Rigtig fint smykke med gratis indgravering. Kom nærmest dagen efter jeg havde bestilt. Gaven var super fint pakket ind. Alt var i orden👌🏻 Kan varmt anbefale at handle hos dem🤩
Fantastisk flotte smykker, lækkert design, der virkeligt kælet for detaljen. Pakket ind i lækker smykkeæske. Pænt pakker ind, vedligeholdelses vejledning er vedlagt. Har de seneste måneder, købt et... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Min yndlingsguldsmed. Jeg sparer op og forkæler mig selv i ny og næ med hendes fantastiske håndlavede designs. ♥
Bestilte 3 vedhæng og en ørering kl 18.30 og et par timer senere var smykkerne graverede og sendt afsted 🥰 Det er de fineste muslingeskaller med små detaljer som gør at de ser helt naturlige ud, den... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Jeg betragter Libopé som en hobby, som min terapi og en skøn mulighed for at udfolde min kreative interesse. Nu vil jeg indvie dig i mit koncept! Det er ret simpelt. Alle smykkerne jeg laver er limited eller one-offs, derfor er der tale om smykker hvor der til tid tider kun er lavet 1 stk af, og andre nogle flere. Hvis jeg har fundet en helt unik perle eller sten, så laver jeg kun det ene smykke.
Druevej 18, 8920, Randers NV, Denemarken
- Info@libope.dk
- libope.com

Antwoord van libope.com
Har fået det smukkeste vedhæng…
Har fået det smukkeste vedhæng tilsendt.
Super hurtig ekspedition.

Smukkeste ske
Smukkeste ske - faktisk større og meget smukkere end jeg havde forventet. Nu ønsker jeg mig også den anden model 😍

Kan kun anvefales
Mega hurtig levering.
Lækker design og god/robust smukke.
Smukt smukke og er mere ind tilfreds. Vil købe her fra igen

Antwoord van libope.com
Perfekt og personlig kommunikation med…
Perfekt og personlig kommunikation med designeren, hurtig ekspedition af et personligt smykke.
Jeg kan kun anbefale! Og jeg fik smykket få dage efter bestilling. Jeg er så tilfreds og glad for, hvordan smykket blev.

Antwoord van libope.com
Jeg kan varmt anbefale smykkerne fra…
Jeg kan varmt anbefale smykkerne fra Libope, samt en virkelig god kundeservice. Havde bestilt smykker men var jeg først hjemme i Danmark efter 1. august.
Så de blev først sendt slut juli. Tusind tak for det - det er altså god kundeservice.

Jeg kan kun give 5 stjerner
Jeg kan kun give 5 stjerner, da det er max. Rigtig flotte smykker og hurtig levering. Ville ønske jeg havde råd til at købe mere, men har benyttet mig af de gratis gaver der har været på det sidste for at få råd til et sæt øreringe, men det er bestemt ikke grunden til 5 stjerner. Det er i den grad smukke smykker og vi skal støtte op om små firmaer, der laver fantastisk ting.
Intet mindre end exceptionelt
Intet mindre end exceptionelt.
En kvalitet fra handel til produkt der overstiger enhver forventning i forhold til pris.
Fantastisk service og hurtig levering
De smukkeste smykker og dejlig service!
Så god service og smukt smykke!
Jeg fik personlig hjælp og vejledning til at vælge den rigtige halskæde, som hun sendte med det samme, da jeg var i tidsnød, og jeg har fået tilsendt en halskæde, som er endnu smukkere i virkeligheden end på billedet. Kæmpe anbefaling!

Meget lækre smykker
Meget lækre smykker, samt hurtig og effektiv levering. Vil helt klart anbefale andre at handle her

Antwoord van libope.com
Super smukt og holdbart smykke
Super smukt og holdbart smykke.
Ultra hurtig levering.
God pris og service.

Antwoord van libope.com
Helt fantastiske og unikke smykker ❤️…
Helt fantastiske og unikke smykker ❤️ Jeg er stor fan ✨

Antwoord van libope.com
Lees meer over geverifieerde reviews.