienen.

Goedesite

Goedesite, makkelijk in gebruik.

26 augustus 2022

Antwoord van Libertex Europe

Beste cliënt. We zijn blij dat u onze app leuk vindt. Als we iets voor u kunnen doen, laat het ons dan weten via https://support.libertex.com/nl/contact. Fijne dag en succes verder.

Fijn platform

Fijn platform! Duidelijk en overzichtelijk. Gebruik het nu 2 jaar en heb hier nooit problemen mee gehad!

De beveiliging met inloggen mag naar mijn mening wel iets strenger, ik zat laatst op een nieuwe pc waar ik nog nooit op libertex heb ingelogd, wanneer ik op libertex ging inloggen kreeg ik geen extra bevestiging via mail/telefoonnummer oid als extra bevestiging dat ik het was. Dit kan naar mijn mening fraudegevoelig zijn.

25 augustus 2022

Antwoord van Libertex Europe

Beste cliënt. We geven uw feedback graag door aan onze ontwikkelaars. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons uw suggesties te sturen. Neem contact met ons op via https://support.libertex.com/nl/contact als u andere suggesties heeft. Ga door met handelen met veel succes en beveel ons aan bij anderen.

Wij merken op dat ieder van ons andere…

Wij merken op dat ieder van ons andere handelingen kan verrichten. Zo kan mijn man zijn hefboom aanpassen en ik niet. En jammer dat de grafieken in het nieuws er niet meer is en weinig nieuws meer is terwijl er veel te melden is.

24 augustus 2022

Antwoord van Libertex Europe

Bedankt om ons te beoordelen. Deel uw ideeën over hoe we de app kunnen verbeteren op https://support.libertex.com/nl/contact en we zullen ervoor zorgen dat ze worden doorgestuurd naar ons ontwikkelingsteam. Hopelijk kunnen ze in de nabije toekomst geïmplementeerd worden.

Goede app

Goede app. Duidelijk en makkelijk in de omgang. Op het moment is de cryptomarkt drama maar dat gaat goed komen.

24 augustus 2022

Antwoord van Libertex Europe

Beste cliënt. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een ​​review voor ons achter te laten. Als u vragen heeft of hulp nodig heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze ondersteuning op https://support.libertex.com/nl/contact. We zijn blij als we kunnen bijdragen aan uw succes en wensen u het allerbeste.

Meer min dan plus

Niet geweten dat zonder hefboom ook verkocht wordt bij 50% verlies. Dat is geen stijl in mijn ogen. Als mijn saldo naar mijn zin is, gaat alles naar Bitvavo als dit niet verandert.
Tevens al meerdere keren vastgelopen, waardoor niet te zien is of er iets drastisch wijzigt. Ook dit is mij nog niet overkomen bij Bitvavo.
Aanbod is prima, voldoende.

Antwoord van Libertex Europe

Bedankt voor uw feedback, onze excuses voor het ongemak. Kunt u het probleem in meer detail met ons delen, zodat we onze app kunnen verbeteren. Neem contact met ons op via https://support.libertex.com/nl/contact.

Geen goede ervaring met het afhandelen…

Geen goede ervaring met het afhandelen van het samenvoegen van aandelen die ze aanbieden. En je wordt niet tevoren geïnformeerd

Antwoord van Libertex Europe

Hallo, we zijn meer dan blij om te controleren wat er met uw account is gebeurd. Kunt u ons zo vriendelijk zijn de details te verstrekken. Neem contact met ons op via https://support.libertex.com/nl/contact.

Prima

Prima, duidelijk platform, goede service

Antwoord van Libertex Europe

Overzichtelijke tool maar wel een paar adders onder het gras.

Redelijk overzichtelijk handelsplatform, echter word ik nogal eens misleid door de term commissievrij. Soms rekent het systeem dan ineens een hogere koopprijs af dan wasr je voor kiest. Uitkijken dus.

Antwoord van Libertex Europe

Om uw zaak te onderzoeken, zouden we het op prijs stellen als u contact met ons zou kunnen opnemen met de details op https://support.libertex.com/nl/contact

Top trader!!

Alleen maar positief!

Antwoord van Libertex Europe

Beste cliënt. Bedankt voor uw vriendelijke 5-sterren review. We wensen u nog veel succes en het beste.

Prima platform

Prima platform, overzichtelijk duidelijk makkelijk

Eerlijk gezegd

Eerlijk gezegd, een van de beste platform waar ik mee te maken heb gehad

nice goed leuk

20 juli 2022

Antwoord van Libertex Europe

Beste cliënt. Bedankt voor uw beoordeling. Beveel onze app aan bij uw vrienden, en aarzel niet om ons een bericht te sturen op https://support.libertex.com/nl/contact als u vragen heeft. Prettige dag.

Mijn ervaring

Is prima te doen,

15 juli 2022

Tijd voor verandering

Als ik de prijs wilt instellingen via de candles met zo lijn, gaat de candles bewegen en gooit mij eruit, jullie moeten dit probleem oplossing, alleen in Libertex platform, in MT4 niet.

19 juni 2022

Antwoord van Libertex Europe

Wij danken u voor uw interesse in onze app en het ongemak wordt ten zeerste betreurd. Kun je proberen om zowel de gegevens als de cache te wissen en je Android-apparaat opnieuw op te starten. Voor betere hulp, deel de problemen die u ondervindt met https://support.libertex.com/nl/contact.