Banner for Libertex Europe

Libertex Europe Reviews 9.510

TrustScore 4 uit 5

3,8

Voordelen: 1-In Nederland gebruiken we voor betalingen IDEAL en dat kan bij LIBERTEX ook. 2-Gebruiksvriendelijk. 3-MT4 en MT5 koppeling mogelijk Nadelen: App heeft geen MT4 of MT5 ondersteunin... Toon meer

Ik probeer al maanden lang geld op te nemen (overschrijven naar mijn eigen bankrekening). Ik krijg elke keer een bevestiging dat het na een paar werkdagen geregeld zou zijn maar uiteindelijk gebeurt... Toon meer

Simpel en duidelijk . Alleen vergemakkelijken en uitleg voor het gebruiken van bepaalde tools of richtlijnen aanbieden , dat met hier kan leren wat jullie te bieden hebben . En op you tube bepaalde fi... Toon meer

Het is een duidelijk en goed platform iedere week krijg je een bericht waar je het best kan investeren. Je hebt een eigen coach prima. Kan iedereen aanbevelen hier te investeren duidelijke voorwaarden... Toon meer

1. Investeringsmaatschappij

Part of the Libertex Group, Libertex is a well-established online broker offering CFD trading across multiple asset classes, including commodities, Forex, ETFs, indices, and cryptocurrencies. In addition to CFDs, Libertex also provides the opportunity to invest in real stocks with zero commission through the Libertex Invest account. With a strong industry reputation and millions of clients worldwide, Libertex has received more than 40 prestigious international awards, including: • CFD Broker of the Year (PAN Finance, 2024) • Most Trusted Broker (European CEO, 2024) • Best Trading Experience (Ultimate Fintech, 2023). Believing in the power of sports to inspire and drive success, Libertex is proud to be the Official Online Trading Partner of Audi Revolut F1 Team. Founded in 1997, the Libertex Group has grown into a leading fintech company with a global presence. The Libertex trading platform is operated in Europe by Indication Investments Ltd., a Cyprus Investment Firm regulated and supervised by the Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC) under CIF License number 164/12.

3,8

Goed

TrustScore 4 uit 5

10K reviews

Heeft 83% van zijn negatieve reviews beantwoord

Top, maar storten......

Ik vind dit app echt top. Ik heb het zelfs op demo mode geoefend. Ik snap alles. Alles is duidelijk!!! Maar ik vind wel jammer dat ik mininaal 100 euro kan storten, ik wil graag met 10 euro beginnen. Het zou me blij maken.;-)

5 maart 2021

Antwoord van Libertex Europe

Hallo KC_fullgame! We zijn dankbaar voor de hoge waardering van ons werk en voor het nemen van de tijd om het op deze site achter te laten. Houd er rekening mee dat het minimale stortingsbedrag in het bedrijf 10 EUR is. U kunt deze handmatig wijzigen.

Slechte service

Slechte service. Geld storten eenvoudig maar geld opname ingewikkeld. Ik heb contact met jullie opgenomen geen gehoor slechte service. Libertex verdient geen 1 sterren.

22 februari 2021

Antwoord van Libertex Europe

Het spijt ons als uw ervaring met ons bedrijf niet positief was, maar we verzekeren u dat als u een probleem ondervindt, we ons best zullen doen om u te helpen.

We houden rekening met alle beoordelingen, zowel negatieve als positieve. het helpt ons om onze service te verbeteren.
Daarom stellen wij het op prijs als u reageert op ons directe bericht dat wij u hebben gestuurd. Het geeft u de mogelijkheid om op vertrouwelijke wijze uw e-mailadres of rekeningnummer op te geven.
Het zal ook voor ons zeer nuttig zijn om u bij te staan en uw situatie te onderzoeken.

We verzekeren u dat uw verdere ervaring met ons bedrijf alleen maar positief zal zijn.

Dank je.

Pas begonnen

Pas begonnen, maar het is een duidelijke app
Makkelijk te begrijpen

13 februari 2021

Antwoord van Libertex Europe

Hoi, Gerrit Van Dijk! We zijn zo dankbaar voor uw 5-sterrenreview. Bedankt voor het delen van uw beoordeling met ons en de community.

Gewoon goed.

Gewoon goed.
Ook fijn contact

9 februari 2021

Antwoord van Libertex Europe

Ho, Kees F NLi! Heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen om een 5-sterrenreview achter te laten.
Libertex-team

Waarom krijg ik geen bericht dat de…

Waarom krijg ik geen bericht dat de markt gaat sluiten voor 3 dagen

7 februari 2021

Antwoord van Libertex Europe

We verzekeren u dat alle positieve recensies hier betrouwbaar zijn en worden achtergelaten door onze klanten die tevreden zijn met ons handelsplatform. We zijn al geruime tijd actief op het gebied van financiële markten en online handel. Onze klanten vertrouwen ons en we helpen hen graag om winst te maken.

We begrijpen volledig dat klanten met verschillende problemen te maken kunnen krijgen. Kunt u uw klacht verduidelijken en ons via dit formulier aanvullende informatie sturen?

Dank je,
Libertex.

Ik geef de app een 4 maar de 5 is het waard als...

Ik geef de app een 4 maar de 5 is het zeker waard ‘als’ ik mijn volledige bedrag op mijn eigen bankrekening zie
Tip: openstaande orders laten staan ipv bijwerkingen brengen waardoor de investeerder lijd van volledig verlies van inzet en of de winsten.
Alleen dan zou de app optimaal wezen naar mijn mening

1 februari 2021

Antwoord van Libertex Europe

Hoi, Raymond van de Vijver! Bedankt voor je review. We zullen dit met het team delen om hen te laten weten hoe het met ons gaat. We begrijpen volkomen dat klanten met verschillende problemen te maken kunnen krijgen. Kunt u uw klacht verduidelijken en ons via dit formulier aanvullende informatie sturen?

Snel beantwoorden top

Snel beantwoorden . duidelijk . Ik ben blij daarom

18 januari 2021

Antwoord van Libertex Europe

Hoi, Mans Hatl! We zijn ontzettend dankbaar dat je de tijd hebt genomen om een vijfsterrenrecensie achter te laten.

Attentie Scam Alert Libertex

Attentie Scam Alert. Al de hele week probeer ik geld op te nemen via credit card of bank. Niet mogelijk. Klantenservice gebeld. Onbereikbaar. Emails. Boucen. Contact formulier. Geen reactie. Wel scoren ze een 5 star in het versturen van geautomatiseerde standaard emails om je aan het lijntje te houden. Zelfs de reacties van Libertex op de antwoorden hier zijn standaard en niets zeggend. Een sterke No Go waarschuwing!

7 januari 2021

Antwoord van Libertex Europe

Bedankt voor de informatie die u hebt verstrekt. We hebben het overgedragen aan de verantwoordelijke specialisten. Ze hebben per e-mail contact met u opgenomen over uw probleem.
We hopen dat we u kunnen helpen. Overweeg om uw beoordeling te wijzigen. Dit zouden we erg op prijs stellen.

Ik kan mijn geld niet terug overmaken…

Ik kan mijn geld niet terug overmaken ook kan ik niet in contact komen met de klantenservice..
Graag zo snel mogelijk contact opnemen met me voordat ik andere stappen moet nemen

6 januari 2021

Dank je.

Dank je,
Libertex.

Ik kan er goed mee overweg en dat…

Ik kan er goed mee overweg en dat zonder ervaring top

29 december 2020

Antwoord van Libertex Europe

Hoi, Melvin! We zijn zo dankbaar voor uw 5-sterrenreview. Bedankt voor het delen van uw beoordeling met ons en de community.

So far so good..

So far so good... Gewoon zo doorgaan 👍🏽🤗

23 december 2020

Antwoord van Libertex Europe

Hi, klant! We are incredibly grateful that you took the time out to leave us a 5-Star review.
Best wishes
Libertex team

De kosten van een positie zijn hoog

De kosten van een positie zijn gigantisch hoog!!! Absoluut geen broker om te scalpen en te daytraden.

9 december 2020

Antwoord van Libertex Europe

Het zal ook voor ons zeer nuttig zijn om u te helpen en uw situatie te onderzoeken.

Dank u.

Eerlijk en betrouwbaar

17 november 2020

Antwoord van Libertex Europe

Beste Tanja Jager! Heel erg bedankt voor deze 4-sterrenreview. We stellen het erg op prijs dat u een klant bent en helpt om het woord over ons te delen. We staan ​​altijd voor je klaar. Kunt u ons vertellen wat er nodig is om 5 sterren van u te krijgen? :)

Met vriendelijke groeten Libertex-team

Een veilig en goed geregeld online…

Een veilig en goed geregeld online trading handelsplatform.

7 november 2020

Antwoord van Libertex Europe

Beste Ritesh! Heel erg bedankt voor deze 5-sterrenreview. We stellen het erg op prijs dat u een klant bent en ons helpt ons te vertellen. We staan altijd voor je klaar.

Met vriendelijke groet, Libertex-team

De beste app tot nu toe

22 oktober 2020

Hallo Hans!
Dank je
Libertex

Handig en eenvoudig handels platform

Handig en eenvoudig handels platform. Wel jammer dat je verliezen automatisch gesloten worden onder een bepaalde drempel. Hierdoor zou ik verder kijken naar een betere app.

21 oktober 2020

Antwoord van Libertex Europe

Geachte Wobbe van der Linden!

Het spijt ons als uw ervaring met ons bedrijf niet positief was, maar we verzekeren u dat als u een probleem heeft, we ons best zullen doen om u te helpen.

Bedankt,
Libertex

Toon reviews in alle talen. (9.510 reviews)